Komentari na vest

Tri Vošina zadatka: Da pobedi, ne primi gol i promoviše Kembela

zabo2001

pre 9 meseci

Loš teren...
N

Np1234

pre 9 meseci

Ljuljaj Javore
G

Gost1234567

pre 9 meseci

Nema opuštanja, 2026 je tu a onda spektakl. Koju god DM otvorim samo promocije, lepi prilozi, pa promocije, u šopu trljaju ruke od prodaje razno raznih proizvoda, marketing prati sjajan rad uprave, samo napredno i svakom smislu napredujemo!!!

Chiske

pre 9 meseci

Doslo je vreme kada me je postala sramota kluba za koji navijam. Ali nije Vojvodina Zbiljic. Ako smo preziveli Kostica prezivecemo i Zbiljica koji na spram kralja secera deluje kao andjeo cuvar. Ajde, da vidim taj tim 2026 evo nek radi kako misli evo sve cu da istrpi. Ali ste ce se desiti ako 2026 tim ne bude napredovao? Sta onda? Oce onda Zilja da odgovara?
D

Dobrošinović

pre 9 meseci

Može gospodin Zbiljić da nam ponudi uz besplatan ulazi i džabe pivo uz klopu, ali ja koji sam išao na 90% utakmice Voše sa decom više ih nećemo gledati dok je ova uprava. Prosto rade sve protiv kluba, umesto da se dižemo napredujemo / Cuka i Tsc fazon / mi nazadjuemo i tonemo sve dublje. Kakoav je ovo prelazni rok? Ko je tu realno igrač za Vojvodini, kakvi to Vavani, Maradone su nakačene na klub da li mislite da se to nerpimeti sa tribina. Gomila menadzerskih sema i komebinacija; uz prodaju svega što je moglo da se proda. Tako se ne ponaša predsednik koji želi dobro klubu koji vodi, nažalost ovaj naš je upravo takav. Samo lična korist i savijanje napredne glave vladarima.
G

Gost7654321

pre 9 meseci

Ne bih išao i kada bi delili parizer!
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Kako uprava Vojvodine misli da bude treca na tabeli kada Vojvodina od svih klubova u ligi igra najgore u gostima. Zadnja prvenstvena pobeda u gostima 28 februara protiv Radnickog iz Nisa...alo bre 28 februar je bio pre pola godine.
H

Holi

pre 9 meseci

Nece pobediti,primice gol,Kembel nece biti promovisan.