Komentari na vest

KRAJ: Lokomotiva Moskva – Partizan 1:1

D

Dimitrije milosevic

pre 2 meseca

naravno
D

Dimitrije milosevic

pre 2 meseca

nisam zadovoljan saigrom
P

Pedjast3

pre 2 meseca

Ja se ne bih podsmijevao Partizanu,nego vise nama ,koji masakriramo tim sa katastrofalnim prelaznim rokom.Od LS ljudi nema nista,nema jer smo prodali najbolje,a doveli nista,gdje su pojacanja od i 8 mil.Vidim Saldanja je ostao,pa mi iskreno takvog igraca samo mozemo sanjati.Jednostavno propast.Svjesno se ove godine predaje titula Partizanu,a pritom.Terza napusta kormilo i ide u OFK,jasno kao dan da mu je vise stalo da pojaca OFK nego Zvezdu!Mars napolje bagro ,dokle si nas doveo!Nikad vise titula nikad manje gledalaca na Marakani,bruka!!!!
N

Nejbi

pre 2 meseca

Ja koji si ti Baltazar naklon do poda. Sve strucnjaci sve moj do moga.
J

JSD Franjizan

pre 2 meseca

Peya, da li ste ga imali skoro u sebi?
K

Karadžiću sivi 'tiću

pre 2 meseca

Da li tvoji roditeji znaju da si pozadinac? Odgovori sa DA ili NE..
M

Ma pali bre Groboše jedan!

pre 2 meseca

A da se ti dečak malo pozabaviš ličnim izlečenjem? Možda da posetiš neku specijalističku ustanovu tipa Laze Lazarević..
Š

Šareni lavor JNA

pre 2 meseca

A kmeeee, kako slatko kmečite..
K

Kakva steta joksicu

pre 2 meseca

velika
p

podesen

pre 2 meseca

PA OVI NE MOGU DA POBEDE NI U PRIJATELJSKOJ....🤣🤣🤣🧹🧹🧹
S

Stavi

pre 2 meseca

Još koji smajli da bude smešnije.
N

Nejbi

pre 2 meseca

Pa za to je neko izmislio _auto gol-
R

Raz

pre 2 meseca

Taj Kovačević je zlo u Partizanu. I prošle sezone je pravio bezbrojne kikseve koji su nas koštali i titule.
A

Alo decko

pre 2 meseca

Nije on kriv što je nepismen fudbalski nego oni što ga lazu da može da igra fudbal profesionalno, pa ga još i u tim stave
D

Dex15

pre 2 meseca

Covjek zadatka :)
N

Navijac pravi

pre 2 meseca

NEMAMO ODBRANU KAD NAM DO GOL DODJU DADU NAM GOL.
C

Czz

pre 2 meseca

Nemate komentatora na svojim prenosima, nema rezultata i vremena na grafici… koji ste vi amateri postali a posle vam svi drugi krivi
A

Alo decko

pre 2 meseca

Vazno da ti gledaš jado
J

Jole 39

pre 2 meseca

Bunker u prijateljskoj utakmici 😂😂😂
R

Realni Arth

pre 2 meseca

Bunker, i to protiv koga, mada prijatelska, pa Samrok Stanoje skriva adute!
W

Wow

pre 2 meseca

Partizan vodi protiv nekoga. Bravo.
g

gostK

pre 2 meseca

Tačno, ta 4 igrača užas živi, nisu ni za domaću ligu. Plus Sladanja odlazi. Jbg, nismo udbaški klub u koji se sipa bez limita pa da možemo da dovedemo igrače za 15 miliona po sezoni.
A

Ali zato

pre 2 meseca

ste klub koji od države dobija vaučere za Evropu!
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Sram bilo UEFA što sipa u Zvezdu i još strani klubovi nabacili nam 30-35 miliona i to sve vama u inat.
N

Normalno

pre 2 meseca

@Ali zato Nije samo Zvezda drzavni klub nego i Partizan.
P

Penzioner

pre 2 meseca

Sipaju januarski prelazni rok i pocetak letnjeg 35 miliona €, to je mnogo vise od vaseg godisnjeg budzeta. Mali ste klub, jbg...
@

@Nenad

pre 2 meseca

Ajde klinac sta vam Uefa sipa do juce niste imali struju na Marakani, 10 godina ni jedno takmicenje niste igrali i sad par lige Uefe i lige sampiona ste napravili novac da mozete da kupujete i da na spisak imate 60 igrača, a 40 da šaljete po pozajmicama, ajde klinac ne smaraj sa tim Terzinim glupostima.
M

Možda

pre 2 meseca

Je on klinac, ali ti si teški lažov. Ili lažeš sam sebe, a to ti je mnogo gore.
@

@Ali zato

pre 2 meseca

Ali ste zato klub kako u telefonskom razgovoru sa jednim direktorom drzavnog javnog preduzeca rece ministar finansija Sinisa Mali, kome drzava pomaze na 100 nacina,pa su gradjan i sirotinjai naseg glavnog grada morali da se odreknu svojih mjesecnih potreba i primanja iz gradskog budzeta posto je grad Beograd i njegova skupstina pre 18 mjeseci morao da izdvoji 5 mil.evra od usta svoje sirotinje i te pare upumpa u rupu bez dna zvana CZ, da bi Terzic, po presudi suda FIFA, platio dug Leceu za Falka, dug prema cuvenom Rajivu van La Pari i dug prema 3 nasa kluba na ime kupovine igraca, kako bi se obezbijedila UEFA LICENCA.
Z

Zoki959

pre 2 meseca

Malog Roganovića na desnog beka bolji od Filipovića ,čvršći u duelu mirniji na lopti a i bonus jednostavno istrpeti momka i to je to!!!
@

@Mozda

pre 2 meseca

Ali jedan patoloski lazovcina kao ti,nije se do sada pojavio na portalu Mozzartsporta i da prica sta je u 21.vijeku zaradio Partizan sa svojih 13 grupnih faza UEFA takmicenja 2 plasmana u 1/8 finala UEFA takmicenja i 5 pobjeda u najtezem dijelu UEFA takmicenja NOKAUT FAZI, naspram 8 grupnih faza CZ sa 1 plasmanom u 1/8 finala LU i samo jednom pobjedom 2022 protiv Rendzersa 2:1 u najtezem dijelu UEFA takmicenja NOKAUT FAZI. A da ne govorimo da su plasman u LS cekali 26 godina od 1992- 2018 a 11 godina od 2007-18 ispadali u sezoni branja Lipovog caja i Tresanja ne osvojivsi ni jedan jedini bod za nacionalni koeficijenat, nii novac dovoljan da pokriju organizaciju par tih evropskih utakmica, za razliku od Partizana koji im je u sezoni 2022/23 sa svojih 12 evropskih bodova na spram njihovih 6,5 za nacionalni koeficijent odlucujuce doprinjeo da Srbija bude 11 na tabeli UEFA a CZ na osnovu toga dobila direktno ucesce u LS kao i jos 2 nasa klubasa direktnim ucescem u LU i LK.
d

darkok

pre 2 meseca

Lošom igrom do vodjstva nije ni lokomotiva ništa bolja dosta slabo poluvreme,Goh,Trifunović,Filipović i Antić blagi užas strašno je kolko su oni ispod nivoa naše prve lige jel moguće da mi nemamo boljeg bonus igrača od trifunovića pa taj mali nema pojma očajan igrač,Goh je zalutao u Partizan dečko je taktički očajan ne zna ni de treba da trči bar da svoju poziciju pokrije defanzivno kako treba ni to ne zna ništa nije bolji ni ofanzivno samo napada prostor ko da igra krilo a treba da igra plejmejkera iza napadača i da pomaže oko organizacije napada zbog njega se iskidali u sredini Arijaga i Zahid jer im ovaj svo vreme odmaže i ofanzivno i defanzivno mogao bi o njegovim propustima da pišem do sutra ko je bre dao za njega 1.200.000e to je zločin prema klubu Stanoje me razočarao takodje jel on vidi mane ovog tima da nam fali jedan centralni vezni kao lebac(Djakovac ili bilo ko)da nemamo bonus igrač!Nemamo levog a ni desnog beka strašno koliko su ove činjenice vidljive svakom ko se i malo razume u fudbal,sreća pa ni ovi Rusi nisu nešto da su malo bolji napred razvalili bi nas
m

milittao

pre 2 meseca

pa nama su bekovi škripali i prošle sezone, seti se kako nas je tsc pregazio i pretrčao po bekovskim pozicijama.
m

mirko mirkic

pre 2 meseca

mnogo cigana prate utakmicu,komentarisu mnogo...jad i bjeda.
4

40t0t0

pre 2 meseca

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
P

Penzioner

pre 2 meseca

Partizan nista bolji od Zvezde! Trka za sampionskom titulom trajace do kraja...avgusta, bas neizvesno...
b

bunar

pre 2 meseca

Ovaj zenit ne a ni i od igre. Čisto bunarenje.
R

Realni Arth

pre 2 meseca

Ne znam za druge ekipe, (TSC, Vojvodina, Cukaricki...)ali Partizan bas ozbiljno deluje, mada ruku na srce ovo nekaka skrpno 11 igraca, ali sta ce biti kad se neko povredi, daleko bilo. Mislim da teskom mukom Stanojevic ce da s eizbori za drugu poziciju, jer Zvezda je zaista jaka, ima najmanje dva tima i to mnogo kvalitetnija od trenutno Partizanovog tima, duza klupa, ozbiljni Milojevic i mislim da i ove godine sve ce isto da bude! Za Evropu Partizan mora da dovede pojacanja ali MORA jer zaista ima slabu sredinu, i odbranu, a ovaj mega zvezda Saldanja ne moze sam da uradi nista!
J

Jesi

pre 2 meseca

li ti stvarno ozbiljan da ti Partizan deluje ozbiljno? Ajde Zvezda jeste bolja, sirina Zvezdinog sastava ko god da ode je za nasu ligu ne nenormalna i doci ce jos igraca ali reci da jedna ekipa koja se ovako koprca samo zato sto vodi na poluvremenu je presmesno. Pa izgubili su od Brava, od CSKA, kako su izborili remi sa Dinamom Bog zna i evo sta danas oni igraju?! Pojacanja, ali pojacanja, ne kupovina igraca pa reci pojacanja, to treba Partizanu jer sa ovom ekipom pogotovo ako izbori Evropu bice 4.
p

prijatelj

pre 2 meseca

jusuf bamidele novi je fudbaler Vojvodine, BUM
B

Bingocka

pre 2 meseca

Majstorija,nema sta...za svetske fudbalske almanahe xaxaxaxaxa. Za ovog oblajhanog ako uzmu 3-4 miliona da pevaju...Dzaba ce da pisu lazi kao za Pavlovica 10 miliona...Taj oji u to poveruje,definitivno je zreo za Kovin

Bibras Natho

pre 2 meseca

Isto ko što je zvezda poslala ponudu za nekog tamo 7,5 miliona...hahahahahaga
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Ja koja je prevara od igraca Saldanja 🤣
P

Pa zar....

pre 2 meseca

....nije,eno kažu ispred jna stoje emiseri 45 različita kluba,ali stanoje neće ni da čuje....
&

&

pre 2 meseca

Hahaha, majstorija, imao srece da mu se odbije lopta
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Sta je samo Aleksandar Stanojevic napravio od Saldanje zver covek je trenercina.
G

Grobari Dražanj

pre 2 meseca

PARTIZAN ŠAMPION 🏴🏳️🇷🇸🏆🖤🤍🏆⚽⚽🏀🏀
R

Rakitovo fmp

pre 2 meseca

@grobari.... 7-8 god bez ijedne titule i 20 bez ijedne odigrane LS, jel boli ? 🧹
l

lol12

pre 2 meseca

U čemu? 😂😂
g

gagy plys

pre 2 meseca

partizan svakako da ostane tamo i da se ne vraca
G

GostRadan

pre 2 meseca

Zasto Arena, koja ima monopol i na drustvene mreze igraca Partizana, ne prenosi?
-

- ПРЕДЛОГ ДАНА -

pre 2 meseca

Има ли шансе да Партизан остане у Русији, у међувремену изабере нову управу и наредних година игра Руску лигу док се у Србији не промени власт? Ако Станојевић не доведе далеко боље бекове (уз дужно поштовање према садашњим) онда и њему уручити отказ. А Звезда и остали који гласају као Звезда (уз кршење пропозиција и закона?) слободно нека наставе овде.
g

gagy plus

pre 2 meseca

Nadajmo se da ce Dinamo dobiti sa vise od 5 razlike.
D

Druze

pre 2 meseca

Rekao si to kao da je Rusija zdrava zemlja a ne isto kao i mi klasicna tiranija jednog coveka koji se iz politickih razloga velicas ovde
g

glogovkolac

pre 2 meseca

Šta misliš da će promenom vlasti Partizanu da procveta cveće neće sps opet vlast ne ne..
N

Nesa Nis

pre 2 meseca

ekipa gde Antic izvodi prekide je stvarno neozbiljna ekipa i osudjena je na propast, sramota.
T

TolikoSuCrniVelikiDaNemaPublike

pre 2 meseca

Toliko su Rusi upoznati sa veličinom kluba koji trenira prekaljeni stručnjak iz Konje da neće da daju ni sto Rubalja da ih gledaju:)))))
G

Grobari Dražanj

pre 2 meseca

NAPRED PARTIZAN⚫⚪🇷🇸🏆
c

canigga

pre 2 meseca

ljudi jel ovo moguce da je pfc toliko los. Pa jel nema nijedan sportski radnik ili sta vec u partizanu da rastera ove poluigrace,sporaće itd. pa oni u zenitu svojih karijera nisu nista uradili a kao sad ce. pa ko je tu lud. Krenuti od nule dovesti 10 omladinaca i 5 koliko toliko dobrih igraca i da vidis,zrtvovati 3 sezone i da vidis
x

x112

pre 2 meseca

Prvo da se rasteraju goveda u upravi,njima je cilj da igraju ovi indijanci
s

srka

pre 2 meseca

Odgledao sam desetak minuta i dosta je. Posle one Španije sinoć, ovo je mučno gledati. Sve je isto, nema igre, nema sistema, nema ničega. Sve se svodi da preskakanje igre i slanje dugih lopti, u stvari samo da se ubije vreme. Govor tela igrača pokazuje sve. U drugom minutu zicer za protivnika. Niko se nije medjusobno ni pogledao, s kamoli da jedan drugom na nešto ukažu. Mučno je ovo, ali baš!
l

lool

pre 2 meseca

Ulaznica 120 din hahahah
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 meseca

Vidim da Partizan kuka za igranje 2 bonus igrača pošto oni nemaju ni jednog u kojeg trener nema poverenje. Evo vam jedan moj predlog. Nemate pravog desnog beka pa dovedite bonus igrača na toj poziciji. Evo vam predlog za tri desna beka bonusa od kojih su dvojca iz vaše omladinske škole. Rogan iz Čukaričkog,Vlalukin iz Tsca i Bjeković iz Vojvodine. Za prvu dvojcu bi platili simbolično obeštećenje dok je Bjeković slobodan igrač. Kupite dvojcu od ove trojce i rotirate ih na desnom beku i ništa nisu gori čak su i bolji od Filipović i Živkovića. Drugog bonus igrača bi morali dobro da platite ali ako prodate Saldanju, Baždara i Severinu kao što planirate nebi vam bio problem. U pitanju je isto vaš bivši omladinac Aleksić iz Radničkog Kragujevac u prošloj sezoni možda i najbolji zadnji vezni u celoj ligi. Uparite ga sa ovim Arijagom i alternativa da mu bude isto bonus Stepanović i biće te duplo bolji nego da vam igraju Ovusu ili Šćekić. Tu vam je i treći štoper Kovačević i tri krila koja nemaju kvalitet za prvu postavu Zubeira, Janković i Trifunović ali su bonusi.
G

Grobari Dražanj

pre 2 meseca

Lečenje je na akciji pa ti preporučujem da odeš🖕
p

pikk

pre 2 meseca

Koliko je precenjen Saldanja to nije realno
b

bolji od

pre 2 meseca

Svih zvezdinih milionskih i petomilionskih pojacanja u zadnjih 10 god (van la para,hvang, endijaje, falko,falcineli, krasso, dioni, itd)
7

7

pre 2 meseca

Saldanja vredi 10 miliona nate
N

Nenad B.

pre 2 meseca

Posle ove majstorije već je na 12 milki, a ti kmeči i dalje.
М

Марлоне

pre 2 meseca

Зна ли се јел завјера против Партизана и у пријатељским, па све погубише.
Р

Рокосовски

pre 2 meseca

Може ли неко да ми објасни, да ли је Гох бескориснији на крилу или као офанзивни везни, имам недоумицу?
g

gostt44

pre 2 meseca

ima li gde prenos
L

LokomotivaGaziCrniValjak

pre 2 meseca

Ovde će železničari iz Rusije da pregaze žuti valjak ofarban u crno i od valjka neće ostati ni dugmići:))))Sve ispod 3 komada Šamroje koji kmeči može da smatra uspehom:))))Jura i Mujaga spremni da ih Lokosi provozaju na ringišpilu:))))
s

