Komentari na vest

Ujedinjene nacije na Ubu: Tu je i Rihard Nađi

i

info011

pre 2 meseca

Ubrzo prva liga ponovo
j

just

pre 2 meseca

klubovi legije stranaca Obravezni bonusi stranci A svi prvo pljujete Piksija
j

just

pre 2 meseca

klubovi nam prepuni stranaca Zvezda 16,Partizan 14,cak i manji klubovi prepuni Zamislite da toliko stranaca ima Hajduk,Dinamo,Rijeka, niko im ne bi dosao na utakmicu
N

Nekoizmase90

pre 2 meseca

Pukla je ljubav izmedju Nemanje i Jedinstva, politika se previse umesala u klub, a on to ne zeli da trpi. Zvanicno napusta klub na zimu, Menadzeri su preuzeli vodjenje kluba, Slobodan Rajkovic je novi predsednik umesto Darka Matic. Mogla je to da bude jedna lepa prica, ali je ovo ipak Srbija.
C

Chica

pre 2 meseca

Otkuda tebi ta informacija?
K

Kratka pamet

pre 2 meseca

E ovo vam je dragi Srbi, jedan od KLJUČNIH ( nije jedini) PROBLEMA u našem fudbalu. Kol'ko do juče, analize, ekspertize, razna mišljenja, raznih kvazi stručnjaka, na temu : ZAŠTO JE SRPSKI FUDBAL TU GDE JESTE ( a u buli je, realno - na dnu ) Imate klub, mali, malo mesto, prvi put u istoriji ulaze u Prvu Ligu, a u svoje redove bukvalno samo nisu doveli igrače iz Bangladeša, Američke Samoe i Grenlanda. I tako se razvija fudbal u manjim sredinama po Srbiji? Uz mlade igrače iz Uzbekistana, Konga, Argentine...? Iz manjih sredina su nekada dolazili SVI veliki naši igrači. Pa baš taj Ub je dao, Duleta Savića, Džajića, Matića, Raću ... Jel bi se oni probili, da su imali Pakistance, Brazilce, Kamerunce u svojim redovima tada, ili su se deca sa tog Uba i obližnjh mesta, sela dovodila, pratila, sa njima radilo i na kraju u neki veće klubove odlazilo. Licemerje koje ovde vlada, po pitanju SVEGA, apsolutno SVEGA, koštaće ovaj narod i državu propasti, a samim tim i fudbal. Bonusi, i to DVA, a mlada reprezentacija gubi sa 10 razlike od vršnjaka iz Engleske, svetlosnim godinama usamljena fudbalski od vršnjaka iz Španije, Francuske, Nemačke, Belgije, Holandije, Portugala... Pa čemu vam onda bonusi??? Na silu da moraju igrati, i da imate alibi za javnost ,, Eto, nama igraju dva klinca uvek na terenu " 😏 To je sve laž. Bonusi su nam iz Gambije, Novog Zelanda, BIH, Makedonije, Rusije, a sad će biti i iz Argentine, Uzbekistana... Jel imaju BAR TRUNKE STIDA ONI, koji ovo rade??? Nemaju znam, i zato za par dana kada kreće ovaj cirkus zvani Mozzart Bet Super Liga, nemojte se čuditi ČUDIMA I APSURDNIMA, koje ćemo gledati, slušati i koji će kao i sve u ovoj zemlji proći NEKAŽNJENO. 🇷🇸⚽❤️
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Jeftiniji su od naših klinaca. Njihove tate i mame ne traže džipove i stanove u bg na vodi, a klinac nema ni šesnaest.Dal ti je sad jasnije.
@

@nenad

pre 2 meseca

Vidjao sam dodju na probu “deca” iz Afričkih država, ne znaju da pišu, ne koštaju ništa samo da žive ovde…a na terenu grizu duplo više od naših razmaženih, ćute i rade, a verovao ili ne za 2-3 meseca su u stanju da prate trening na našem jeziku jer se trude da što pre shvate i nauče… Većina naših klinaca završi srednju školu a nije uspeo da savlada osnovne stvari engleskog a nepismeno dete iz Afrike za 3 meseca nauči Srpski jezik…pametnom dovoljno
C

Chica

pre 2 meseca

Jedinstvo ima sve škole, od petluća pa na dalje. U Jedinstvu uvek igraju oni koji su prošli sve škole ako imaju kvalitet za ligu.
D

Djorke

pre 2 meseca

Karikari msm da ima ugovor do 2025te
U

Ubski Makarije

pre 2 meseca

otisao kostur ekipe iz prosle sezone (kari,zubairu,milicevic i pivas) . tako da je realnost za jedinstvo grcevita borba za opstanak u superligi.
Đ

Đeneral Draža

pre 2 meseca

Interesantan posao rade u Jedinstvu, verovatno Matić ima dobre veze sa raznim agencijama, biće ovo mini Mega u fudbalu. Što da ne, nemaju velikog pritiska, a ako ubodu 3-4 od ovih mladih igrača mogli bi dobro da popune budžet za godinu. Mada, verujem da će dovesti i 4-5 iskusnijih igrača kao kostur u svim linijama tima.
N

Nekoizmase90

pre 2 meseca

@astoria Sa strane kluba i vise nego korektno. Imali su bas dobar status i u klubu i u gradu, ali sa Afrikancima se nikad ne zna.
g

gostz

pre 2 meseca

ne Nađi nego Nađ
k

kikoman

pre 2 meseca

Karikari je otisao u Dansku bez obestecenja? Kako ste dopustili to alo?! Sta je radila Vosa, TSC, Cuka?
n

ns6689

pre 2 meseca

imao je ponude iz superlige, ali je za ogromnu platu otisao u Dansku.
k

kikoman

pre 2 meseca

pa dobro mogli su pare neke da dobiju alo, najbolji igrac
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Jeste lud je da ostane ovde kad može u Dansku. Jeste vi svesni gde živite i zašto ljudi pre biraju Danske i slično?
A

Astoria

pre 2 meseca

@kikoman To i mene čudi kako je moguće. Karikari je imao ugovor do juna 2025. A i red je da klub nešto zaradi, ulagao je u njih i verovao, doveo ih iz Gane.
N

Nekoizmase90

pre 2 meseca

Imao je u ugovoru +1 godinu odnosilo se na ovu i nije zeleo da produzi. Pod uticajem je porodice, kad god je otisao u Ganu bilo je problema oko povratka jer je trazio vise para. Kada se zavrsila sezona otisao je i vise se nije javljao ljudima iz kluba, slicno je bilo i za Zubairua, ali su ga prodali.
A

Astoria

pre 2 meseca

@Nekoizmase90 Hvala na informaciji, nisam znao da su tako zategnuti bili odnosi, bio sam ubedjen da je manje-vise sve bilo korektno.
C

Chics

pre 2 meseca

Kari Kari je pogrešio. Trebao je da rizikuje i da vidi kako će da igra u jačoj konkurenciji. Da je ostao i dao 10 golova u Super ligi, gde bi mu bio kraj. Potrčao je za nešto više novca i tvrdim, pogrešio je. On je zaista dobar igrač. Priča se da je poreklom iz siromašne porodice, za razliku od Zube i da mu je prioritet da pomogne porodici. Bilo kako, voleo bih da tamo uspe i posle ovoga ode u neki veći klub.