Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Ne izrazito uspešno

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.06.24. | 08:00

Pročitajte ko vam je 16. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SRBIJA - ENGLESKA (tip 2, kvota 1,52) – rezultat 0:1

Zapravo, Srbiji ostaje mnogo više od toga. Ostaje pečat hrabrosti strahovito važan za dolazeće mečeve u Minhenu protiv Slovenije i Danske. Jer pokazala da spremnost da najskuplji tim na planeti, da vicešampiona Evrope, kako se meč bližio kraju, natera na desetak, 15 minuta borbe za dah. Ako može sa njim da se kida, može bar-a-bar i sa selekcijama koje su danas odigrale nerešeno (1:1).

Opširnije OVDE

POLJSKA - HOLANDIJA (tip 2, kvota 1,57) rezultat 1:2

Čekali su evropski ljubitelji fudbala godinama na onaj pravi narandžasti delirijum. Propustilo je "Oranje" dva uzastopna velika takmičenja, a onda se pojavilo u Kataru. Brojnost navijača s obzirom na geografsku udaljenost nije mogla da bude tako impresivna kao što bi pristalice evropskih šampiona iz 1988. želele, ali je to sada u Nemačkoj bilo moguće. Malo je falilo da hiljade Holanđana napusti stadion u Hamburgu potpuno razočarano, ali je rezervista Vout Veghorst još jednom pokazao zašto je poznat pod nadimkom Lovokradica i dao gol za potpuni preokret u 83. minutu. Poljaci su poraženi 1:2 (1:1) bez pomoći najveće amajlije Roberta Levandovskog i već sada su na korak od eliminacije sa kontinentalnog turnira.

Opširnije OVDE.

SLOVENIJA - DANSKA (tip GG, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Danska je prvo poluvreme odigrala u izuzetno visokom ritmu, sa dosta brzih dodavanja i rešenja na protivničkoj polovini i zasluženo vodila golom Kristijana Eriksena od 17. minuta. Sastav Kaspera Hjulmanda je do kraja prvog poluvremena propustio nekoliko odličnih prilika da razreši pitanje pobednika, a onda je potpuno podbacila u nastavku meča, ostala bez ritma i kontrole lopte, što su Slovenci kaznili i došli do velikog boda srećnim golom Erika Janže u 77. minutu.

Opširnije OVDE

ŽALGIRIS - PANEVEŽIS (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:1

Iako rezultat govori tako, nije bilo posebno napeto na ovom susretu u okviru 17. kola Litvanije 1, pošto je nekadašnji as Inđije, Nemanja Bosančić pogodio za goste tek u 95. minutu.

PRECRTANO

SRBIJA - ENGLESKA (tip 3+, kvota 1,52) – rezultat 0:1

Znali smo da ćemo biti nadigrani. Nije to sramota kada vam je protivnik prvi favorit za titulu prvaka Evrope, kada vam preti atomski napad, sa zlatnom kopačkom Evrope, MVP-jem Premijer lige, krilima koja seku vazduh kao što nož klizi kroz puter. Ali posle Euro premijere Srbija ne sme da bude nezadovoljna, iako joj posle duela sa Engleskom na tabeli grupe C osataje poslednja pozicija i nula bodova kraj imena – 0:1.

Opširnije OVDE

KONGSVINGER - ASANE (tip 1, kvota 1,35) rezultat 0:5

Očekivalo se da lider rutinski stigne do pobede na domaćem terenu protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, ali je umesto toga pretrpeo debakl. Gosti su poveli u 10. minutu, ali je taj rezultat ostao na snazi do početka drugog poluvremena i rafala igrača Asanea.

SLOVENIJA - DANSKA (tip 2, kvota 1,80) rezultat 1:1

Danska je prvo poluvreme odigrala u izuzetno visokom ritmu, sa dosta brzih dodavanja i rešenja na protivničkoj polovini i zasluženo vodila golom Kristijana Eriksena od 17. minuta. Sastav Kaspera Hjulmanda je do kraja prvog poluvremena propustio nekoliko odličnih prilika da razreši pitanje pobednika, a onda je potpuno podbacila u nastavku meča, ostala bez ritma i kontrole lopte, što su Slovenci kaznili i došli do velikog boda srećnim golom Erika Janže u 77. minutu.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA MOZIR - MINSK (tip 1, kvota 1,33) rezultat 1:1

Slavija je duel dočekala uz niz od pet utakmica bez pobede, ali se očekivalo da će negativnu seriju prekinuti protiv Minska koji je jedini tim bez pobede od početka sezone. Domaćin je goste načeo u 64. minutu, ali mu je planove pokvario Duševski 13 minuta kasnije pogotkom za izjednačenje.

ESTERS - ESTERSUNDS (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:1

Dok se igra Evropsko prvenstvo Stari kontinent fudbalski uglavnom miruje, ali tu su uvek druge lige, kao što je ova Švedska 2 da dopune ponudu za dnevno klađenje.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara