Komentari na vest

U susret poslednjem derbiju sezone: Arsenal ubedljivi šampion na "Big-six" tabeli

K

Kkkkk

pre 4 meseca

Arsenal je odigrao fenomenalnu sezonu a ovo je mozda i najbolji pokazatelj ali sa Sitijem se bas tesko boriti za titulu. Volio bih kao neutralni gledalac da Totenhem veceras zaustavi Siti ali to ce bas tesko biti.
D

Dejan Savićević

pre 4 meseca

Totenhem je prilično nestabilna i nepouzdana ekipa pa će večeras nažalost izgubiti. A Arsenal je ekipa koja nema pobednički mentalitet, uvek su kao dobri a 20 godina nisu titulu uzeli. Tako da, dovoljna im je Liga Šampiona, za bolje i nisu. A titulu će uzeti grozni Mančester Siti sa njihovim groznim igračima, izuzev De Brujnea i Rodrija. Dalje, drago mi je da je Liverpul nebitan, drago mi je da Mančester Junajted tone. Mnogo mi je žao što je ispada Luton jer su mnogo hrabra ekipa i žao mi je što ispada Šefild, jesu najgori ali uživanje je gledati goleade na njihovim mečevima. Iz lige je ispao Barnli koji i treba da ispadne a uz njih je trebalo da ispadnu Everton i Vulvsi. Baš bih voleo da vidim neki klub da osvoji prvenstvo kao što je Lester onomad uzeo titulu. Na primer Njukicu.
G

Ganer

pre 4 meseca

Verovatno Arsenal neće uzeti titulu iako kolo pred kraj ima više poena nego prošle sezone i bio je najbolji tim. Aston Vila je oba puta pobedila iako je bila dominirana, onaj gol Njukasla, gol Vest Hema kad je lopta nesumnjivo izašla sa terena...ostaje nada još večeras COYG
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 meseca

Pre bih rekao da su mecevi sa fulamom prelomili. X kod kuce i poraz u gostima, skupa 4 boda protiv takve ekipe…
O

Ooiii

pre 4 meseca

Ovo je mozda i najbolji pokazatelj koliko se tesko boriti sa Sitijem u 38 meceva Arsenal je imao mali broj kikseva u toku sezone ali opet velike su sanse da nece biti sampioni.