Komentari na vest

Stanojević: Imamo dobre igrače, a nemamo dobar tim! Neki će dobiti poslednju šansu

b

buloG

pre oko 1 mesec

Evo ti predlog, izbaci sve strance osim Natka, Grimalda, Goha i Saldanje. Ostali igraci srpski ili iz regiona igraci! Pokupiti Ljaju, Joveta pa i Stefana Savica. Da je zdrav klub, tako bi se postupilo i ti navedeni igraci bi i dosli. A mi kakvi smo, nismo ih ni kontaktirali a i oni sami ne zele da se vrate u takav klub. Ma koliko god voleo Partizan, ovo je sad partizan. Tako je uvek bilo i ti stranci su uvek pravili razliku. Sad je obrnuto. 3-4 srpska igraca, sa 15 stranaca. Nama je neki zahid sa 30 godina u prvoj postavi, ovusu koji se muci protiv domacih igraca kao i ariaga. kalulu, de medina, severina. Kad sam sve ovo procitam mi muka...
K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

"Golube" slazem se sa tobom.

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

A kakav je skor sa Jang Bojsima? Što ne kažeš ili se bar informišeš?! Nego ajd pošto je švajcarski tim da malo zamažemo oči svojim navijačima i tražimo alibi za eventualni neuspeh. Kakav demagog i manipulator!

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

A kakav je skor sa Jang Bojsima? Što ne kažeš ili se bar informišeš?! Nego ajd pošto je švajcarski tim da malo zamažemo oči svojim navijačima i tražimo alibi za eventualni neuspeh. Kakav demagog i manipulator!
I

Imali smo

pre oko 2 meseca

za vreme tvog prethodnog mandata,propale fudbalere koje niko nije hteo,a ti ih doveo i dao jake ugovore,jojića,miljkona,pantića,holendera,invalide fejsu I obradovića,ekipu koja "osećadres" i spremni da setale sa tobom i upravom. Taj obradović je došao povređen,za 2 godine je pred kraj ugovora odigrao pola sata i već si spremao da mu daš novi ugovor,krenuli plaćeni tekstovi,kako je spreman i želi da igra i pomogne Partizanu,na sreću ti si zbrisao,došao Stolica i najuri ga. Posle toga obradović objavi kraj karijere ? ! ? A pre samo mesec dana bio spreman za novi ugovor. To nam govori kakve ste bitange i ti i on,a i oni ostali koje si tada doveo. Bitange koje su punile džepove na račun Partizana,pljačkaši kluba,isti kao i oni iz uprave,bitange dovedene da ugase Partizan. Tvojin ponovnim dolaskom samo si potvrdio sve ovo,da si jedna velika bitanga,čovek bez obraza i morala. Treba ti zabraniti da pridješ stadionu.
S

Sh

pre oko 2 meseca

Kako su prolazile sa Young Boysom? Zvezda ih dva puta izbacila i u grupi LŠ igrala nerešeno i izgubila tamo...od 6 utakmica jednu izgubili, a ni nju nije trebalo
Š

Šamrokovanje se nastavlja

pre oko 2 meseca

Tim od 40 miliona vrednosti ima sve; samo igrači nemaju mu.a a trener je težak pajac.
P

Pozovite 92

pre oko 2 meseca

I dalje me bole duša za 9:2 Nikada ti to neću oprostiti Stanoje! Mislio sam da ne može gore od Šamroka ali neverovatno koliko sam bio u zabludi. Ovo je dno dna!Eeej! Da budeš devetardiran,pa to nema nigde! Stanoje mrzim te!
T

Teraj Stanojevića!

pre oko 2 meseca

Znači problem je u treneru, čim kaže da imamo dobre igrače ali ne i tim..
S

Sam si rekao

pre oko 2 meseca

Kad je tako onda je ili trener kriv za slabe igre ili uprava koja ih ne motivise dovoljno. Al ja bi rekao i da nemas bas mnogo dobrih igraca
b

batabane

pre oko 2 meseca

Ti dobri igrači nisu toliko dobri da ne trebaju par pojačanja. Nasuprot tome, i nasuprot tim igračima, Partizan ima grupu igrača ispod svih nivoa,jer su prespori. Tu spadaju Filipović, Antić, Šćekić, Nikolić i izgleda Lazarević isti. Zatim su tu Severina, Kalulu, Ovusu i Goh za koje ne mogu da se setim kada su zadnji put odigrali nešto vredno. Oni su balast i kočnica ovom timu, a i finansijskog opterećenje. Startna vezana linija, Arijaga, Natho i Zahid nije loša, ali kad neko od njih odigra slabije, što se za sada redovno dogada, i ti ih zameniš, sa Ovusuom, Šćekićem, ili Nikolićem, to je još dva nivoa ispod. Umesto da se sa ovim neznalicama odmah raskine ugovor i dovedu još dva vezana igrača, kojima bi Natho i Zahid bili rezerve, ovde se oslanja na igrače koji nigde ne mogu da igraju, i svuda su bili rezerve. Vidiš li koliko lopti gube, predaju protivniku, Severina, Kalulu, Goh, pa to ruši igru, i svaku taktiku, kad ekipa ne može da zadrži loptu u posed više od 30 sekundi, osim kad je golman drži u ruke. Partizan mora da ima igrače koji vole loptu, ne beže od nje, i ne oslobadjaju se od nje pošto poto, makar i vratili je golmanu, samo što daje od nje.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Nije da se ne slazem sa tobom po pitanju igraca koje si naveo, medjutim da li si svjestan sta znaci raskinuti ugovor sa nekim? Ne radi se to tek tako. Ogroman novac je u pitanju. Da bi Partizan raskinuo ugovore sa tom, otprilike, desetoricom igraca, to bi ga kostalo bukvalno milione jer ni jedan od tih igraca se nece odreci novca iz svojih ugovora tek tako. A onda tek trebas da nadjes novac za nove igrace. Tako da, nije to bas tako lako kako ti mislis. Da mozes tek tako da prodas deset igraca koje niko nece i da onda dovedes deset novih umjesto njih, a koji su bolji od njih. U video igrici to moze, ali u stvarnom zivotu toga nema. E sad, cija je krivica sto smo se nasli u ovoj situaciji? E, to je vec neka druga stvar i za neku drugu pricu. Ali ono sto je cinjenica je da nam je ovo trenutno tim i da ce Stanojevicu biti iznimno tesko da od njega napravi nesto upravo iz razloga koje sam spomenuo. Ovo je, po meni, najteza situacija u kojoj je klub bio od kako ga ja pratim, a pratim ga jos od 90-tih.
П

Пјер

pre oko 2 meseca

Наравно да имамо играче. Ево, нпр, ови играчи најбоље функционишу нешто иза централног нападача: Натхо, Захид, Гох, Калулу. Четворица на истој позицији! То што немамо писмене бекове нити задње везне играче, то није ни битно.
?

??

pre oko 2 meseca

Ako ima dobre igrace, a nema dobar tim, tu je onda jedino trener kriv. Mada, ovaj lik je pravi prodavac magle
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Uprostavas stvari malo previse. Da, trenerov posao je da uklopi sve te igrace u (pobjednicki) tim, medjutim sta da radis kad su ti skoro pa 90% tima stranci, a liga ima limit koliko stranaca moze da istrci na teren istovremeno? Pa, onda dodaj na to da na odredjenoj poziciji imas, lupam, pet igraca istog profila (Arijaga, Ovusu, Kanute, Scekic... to su sve igraci manje-vise istog profila), a na nekoj drugoj poziciji nemas maltene ni jednog koji stvarno nesto vrijedi (primjera radi, lijevo krilo na kome u principu imamo samo Goha koji pritom ni nije izvorno krilo nego navodno ofanzivni vezni). I onda dodaj na to sve i ovo glupo pravilo o bonusima, a klub nije uradio ama skoro pa nista da stvori tog nekog bonusa u mladjim kategorijama (ovo sto trenutno imamo u timu, tipa, Trifunovica, Stjepanovica, to je sve nista) ili bar da dovede nekog stvarno perspektivnog sa strane (mozda doduse bude nesto od ovog Djurdjevica na desnom beku, ali onaj Kovacevic je zato totalni promasaj). Tako da sta sad covjek tu da radi? Kako od ovoliko nakaradno sklopljenog tima sad napraviti nesto? Mozes ti biti dobar trener koliko hoces (ne pricam sad o Stanojevicu nego o trenerima uopsteno), ali u ovoj situaciji ce ti ruke definitivno biti vezane. Sto ono kazu, ne pravi se od g... pita.
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

PROSI PUT RECE POSLE REVANŠA SA DINAMOM. DA NEMA IGRACE DA NEKI MORAJU DA IDU.A SAD KAŽE DA IMA .KOJE OVDE LUD???
B

Brine

pre oko 2 meseca

Dobri su to igrači samo im nedostaje dobar trener
б

бандит

pre oko 2 meseca

Немамо управу а немамо ни тренера он је обична марионета

GRKI GRK

pre oko 2 meseca

Mislim da je problem u treneru 🤣
X

Xander!!

pre oko 2 meseca

Nemoj molim te više, koliko god da se talite za taj transfer ali dečko tzv Severina nije ni za Fk Bask. Totalno bezopasan a u defanzivi je igrač manje!! Pa makar Šcepa igrao krilo!!
с

серМудро

pre oko 2 meseca

.. зар није био екстра класа после гола на дербију ?
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Danima kuka kako Partizan ima dosta igraca koji nemaju kvalitet za Partizan a sada kaze kako ima dobre igrace a nema tim. Ijos kaze kako ce neki dobiti poslednju priliku da se pokazu i to u utakmici koja odlucuje hoces li igrati LE ili ne. I slijep vidi sta ON radi.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Tu je zato trener da od kvalitetnih pojedinaca napravi tim. Za šta drugo služi? Nekim igračima je poslednja šansa. Koliko još trener ima šansi?
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

FK Partizan vazurina privatna pijacna tezga preko koje puni svoje licne dzepove prodajom trulog voca .
G

Goost

pre oko 2 meseca

Bravo Druze ovo sa vazuruom predugo traje niko da ga otera....
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Još 10 igrača za gospodina ovih 25 je malo.
N

Ne zna sta prica

pre oko 2 meseca

Da si slucajno trener u nekoj normalnoj drzavi , novinari bi te pocepali i smejali bi te se zbog glupih izjava.....ali,ovde ne postoje novinari nego propagandisti ....zato te niko nista i ne pita vec samo prenose tvoje glupe izjave i pisu placene tekstove ....
@

@

pre oko 2 meseca

Tu si skroz u pravu, tako ni terzu niko da priupita da objasni neke stvari nego ga puste da prica one gluposti
I

I sta cemo sad

pre oko 2 meseca

Sa izjavom jeftini a igrate najbolje?
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Almani Moreira,Lamine Dijara,Prins Tejgo treba da bude nova uprava Partizana.Trener treba da bude Kasper Hjulmand doskorašnji selektor Danske.Kondicioni trener treba da bude iz Španije i da bude odličan stručnjak i kompletan stručan stan da bude od kvalitetnih saradnika iz Spanije,Italije,Portugala,Francuske,Nemačke,Holandije.Partizan mora da dovodi igrace iz Evrope,Azije,Afrike,Južne Amerike i celog sveta.Partizan mora da nadje jakog sponzora od kojeg ce da dobija brdo para oko 60 do 70 000 000 evra godisnje.Partizan ne sme da zavisi od drzave i država ne sme i ne bi trebala da placa Partizanu licencu,igrace,dugovanja,putovanja,kazne i ostale stvari nego da Partizan sam to placa i sve resava.Partizan mora da bude stabilan finansijski i ekonomski klub u kome ce sve da bude CISTO,JASNO,JAVNO,TRANSPARENTNO i da bude sve pod konac.Partizan ne sme i ne treba da pise saopštenja,da vrši pritisak na sudije,nego da uvek bude dostojanstven i gospodski klub u svemu.Sportski pozdrav.
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Gde se nalaze ti sponzori koji jedva cekaju da partizanu daju sedamdeset miliona evra?
j

jagodina

pre oko 2 meseca

Zaboravio si zuku,leonarda i ostalu boraniju.Bio tole tu pa su licili na igrace.
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Bio tole a, pa.su licili na igrace, ahahahahahahha samo se ti tesi.
i

igor978

pre oko 2 meseca

Znači za dve nedelje od igrača koji nemaju kvakitet došli smo dotle da imamo dobre igrače!? Stanoje matori, na čemu si!? Pa ako su oni dobri, onda ti ne valjaš…ispade da je onaj nesrećni Duljaj cedio suvu drenovinu… Partizan izgleda kao amaterska ekipa bez motovacije, koja čeka samo da sudija odsvira kraj pa da odu na pivo..
B

Bond

pre oko 2 meseca

Sada pokusava da ispravi ono sto je rekao o kvalitetu svojih igraca i pravi jos vecu glupost.Ako su igraci dobri, a tim los, to je potvrda da si ti odgovoran za ove debakle i nivo igre.Ti vise nikada neces moci povratiti povjerenje i postovanje igraca.
B

Bg

pre oko 2 meseca

Ko se sve zove trenerom boze me sacuvaj. Tesko mi je da zamislim uopste da ovaj lik utice na zivote, karijere igraca, dece koja imaju talenat...stvarno horor. I sve to prica posle blamaze, devet golova od trecerazredne evropske ekipe
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

ako primetis sve jedni isti a zasto ?pa zato sto su pogodni za malverzacije . Posle stanoja doci ce opet Gordan ili Duljaj i tako u krug
D

Dragan Z.

pre oko 2 meseca

Imamo dobre igrace, vrhunsku upravu, generalnog direktora Vazuru koga Ilon Mask neuspesno vrbuje da dodje da mu razvija biznis i najboljeg trenera Stanoja! Trenera koji zna kako se iz kluba teraju najbolji igraci. Koji je u Ligu sampiona usao sa kompletno nasledjenim timom od prethodnog trenera i sa Kleom koji je dao 9 golova u kvalifikacijama. Kad je Stanoje poceo da popravlja i pojacava taj tim odose Moreira, Kleo, Zuka, dodjose neki presmesni Brazilci umesto njih i od tada nam sve ide nizbrdo. Osim one jedne sezone Nikolica sa Leonardom, Djurdjevicem (48 golova zajedno, 3 derbija - 3 pobede) i Milenkovicem. Potop je poceo kada je Vazura prodao svu trojicu u toku narednih kvalifikacija. I od tada tonemo sve dublje i dublje. Ali polako, Vazura je tek 10 godina direktor Partizana, Stanoje je tek treci put trener, ima vremena, treba im da ti sansu - da nas srozaju na dno.
M

Milan Galic

pre oko 2 meseca

A loseg trenera.Zar ne.Imamo dobrw igrace a nemsmo tim.Isti si kdi i ona pijanica kiksi.Kako te nije sramota idiotu.Pa zasto sluzi trener.A da za platu.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Прошли пут је рекао да мора да се појача са 3-4 играча,сад као добри су и ови,мало га Вазура утегне и одма пева лагане шансоне.
D

Dzukac

pre oko 2 meseca

estradni pajac
g

gost1234

pre oko 2 meseca

ovi ne mogu da ne pominju nas nikako?!?!?!??!?! Zvezda je Jang bojs direktno izbacila u borbi za ligu sampiona, i prosle sezone bila bolja u obe utakmice!!!!!!!!!!!!!!! daj gledajte vise u svoje dvoriste ako moze........................
p

po meni bi bilo

pre oko 2 meseca

najbolje bi bilo startovati sa: Jovanović - Lazarević - Marković - Mujakić - Jurčević - Grimaldo - Arriaga - Owusu - Zahid - Saldanha - Jovanović i nadati se da bi u kontri nešto mogli da urade Grimaldo, Saldanha i Jovanović, a ako bude povoljan rezultat oko 60. minuta, izvaditi iz igre Owusua, Jovanovića i Zahida i uvesti Natchoa, Stjepanovića i De Medinu i prebaciti se u 5-3-2 ( napred Saldanha i Grimaldo) i probati vratiti se u Beograd sa povoljnim rezultatom za revanš
m

marko pg

pre oko 2 meseca

Koji crni Owusu druze jesi t inormalan
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Nije sramota izgubiti od boljeg tima. U ovom slucaju Dinamo Kijev. Ali je sramota izgubiti sa 2-9 ukupnim rezultatom. Iskreno nisam takav rezultat video godinama mozda I vise od 10god. To kazem kao Zvezdas. I mislim da trener ima moralnu obavezu da se povuce.
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Istina, ako je mogao Stolica, može i ovaj
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Cuj, moralnu obavezu poslije dvije utakmice. Pa, druze, to samo nasem narodu moze pasti na pamet. Zivis u Americi (tako se bar predstvaljas)... jesi li tako nesto ikad vidio u profesionalnom sportu tamo gdje zivis? De, druze, onda malo objektivnosti ako je ikako moguce. Izgubiti na nacin na koji smo izgubili je definitivno sramota, da se razumijemo, ali mi em imamo katastrofalno los tim koji je Stanojevic tek preuzeo... znaci, ne mozemo ga kriviti za godine sistematskog unistavanja (ko je nagomilao onoliko zadnjih veznih istog profila, a ni jedan nije za prvu postavu? Stanojevic? Ili mozda Duljaj, Petric, itd. to jest, Vazura i ekipa?)... em smo si sami krivi sto smo onoliko nalozili Ukrajince sa onim odlaskom u Rusiju (dok se ostatak inteligentnog svijeta mudro kloni i jednih i drugih nasi genijalci nasli u po rata da idu u Rusiju da igraju prijateljske utakmice). Ko god da u ovom momentu dodje u Partizan, provesce se isto. To su jednostavno cinjenice. Jedino ako ne predlazes da Partizan mjenja trenera poslije svakog poraza?
k

kkkkkk

pre oko 2 meseca

Prodajom Saldanhe će klub zaraditi skoro 8 miliona € ( sa bonusima), a nadam se da bi se mogli prodati i Severina i Marković i da bi moglo da se zaradi još nekih 3 miliona € ukupno na njima. Uz to, prestanak saradnje u nekoj formi sa Kanouteom, Owusuom, Kaluluom ili Gohom, kao i Filipovićem, Jankovićem i Antićem ( ako može da se vrati Urošević, ako ne, onda Antić da ostane kao rezervna opcija). U toj situaciji, generisanjem 11 miliona €, nadam se da bi moglo da se reinvestira makar deo tih sredstava, pa da se napravi ekipa dorasla Partizana. Leonardo Lopes na 8icu, Djidji na štopera uz Kovačevića, da bude nešto kao KTC u Dinamu ili Dragović u Zvezdi, odnosno da uz njega igraju mladi štoperi, a za napadača bi bio idealan Maxi Gomez koji je višak u Trabzonu i verovatno nešto najbolje što bi se moglo dovesti, a uzimajući u obzir da je Urugvajac i da oni imaju sjajan temperament i da su nabrijani bi značilo puno s obzirom na ovu melanholičnu situaciju oko Partizana, kao i to da mu ugovor ističe za 12 meseci i da se sa istim klubom našao način i za dovođenje bez nekog plaćanja Diabatea. Ako ne, Biron, Okereke, Giovane, Geubbels su sve dobre opcije u poslednjih 12 meseci ugovora, gde su prva dvojica odlične opcije u vidu brzih igrača i dokazanih golgetera ( doduše Okerekeu je karijera u padu ), dok su druga dvojica nekada ogromni talenti kojima je potrebno podizanje u karijeri, nesto nalik Sadiqu, te se mogu posebno isplatiti klubu. Po meni je Maxi nesporno najbolji igrač, ali bi mi prva meta bio Geubbels, jer ima najveći plafon. Svakako uz njih je i povratak Jovetića neophodna stvar, da bude nešto što je npr Livaja u Hajduku ili Katai u Zvezdi, odnosno jedan lider ekipe koji bi podigao ceo klub i povukao sve malo na svojim leđima, dok bi uz to on i Natcho sami mogli da donesu barem 5 pobeda u ligi u tvrdim mečevima, dok bi se uz to se stvorila i mogućnost igranja romba, pogotovo ako bi se doveo i Milosavljević i TSC-a koji je dete kluba, jako školovan fudbaler i mogao bi da odigra na više mesta na terenu. npr tim: Jovanović - Lazarević (Đurđević) - Kovačević - Djidji - Jurčević - Arriaga(Stjepanović )- Milosavljević - Lopes - Zahid (Natcho) - Jovetić - Geubbels (Jovanović) Ovo bi bila odlična ekipa kada bi se malo uigrali, laka transformacija u 4-4-2 defanzivno u srednjem bloku ( Milosavljević desno - Zahid levo), uz mogućnost da se sa Grimaldom desno pređe i u 4-4-2, 4-2-3-1 ili 4-3-3. Sve u svemu, 5 pojačanja, samo za 2 bi moralo da se plati obeštećenje koje ne bi bilo preveliko, a ekipa bi mogla da se pobije sa Zvezdom i u Evropi i da se ne bruka. Opet, svestan sam da su ovo sve samo lepe želje, iako su više nego izvodljive stvari...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Super samo gde naći budale koji će za te da plate više od par desetina hiljada?
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

U fudbalu sam gotovo 40 godina i odgovorno tvrdim da trenutno nemamo ni jednog, ponavljam niti jednog dobrog komletnog igraca za nas PARTIZAN!!! A slazem se sa Stanojevicem da nemamo dobar tim (daleko smo od iole ozbiljnog tima), samim tim da su nam igraci i sve oko naseg PARTIZAN-a na amaterskom nivou!!! VOLIM PARTIZAN
П

Пјер

pre oko 2 meseca

Имамо доброг голмана.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ne treba pretjerivati. Saldanja je, recimo, odlican igrac. Jovanovic (golman) je isto solidan. Daleko od hvalospjeva koje citamo o njemu po novinama, ali solidan. Jurcevic mi se isto cini kao pristojan igrac. Zahid je fizicki inferioran, ali tehnicki je odlican i vidi se da zna/razumije fudbal. Garantujem da bi u nekom bolje selektiranom timu i sam bio automatski bolji. Isto je vjerovatno istina i za Markovica i Mujakica, ali oni su doduse vec nivo nize od ova cetiri igraca koja sam prva spomenuo. E sad, sto se tice ostatka tim, tu se vec slazem da niko od ostatka tima nije za tim nivoa Partizana (Natho bi bio da nije vec usao u 37. godinu). Ali imamo, hajde da kazem, 4-5 igraca na kojima moze nesto da se gradi. Problem je to sto ti za takmicenje bilo koje vrste treba bar 13-14, a to je za Partizan u ovom momentu misaona imenica.
N

Noke

pre oko 2 meseca

Mislim da je doticni tek sada svestan, kakav krs od ekipe je nasledio od nekadasnjeg pomocnika Duljaja. Koliko god mi bio antipatican, Ivica Iliev je radio itekako dobar posao sto se tice dovodjenja stranaca. Partizan u zadnje dve godine ima puno promasaja!
J

Jole al pravi

pre oko 2 meseca

Mozda gresim.. Al trener je tu da uigra taj tim zar ne?
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Оним парама што дају Партизану годишње за лиценцу да би сбрукали Србију по Европи, могу три клуба да се финансирају и да имамо три солидна клуба са базом за репрезентацију.
L

Laxmark

pre oko 2 meseca

Kratko Ostanic Samroje Flora
Y

YayaT

pre oko 2 meseca

sad krece lagano u ligi i onda kukanje od strane Stanoja i Vazure kako je sve namesteno dok vas ne otresemo
S

Samrok Stanoje

pre oko 2 meseca

Uradite vi nesto u Evropi
b

boc

pre oko 2 meseca

Ovo je najjača izjava....
J

JelOnMislioNaRenomePetDoSestKomada

pre oko 2 meseca

Lepo napisano na početku da u našoj ligi su Galaktikosi i niko ne može da im da gol, ali zato u Evropi gde niko neće da bude domaćin u Humskoj ide devetka:)))Renome je da primaju petice, a sada su napredovali i stigli do šestice:))))Kakav grb nose tako i igraju crni dečki:))))Lugano puni crne lagano:))))
P

PDK

pre oko 2 meseca

Ozbiljan trener od dobrih igraca MORA da napravi dobar tim. Sebe je Samroklije ovde ukanalio...
G

Groblje VR

pre oko 2 meseca

Koga briga, gledamo kosarku sutra uvece.
A

AHAHHAHAH

pre oko 2 meseca

Ovaj vec pravi izgovore juce je Rendzers igrao 1:1 sa Dinamom a on je primio 6 golova pa onda jos 3... Izgleda da u evropi nema sklanjalica
B

Bruka jadna...

pre oko 2 meseca

Sutra jos jedan poraz malog samroka ...
M

Mali Stanoje

pre oko 2 meseca

Ovaj vec pravi izgovore juce je Rendzers igrao 1:1 sa Dinamom a on je primio 6 golova pa onda jos 3... Izgleda da u evropi nema sklanjalica
c

canigga

pre oko 2 meseca

evropska utakmica a stadion prazan!!!tuzno do cega su doveli partizan i niko da odgovara za to stanje. Jedan lugano ej lugano nam favorit na nasem stadionu sramota!!! gubimo lagano samo da ne dozivimo debakl.
g

gunđalo

pre oko 2 meseca

Kao grobar, nadam se da će FKP pogubiti sve 4 predstojeće utakmice u tako dodatno sroljati srpski koeficijent. Trenutno je Srbija 21 na UEFA listi i već od sledeće sezone prvak kreće od 2 kola kvalifikacija. Ako se prognoze ostvare i ova godina opet bude užas, Srbija pada na 23 . Mesto, pa će voljeni psihopatin klub morati od 1-og kola kvalifikacija od sezone 26/27. Na taj način, psiho će valjda skontati da mu se urušavanje i ponižavanje FKP vraća kao bumerang u lice, pa će se otarasiti bitangi koje je infiltrirali u klub i koi su ga iznutra demontirali. 7 GODINA bez titule, bez publike, a oni dalje opstaju. Kako ? Svi znamo odgovor
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Lepo si sebe opisao svojim nickom
V

Vraski

pre oko 2 meseca

Titule? Kakve titule druze...da je drzava toliko ulozila u Mladost Lucane koliko u Partizan, Mladost bi uzela titulu...
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Najgluplja izjava, imam dobre igrače ali nemam dobar tim 🤣🤣🤣 u prevodu ja sam loš trener jer ne znam od dobrih igrača da napravim tim! Cirkus sa grobarima hahaha
c

cirkus

pre oko 2 meseca

Ma dovesce on svoje, pa cemo da zablistamo
C

Cajo

pre oko 2 meseca

Kada počinju u Evropi oni drugi, što samo da se mi brukamo. Doduše njihovi protivnici kao da je Liga konferencija.
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

njihovi protivnici su takvi zahvaljujuci njhovim dobrim igrama u evropi i obezbedjenom koeficijentu... zato su povlasceni u plej ofu dok neki svojevremeno ni u trecem kolu to nisu bili...
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Posto mi nemamo dobar tim,bitno da ce zvezdanka opet da otkine bod Leipzigu i docekati prolece u Evropi!😂😂😂😂
@

@Ujna Zitka

pre oko 2 meseca

Smeješ se a hoćeš da lipšeš od muke. Titulu nisi video 7 godina, ligu šampiona 15 godina, pobedu u kupu-ligi šampiona nisi video 41 godinu. Komšija si Evropskog i Svetskog šampiona. Navijač si malog maleckog 🤏kluba
P

Pećko Pivo

pre oko 2 meseca

"Imamo dobre igrače ali nemamo dobar tim pa je na meni to da popravim. Ako to ne uspem...DOVEŠĆU JOŠ IGRAČA!". Dakle, on nesvesno priznaje da je loš trener koji nema pojma (jer ako imaš dobre igrače a nemaš ti i igru onda je to isključivo krivica trenera) ali mu ne pada na pamet da se skloni već planira da dovodi još igrača. Osim ljudskih i trenerskih kvaliteta Stanojević je u debelom minusu i što se inteligencije tiče. On jedini ne kapira šta je rekao.

