Komentari na vest

Ten Hag: Ronaldo nije na prodaju i planiram sezonu sa njim, Megvajer ostaje kapiten

М

Митт

pre gotovo 2 godine

Штопер, бек, везни који зна да изнесе лопту и закључа средину, крило и шпиц за ротацију морају бити доведени ако мисле да им Роналдо остане и изборе топ 4.
m

mareee12

pre gotovo 2 godine

Cim sam video naslov da racuna na Megvajera, nema nista od prva 3 mesta, covek drvo on mora iza sebe da ima jos dva igraca da isprave njegove greske, realno on nije ni za Chempionship

Bojan Lordinho

pre gotovo 2 godine

Pisem komentar BEZ citanja teksta,strah me od naslova da ne smem ni da skrolujem dole.Pozdrav svima
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Hahaha, bas me nasmeja. Sustina, nrmoj ni da citas... dovoljan je naslov da znas da ce biti katasyrofa od sezone.
G

Gost090

pre gotovo 2 godine

koliko god da je los i nije za utd i ne znam sta.meni licno je bolji od one zene Lindelofa.
R

Randy Orton GOAT

pre gotovo 2 godine

Ten Hag prava stvar novi De Bur, ove holandske prevare prolaze jos samo u Junajtedu, od Rajkarda koji je ono dubi dus trener ali je imao ekipu ni jedan holandski trener nije imao uspeha u inostranstvu!!!
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Taman neka ti kapiten cuva Halanda
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Megvajer ostaje kapiten. Putam se do kad i koliko će imati živaca za njega. On je sličan Gvardioli. Mora da bude sve perfektno. Interesuje me kakav ce biti vatromet kada Megvajer počne da grijesi, a ovaj da gubi strpljenje.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Liverpul i Siti ponovo, ostali neka se poredjaju kako hoće!
G

Gost52626

pre gotovo 2 godine

Dokle god Megvajer bude uopste u protokolu kao igrac Mancestera, oni nece biti u prvih 5 na kraju, ruku dajem... Ne mogu da verujem da tako veliki klup to ne izvaljuje... Pozz
n

nedano

pre gotovo 2 godine

Pa kreni u obnovu ekipe, ako ti ostane Ronaldo to je jedino zato sto mu Mendes nije nasao klub, odnosno da ga niko od boljih ekipa nece. Vidjeli smo svi prosle sezone da se sa njim ne moze igrati. Najbolje bi im bilo da kako mogu uzeti Osimhena i malog Brobbyia, to je oko 100milki, a imas napad za narednih 10 god. Mogu i tilemansa napasti, imaju ga na tacni 30-35 mil, vjerovatno bi im i dybala lego, ali ne bolje je pregovarati sa De Jongom 2 mjeseca, koji kosta nenormalno puno, i nema neke kvalitete osim dodavanja prvom do sebe.
D

DarkoKi00

pre gotovo 2 godine

Brobbyia bi trebali dovesti svakako..on i Grancho mogu biti tandem u buducnosti..Brobbyia cene na 25-30 m..
R

RW

pre gotovo 2 godine

Bas ta dvojica ce ti biti najveci problem...
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Ljudi pisu o Ronaldu kao da je Gobeljic, a svi srecni i podrzavaju Ibrahimovicevo ostajanje u Milanu. Stariji, manje igra, manje donosi ekipi, jedino sto je dosta jeftniji (bar javno, zna se kolko Italijani muljaju sa platama).
S

Sd

pre gotovo 2 godine

Roki stavlja svoj licni interes ispred interesa kluba...nece on da igra LE,tako da...
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Megvajer kapiten, grohotom se smijem :D E pa da krenemo: top tri ekipe(ne govorim ko će biti šampion, već ko će sigurno UCL igrati): M.City, CfC, Lp'ool, za četvrto mjesto se bore Sparsi i Arsenal.
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Arsenal HAHAHAHAHA
G

Gostwr

pre gotovo 2 godine

E moj brate ćelavi nisi ti bio svjestan dje dolaziš,u jednu rupu bez dna,mnogo egoista u ekipi a da apsolutno ništa nisi napravili u životu osim Varana i Ronalda i De Hee ostali ne bi mogli da igraju u west hem čak i onaj jednodimenzionalni fantazista Bruno kakva prevara,krije se od lopte kad se lomi,Fred,Bisaka,Šou, Mektominiji, Mekgvajer,Lindelof,Teles,Dalot,Rasford,Marsijal,sve izvikani igrači ubilo ih u pojam pare i slava evo sad da ih ponudite bilo kom klubu iz PL niko cent obeštećenje ne bi platio za njih plus sto imaju ogromne plate preko 10 miliona svi osim Dalota,iz korijena mora situacija da se mijenja uvesti neke omladince tipa Garnaco tu je Elanga teško da Sancho će biti gori nego prošle sezone,ne vidim način da se tranzicija iz ovog u neki konkretan tim odvije bezbolno,tim mislim da ne može da se gradi ispod 2,3 sezone a to je jedino što Junajtedovci nemaju jer od 2012 vrijeme sporo prolazi a lutanja su brojna...
p

plavac

pre gotovo 2 godine

ne lutaju oni nigde,tačno suctamo gde trebaju da budu

Mali peca

pre gotovo 2 godine

sanco je lose uso u sezonu al polse je igro korektno ,ali bez vidljivog ucinka (mislim na statistiku)