Ćavi Simons (©Reuters)
Ćavi Simons (©Reuters)

Ćavi Simons korak bliže Minhenu: Kontakt uspostavljen, Bajern spremio ponudu po ukusu PSŽ-a

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 11:46

Pariski klub bi od Bavaraca mogao da dobije tačno ono što želi, kad već Holanđanin ne vidi sebe na Parku prinčeva

Bajern i Ćavi Simons – da, moguće je! Transfer se krčka, Bavarci su krenuli u ofanzivu, prvi kontakti su uspostavljeni, a u skorije vreme bi na Park prinčeva trebalo da stigne ponuda po ukusu Pari Sen Žermena.

Prvi korak je napravljen, javlja Florijan Pletenberg. Klub iz Minehena poduzeo je konkretnije korake kako bi holandski vezista završio na Alijanc areni. Otvorio je pregovore i spreman je da dostavi u Pariz tačno ono što u Pari Sen Žermenu žele, a to je nova pozajmica sa obaveznim otkupom, sve kako PSV-u ne bi otišli procenti.

Izabrane vesti

Transfer holandskog veziste jedan je od najzamršenijih koji treba da se formalizuje. Pari Sen Žermen ne želi da ostavi ni mrvice PSV-u, što znači samo jedno: ne sme da proda Ćavija Simonsa pre 2025. godine. Najradije ga ne bi ni ustupio nekome drugome, međutim, Holanđanin ne vidi sebe na Praku prinčeva.

Mirni su u Parizu što se tiče ugovora, Ćavi Simons je vezan do 2027. godine, tako da im se zbog toga i ne žuri. Ozbiljnu naknadu će dobiti, samo da ta sredstva ne legnu na račun pre idućeg leta, jer u suprotnom bi morali deo kolača da proslede u Ajndhoven. Dobro to znaju u Minhenu i zato su spremni da sarađuju pod uslovima koje nameće šampion Francuske.

Zvanične ponude nema, ali novinar nemačkog Skaj sporta uverava da će ona biti ovakva: jednogodišnja pozajmica sa obaveznim otkupom. Iznosio bi između 60.000.000 i 70.000.000 evra.

Imaće Bavarci jaku konkurenciju, RB Lajpcig takođe želi da zadrži momka oko koga se mnogo toga vrti u njihovoj igri. Merkaju ga i engleski klubovi, no bitan faktor mogao bi da bude – Maks Eberl. Među najzaslužniji je što je Holanđanin došao u klub iz istočnog dela Nemačke dok je tamo bio zadužen za operacije i klupsku politiku, sada bi iz istog mogao da ga odvede. U Minhen.

Navodno je i odgovor Ćavija Simonsa pozitivan, zainteresovan je za prelazak na Alijanc arenu. No, prvo Evropsko prvenstvo...



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Pari Sen ŽermenBajern MinhenRB LajpcigPSV AjndhovenĆavi Simons

Obaveštavaj me

Bajern
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara