Komentari na vest

Slika iz Štutgarta po meri Srbije: Danci igrali brzo, pa stali - Slovenija projektilima do velikog boda

B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Lepo ja pisah mesec dana prije turnira, Slovenija je jako potcenjena, a Danska precenjena. Igrao sam GG iako sam pomisljao i na X. Slovenci su bas ovakvi kao danas, nemaju preterani posed i sanse, ali timska ekipa, zna da pritisne i jako dobro koristi prekide. Kek odlican stateg, bolji od sva tri ostala trenera u grupi. Nasima nece biti lako iako verujem u pobedu.
M

Milllan136

pre 3 meseca

Na stranu rezultat...nidje da napisete da su zbog Matije Sarkica nosili crni flor...za veliko postovanje...zar ne???cabe vam i da 3put igrate sa slovenijom...ne mozete dalje od 0 bodova...
h

honduras

pre 3 meseca

slovenija, 2 miliona stanovnika.medalje u ekipnim sportovima, olimpijske medalje letnjih i zimskih igara...najsportskija nacija bivse jugoslavije.
O

Orao pao

pre 3 meseca

Najjači komentar Stojanovića - 'Prešli smo pola terena'
G

Gost888

pre 3 meseca

Ovi nasi došli na EP da stoje na našoj polovini terena i gledaju kako englezi igraju 😆😂🤦🏻‍♂️
M

Milllan136

pre 3 meseca

Tako je...i na kraju ce biti da su nijanse odlucile...kao i uvijek..i bice osteceni...realno je da i ne prodju grupu kao sto i nece...
N

NR

pre 3 meseca

Vec pocinjete sa kalkulacijama. Uzas.
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Mesec dana ja upucujem na ovo da je Slovenija jako neugodna i tvrda.
Б

Блок

pre 3 meseca

Страјнић и Албијанић...Сунце ти...
В

Владан

pre 3 meseca

ништа посебно ови јанези и викинзи....
M

Mitja

pre 3 meseca

Srbija 0 bodova, gol razlika -8. Nemamo šanse, svi su mnogo bolje vođeni timovi od našeg. Slovenci najboljeg trenera u grupi imaju. Danci jesu spori, ali smo i mi, a oni daleko inteligentniji napred, dali gol Slovencima na foru. Slovenci više trče i od nas i od Danaca, dobiće nas 1-2. Englezi će da nas rutiniraju, samo treba da sačekaju prvu grešku naše odbrane i tu kreće potop.
Б

Блок

pre 3 meseca

Хахахахах Кек добар ... Словенија ,пас на половини Данске немају ...лик стоји и гледа 70 минута . Дански селектор ,кочницу држи свом тиму.
B

Brundo

pre 3 meseca

Slovenija je nasa sansa.Primetio sam da su slicni nama.Nemaju neki timski kvalitet ali imaju individualni.Golman im je dobar na primer.I oni isto kao i mi imaju naviku da komplikuju sa dodavanjima.Prekidi i skok igra su im dobri,Takodje jos jedna slicna stvar sa Srbijom.Igrali smo protiv njih u Ligi Nacija pre dve godine i pobedili smo 4-1 u Srbiji dok je u Sloveniji bilo 2-2.
M

Mitja

pre 3 meseca

Da li si ti video koliko oni trče u 90om minutu?? Pa nas je Šaćiri nadtrčavao a da ovi neće??
S

Sekzla 0000

pre 3 meseca

Ako nasa igra nije sansa, no treba da bude Slovenija ili neko drugi, nema od te price nista.
B

Brundo

pre 3 meseca

Tako je kako je.Protiv Engleske nece moci jer je mnogo bolja a Danska ima vise discipline u igri od nas.Poraz od Engleske je ocekivan.Bod bi bio kao da smo osojili 6 bodova, a pobeda senzacija kakva odavno nije vidjena.
r

roni

pre 3 meseca

mislim da od veceras sa piksijem poziciju najgoreg selektora deli i ovaj neobrazovani danac.kod 1:0 narediti onako kukavicku igru gde svaka lopta ide stoperima i golmanu je za momentalno oduzimanje licence.uefa mora tu mnogo ozbiljnija da bude i pod hitno daukine vracanje lopte golmanu a izvodjenje auta nogom.ne unistavaju fudbaleri fudbal vec pseudo treneri,selektori i funkcioneri.i ekonomi.
M

Mukula 1234

pre 3 meseca

Bravo
A

AM87

pre 3 meseca

Kako Šesko izbacuje ove bombe skoro iz mjesta
D

Dejanii

pre 3 meseca

Slovenci definitivno protiv nas idu na sve ili ništa. Za njih će to biti kao finale.
m

molim?

