Komentari na vest

Šerifova peta rezervisana za Kragujevčane (VIDEO)

m

molim?

pre 4 meseca

Olajinka, Bukari, Šerif su se lepo uklopili kod Milojevića, ne znamo ko će da ode a ko da dođe, ali sa njima trojicom može u Evropu, naročito ako se Bukari malo opameti i počne da dodaje loptu. Kraso nikako da dobije šansu u kontinuitetu, kao da igra da bi održavao takmičarski ritam.
S

SERIF ENDIJAJ

pre 4 meseca

Serif je dao jedno 10 golova u tip 13-14 utakmica na prolece, i to da nije igrao svaku 90min. Kakva je razlika otkad je dosao ozbiljan trener Milojevic. U ovoj polusezoni ima bolji ucinak od arogantnog Silje Pesica koji, eto, je video da je neko bolji od njega dosao
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Ne vidim zasto moras da ih poredis. A ako vec moras, iskreno, Pesic je daleko ubojitiji igrac od Endiajea, i kvalitetniji, kako takticki, tako i tehnicki. To sto je vama pljuvacima rekao sta ste, pa vam je sad "arogantan", ne moze da umanji njegov kvalitet. Vi zapravo nemate sta lose za njega da kazete a da nije vezano za njegovo ponasanje prema vama. Prosle sezone dupla kruna je ispisana njegovim golovima, u prvon mandatu 20+ golova i asistencija u sezoni, sto niko nije ponovio.
g

gostinjo

pre 4 meseca

Jedan komentar. Da je ovaj gol dao Sremcevic bilo bi 80 komentara u stilu: "novi Krespo je rodjen".
K

Kutla.

pre 4 meseca

A na klupi se sprdaju, nevera da je ovaj dao dva gola. Ni Miloj ne vereue. A ovaj kao nesto puca iz neke puske? Sta mu to znaci? Koja seljana realno
@

@kutla

pre 4 meseca

vama 3 dade, jel ti bilo smesno tad
V

Vlada01

pre 4 meseca

Nekada je bolje ne komentarisati nego ispasti "smešan"...Edukuj se malo o fudbalu kada već daješ komentare.
R

Reko mi je Kutla

pre 4 meseca

A sta da se edukujem? Pogledaj snimak, smeju se… dobar je Nedajega?
V

Vlada02

pre 4 meseca

Edukuj se sta znaci kad igrac, posebno Afrikanac proslavlja gol pucajuci iz neke puske. Jedan semestar proucavaj to pa se javi da komentarises Kutla!