Sakur

pre oko 2 meseca

Pa gde od svih nasih igraca da se sceka povredi,kakav hendikep za nasu trenercinu.Pitanje je kako cemo bez scekica
с

следеће појачање

pre oko 2 meseca

вам је Срђан Шкоро
P

Paa

pre oko 2 meseca

Ma kidate Ub u nameštenoj ligi, opušteno.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Pa ovaj preti da zaseni Klarka Kenta i njegove nebuloze o HIBRIDNOM RATU!DRUŽE ZA ŠTA TI SLUŽE PRIPREME?!DOKLE MISLIS TI DA PRODAJES MAGLU?!
a

au bruke

pre oko 2 meseca

Koja je ovo trenerska prevara
M

Manche

pre oko 2 meseca

Šamroje od Kijeva je pošizeo. Sad kaže da ima dobro igrače, pre neki dan da mnogi nisu za Partizan, neki ni za profesionalni fudbal.
C

Cirkus

pre oko 2 meseca

A on misli da je on dobar trener a tim mu nije dobar ahahhaha

Stanoje dunster

pre oko 2 meseca

Vazuru je sacuvao Samrok, sad ima prazan stadion
F

Floroje

pre oko 2 meseca

A ko su ti dobri igraci imas mozda 3 dobra igraca ovo ostalo ispod proseka!
N

Neznalica

pre oko 2 meseca

Ne znam kome vise nije jasno otkud tolika razlika u rezultatima JSDa u ligi i u Evropi
B

Bok

pre oko 2 meseca

Dok vi u Evropi rasturate, sa mnogo, mnogo puta većim budžetom.
G

GeOs

pre oko 2 meseca

@Bok Malo je teze da mi rasturamo u Evropi, znas, igramo grupu LS, da ti ne objasnjavam sada koja je to razlika u odnosu na ove vase kvalifakacije. Vama grobarima, to je besmisleno objasnjavati, jer vama je isto kad neko izgubi od Nordslanda, Fejnorda, Dinamo Kijev kao protiv Bajerna Totenhema, PSZ.... Mi smo u LE vise nego konkurentni, i mozes da places, ali za nase uslove, da, tu rasturamo. Izeztak je jedna sezona gde nismo prezimili. Ispadali smo u kvalifikacijam, u jos gora vremena, ali nas niko nije ponizio kao vas. Da dodam jos i Samrok... ispali ste od amaterskog kluba (tri termina nedeljno za trening, kao bilo koje drustvance iz kraja)... i to u sezoni kad ste imali 1 poraz u ligi... Sada, sam vidi koja je razlika u Evropi kad ste vi "dominirali" i kakvi su vam rezultati bili ( za sada je glupo i pricati) i kavi su Zvezdini rezultati u Evropi sada kada ona "dominira".
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Imas dobar golman, nemas dobre igrace. Djavolu si duso prodao, trpi sad i cuti do Decembra, kad dodjete do SPORAZUMA
N

Nego sta

pre oko 2 meseca

Ocekuje se velika poseta od cak 2000 ljudi
D

Dunster Stanoje

pre oko 2 meseca

Njegov zadatak je ispunjen , Vazuru je sačuvao
O

Olee

pre oko 2 meseca

Deri to Lugano,taj mali odvratni klubic
a

arroyo

pre oko 2 meseca

ma nije tačno stanoje to sve država ugnjetava pastorčad
G

Guh

pre oko 2 meseca

Ma samo dovodi igrace, ima se para ,bankomat je tu
D

Definitivno

pre oko 2 meseca

najgori klub zagreba
N

Nego sta

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje dobar za sklanjalice los za evropu
H

HAHAHAHAHA

pre oko 2 meseca

NIKAD JACI LAGANO
D

Definitivno

pre oko 2 meseca

najgori klub zagreba
P

Polivaj po jsd

pre oko 2 meseca

Zvezdas sam ali napred Lugano
G

Grab

pre oko 2 meseca

Oni su isto Švicarci ko i YB.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Napred Lugano zakatanci ih zauvek
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Jedini dobar igrač koji je na nivou igraca liga petice je Kalulu. Lakonogi dribler, nebeski skakac, prava gazela. Klasa izbija iz svakog poteza i mislim da se ne sme prodati ispod osam do deset miliona evra obestecenja. Da, pored Kalulua treba istaći i Antica koji nema tu gracioznost poput Kalulua ali zato ima sto kazu personaliti koja se danas jako trazi. Mislim u svetu modelinga. Sa ovim su se složili...

Sakur

pre oko 2 meseca

Kada ces ti dobiti poslednju sansu strucnjace?
G

Gg3+

pre oko 2 meseca

Boljeg nemamo trenutno.
s

senxen

pre oko 2 meseca

dobri igraci a ti si los trener zato i ne znas da napravis tim.
Š

Štaaa

pre oko 2 meseca

Ovaj lik nije normalan.
N

NR

pre oko 2 meseca

Napred Zvezdo !!!
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Ja ne znam kog Partizan ima dobrog igraca? Jankovic iz Cuke je dobar, ti si ga sklonio iz ekipe.!
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Imate dobrog golmana (Jovanović) i pristojnog napadača (Saldanja)
N

NR

pre oko 2 meseca

Teraj Kalulua iz tima!
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Što implicira da je trener lo#.
R

Ringili

pre oko 2 meseca

Ma svi su ti za zlatnu loptu, nego nemaju sreće...Kakav čovek
1

1982Mz

pre oko 2 meseca

Alibi prica treneru, vadis se zbog debakla protiv Dinama u fazonu da ti je ostavljen los tim. Taj tim od prosle godine igrao par puta egal sa Zvezdom i na takav tim si doveo 10 igraca, platio ozbiljna obestecenja za Mujakica, Grimalda, zadnjeg veznog, Zubairua...Pa ja bi doveo bolje i dodao ih na golmana, Markovica i Saldanju ako ti ostali ne valjaju. Stoper ti igra desnog beka, Zahid zadnjeg veznog, krila trce kao muve, ne valja ti Saldanja a valja Scekic!? Koga bre ti zajebavas covece?
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Hahahhahahahahaahaha kako to mislis egal sa Zvezdom?! U 3 derbija prolecna ne zna se kad je Partizan bio ugazeniji brate mili! U prvom ste slavili 2:2 ko da ste osvojili LS, u drugom jeste bilo 3:2 al ste bili na nivou svog brata Javora a treci u kupu je bilo 2:0 sa pola snage i tu ste se vec smorili i videli veliku razliku u kvalitetu, tako daaaaaa ono kao
M

Milojko Arsenic

pre oko 2 meseca

Kad nema evrope tu je drzava da uplati para koliko treba
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Samo polako,"majstore,cemu zurba. Kad budes odradio desetak prelaznih rokova,verovatno ces "nastimovati" ekipu da izbacimo nekoga iz Evrope. Letonce neke , Makedonce mozda!? Nemate ti i uprava razloga da zurite sa nekim rezultatima,laganeze samo. Popijete devet komada i nikom nista. Sedam dugih godina bez trofeja, i nikom nista. Finansijski kolaps naseg kluba, i nikom nista. Niko od navijaca ne moze ocima da vas vidi,niko zivi na stadion ne dolazi,i nikom nista. Nemas ti,"srucnjace", nikakvih problema,i nikom nista! Dok mi,navijaci Partizana, sa vama imamo oooooozbiljnih problema,a nismo te srece da vas vise nikad u zivotu ne vidimo. I naravno,nikom nista!
G

Gooki

pre oko 2 meseca

Ako ovo ne prođeš druže, pocepaj trenersku diplomu i bezi u mišju rupu! Eto tako..
S

Smejurjia

pre oko 2 meseca

Nikad jaci Dinamo Kijev idemo do nikad jaceg Lugana vidite kako su jaki
M

Mostarska petlja

pre oko 2 meseca

Vladan Milojević gospodin za ovog, šteta što nam on nije trener
s

smajkijaja

pre oko 2 meseca

Ovaj ludak prvo ocrneo igrace, kako nemaju kvalitet ni za nasu ligu..... Sada su dobri igraci????? Jel mu nekao rekao da je najveci laznjak od trenera koji se pojavio u poslednje vreme?
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Dobro je, ne daju se
G

Grobar NS

pre oko 2 meseca

Imamo dobar tim a katastrofalnog trenera
V

Vasilis

pre oko 2 meseca

Imate lose igrace, los tim, najgoreg trenera koji je prevario navijace koji su uvek bili na njegovoj strani da bi zastitio upravu. Mnogo volim da zezam grobare, ali to mora da ima nekog smisla. Npr 8:0 u kosarci je realno za prozivanje, ali ovo sa fudbalom je tuzno. Sve bivse igrace, legende Partizana, kao i navijace, treba da je sramota sto ste dozvolili da vam se ovo napravi od kluba. Sta bi sa "Apelom"? Dodje saka jada na utakmicu i kao "uprava napolje" i to je to. Da su vam bar ugasili klub pa znate na cemu ste, nego vas doslovno zlostavljaju i vi cutite.

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Nimad grobari casti i ponosa nisu imali uvek navijaci rezultata bili
D

Dunster Stanoje

pre oko 2 meseca

A mozda imamo loseg trenera, Lazni trener Stanoje dunster