srka

pre 2 meseca

Bože dragi, gledao ovaj sastav i jeza me hvata, koliko smo slabi. Neverovatno da mi nismo uspeli da trunku pojačano tim u odnosu na prošlu sezonu. Sad se gura mali Trifunović zbog bonusa, a ko će bit druga opcija. Naravno nemamo pojma. Sad treba naći načina da se po svaku cenu zadrži Samed Baždar, jer on jedini može nešto da pomogne ovakvoj ekipi. Ako smo doveli tog Slovenca kao levog beka, zašto ga ne pustimo da igra. Kad će da se uigrava sa ekipom ako neće sada. Gomila nelogičnosti koje niko ne može da protumači. Držiš Saldanju, a čoveku se ne igra. Zna da ide iz Partizana, sad, ili za mesec dana, svejedno je. Stavi na devetku tog Djordja Jovanovića ako ga vidiš u perspektivi kao prvu napadačku opcija. Šta ti igra Zahid, zadnjeg veznog, bruka. On je igrač poteza, paker, da poturi loptu. Šta će ti on na zadnjem veznom. Šta ti igraju smotani Kalulua i pogubljeni Goh. Ljudi, kakva je ovo skrpljena ekipa. Ja bih sa društvom iz kraja napravio bolji tim. Ovima ni Gvardiola ne može pomoći.
L

Laganini

pre 2 meseca

Sve mogu nekako da razumem ali Goh šta on igra,koji je to fudbal(ne želi u duel,plašljiv),trči gore dole ali nikako da preuzme loptu i da doda ili da povede akciju !!! Južno Korejski talenat bez hrabrosti koji je plaćen 1,2 mil. Vraćaj to u Koreju i uzmi koliko god da daju!!!
M

Marinjo1

pre 2 meseca

Otiso partizani na izlet. Cisto da izvade pasos jer van subotice ne prelaze u toku takmicarske sezone, eventualno ribolov do danske
N

N.T.sd

pre 2 meseca

Lepo terza isprao mozak?
R

Radijatori

pre 2 meseca

N.T.sd Ma jok mili nije Terza isprao mozak nego je vas vratio u obdaniste
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Jedino da Partizan u 10 ili 15 rata isplati Fjorentini za Milenkovica i tako ga dovede.
@

@pobeda je smarac

pre 2 meseca

Mudar na babu, a?
R

Redmond

pre 2 meseca

NK partozan trenutno ima 14 stranaca koji moraju da igraju i zato se i bune zbog bonusa. De Medina, Mujakić, Arijaga, Ovusu, Zahid, Goh, Kalulu, Saldanja, Severina, Natho, Šćekić, Jurčević, Zubairu, Baždar...Velika sramota! Jezivo!! Mnogo jezivo!!
S

Slavuj

pre 2 meseca

Šta kažeš i Baždar stranac. Šćekić? Mrsko mi da brojim ali srpski Bajerna ima najviše stranaca, čak i Crnogoraca, kao i crnaca kojima ste dali pasoš nakon 3 mjeseca, a u to ne brojim i Srbina koji se rodio u Africi 4 godine nakon smrti svoje majke.Najbolesniji dio srpske navijačke scene, a što je najgore toliko ste besposleni da gledate utakmicu mrskog protivnika revnosnije od navijača Partizana i odmah na net da ispaljujete gluposti. Da vas nema valjalo bi vas izmisliti.
G

Goran va

pre 2 meseca

Nema od partizana nista ni ove sezone
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Kako bi bilo lepo videti Nikolu Milenkovica u Partizanu legao bi nam samo tako ali preskup je za Partizan tako da nista od dolaska.
S

SRDjAN ZUNIC

pre 2 meseca

DAJTE NARODU LEBA I IGARA....DOK NAM NJEGOVI BUSE ZEMLJU TRUJU VODU....
Š

Šamrok Stanoje

pre 2 meseca

A koliko bonusa ima?jel se i ovi iz Avganistan i izraela računaju u domaće?

Bibras Natho

pre 2 meseca

Trifunović
N

N.T.sd

pre 2 meseca

Mislim da se u bonuse racunaju samo igraci iz burkine faso do 21. god. Poput Nasera djige, bar bi tako trebalo. Jel treba razmisljati i o buducnosti reprezentacije naravno.
M

Moraju

pre 2 meseca

2 bonusa.
s

srka

pre 2 meseca

Dva bonusa naravno. Jedan je Naser Djiga, a drugi Ebenezer Anan. Jel ti sad jasno?!

Bibras Natho

pre 2 meseca

Tu onda spada i kanga...njemu se ne zna dal ima 45 ili 20...