pre 3 meseca

Danci posle onog zicera za 2:0 stali, i odmah stigla kazna. Daleko je Slovenija od ozbiljne reprezentacije.
B

Brundo

pre 3 meseca

Ne znam zasto li to nama odgovara?Nama nisu konkurenti ni Engleska ni Danska vec Slovenija.Engleska i Danska su bolje od nas.Da je Slovenija izgubila onda u sledecem kolu bi morali da pobede nas.Ako bi mi pobedili njih onda bi Slovenija sa dva poraza skoro sigurno ispala.Malo ko nama lezi jer imamo dosta limitiranu reprezentaciju.
M

Mitja

pre 3 meseca

Upravo tako. Nama je ovde odgovarala samo pobeda Danaca od 2+ gola. Ovo znači da smo definitivno već ispali.
G

Gost2024

pre 3 meseca

Kakav je napadac Sesko,majko mila.Top 3 napadaca u buducnosti,kompletan,previse konkretan nema cekanja kao Ibrahimovic.Nadam se da ce u Arsenal..
O

Ostaje u Lajpcigu!

pre 3 meseca

Osim ako neko ne isrese mnogo para, pre par nedelje produžio ugovor.
C

Crespo1

pre 3 meseca

Svaka cast Sloveniji,kvalitet individualni nemaju,osim Seska koji klasa od igraca.Šporar brz solidan bez lopte ,ali tehnika uzasna,samo se nadam da nece da proigra protiv nas.Jos jedan primer da je fudbal ekipni sport i da samo discuplina moze da nadomesti tehnicke nedostatke.

goranc333@gmail.com

pre 3 meseca

Po našoj meri je da još večeras krenemo kući. Posle ove utakmice je jasno da gubimo sve tri utakmice lagano. Ugaziće nas svi redom.
M

Miko92

pre 3 meseca

Kako mozete biti toliki gubitnici neki u dusi
Б

Блок

pre 3 meseca

1.Мислио сам да је Пикси најгори селектор ,али овај Кек је преузео примат. Екипа не може пас да састави ,он ништа не мења .Измене касни,формацију ... Мислио сам да ће Шпорара да остави у полувремену на клупи.Што каже онај стендап комичар-наука о презименима .Шпорар Шпорет ,његови потези су све само не фудбалски .Словенија пас на противничкој половини није направила,Кек гледа и ништа не ради . 2.Данска исто има "одличног" селектора ...као да је забрањено напасти у континуитету.Шанса ...па триста додавања,ходање...шанса ...па гомила пасова . Тако им и треба ,чуваш један нула ...а дупло си бољи .Такви тренери су ми ужасни. 3.Дркушић у џеп ставио играча од 75м ...Разбио га. 4.Шешко класа.
k

kojotski

pre 3 meseca

Danci bili na konopcima, šteta što ih Slovenci nisu dotukli. Dobijamo mi to lagano. I jedne i druge.
N

Nemanja matic sam ja

pre 3 meseca

Ja sam STIKLIRAO ovu utakmicu,PODIGAO SAM GLAVU,i u NISKOM BLOKU sam napustio studio, na ovoj utakmici se SVE DOGODILO ONAKO KAKO SAM VAM REKAO I PREDVIDEO, a svi oni koje nerviram,imam da porucim,danas ste me slusali samo jednom,ali zato sutra cu vas u dva navrata zabavljati svojim opservacijama, sportski pozdrav !!!
C

Cer

pre 3 meseca

ahahahajjq kralju
Б

Блок

pre 3 meseca

Срећа па имам Арену.Па сам тамо слушао што кажу Арениног,Гојка Андријашевића.
Б

Блок

pre 3 meseca

Само им фали ,овај са Арене што објашњава тактику .Био за СП ,на РтС
Б

Блок

pre 3 meseca

Албијанић, Страјнић, Матић...
e

eh

pre 3 meseca

opasni su i jedni i drugi.
D

Drugovi

pre 3 meseca

Svaka čast bračo slovenci. Držim palčeve za prolaz.
A

Auslenda

pre 3 meseca

Cuj ovog po meri Srbije hahaahhahaha. Pa Slovencima dovoljan Bod, Dancima isto i mi ispadamo hahahahahahahh.
v

vulex

pre 3 meseca

ljudi moji pa Slovenija opasnija od Danske, mi necemo ni bod uzeti ovog puta hahahah... Nek nam je Bog u pomoci, ovaj Sesko milimetar mu treba da je zvizne
4

40+

pre 3 meseca

ZASLUZEN BOD HRSBRA IGRA,PUNO TRCANJA,,
S

Srli

pre 3 meseca

Sloveni jako jako disciplinovana ekipa, imacemo problema s njima, pa vi pisite sta hocete