Leonid Slucki, trener Šangaj Šenhue (©Reuters)
Leonid Slucki, trener Šangaj Šenhue (©Reuters)

AZIJA: Kavasaki zaribao, Ristićeva Haka prežaljena u Šangaju, Nasaf juri čelo u Uzbekistanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.24. | 09:08

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Ništa nije ostalo od Kavasakija koji je do pre dve godine bio vladar Japana. Silazna putanja je nastavljena i u ovom šampionatu, pa je bila borba i za opstanak nego gornji deo tabele. Samo jedna pobeda u pet kola i loše 15. mesto za Frontale. Šonan je kandidat za ispadanje, samo bod u četiri kola, pa je na mestu koje znači ispadanje iz elite. Kavasaki je krajem februara pobedio današnjeg rivala sa 2:1. Nekadašanji šampion ima tri vezane pobede protiv današnjeg rivala.

NAGOJA – URAVA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Očajna forma Urave, tek 11. mesto za šampiona Azija pre dve godine. I Nagoja je u sredini tabele Džej lige. Loša forma domaćina, četiri meča bez pobede. Urava već šest mečeva ne zna za pobedu, pa je ovo šansa za oba tima da uhvate ritam. U prvom delu sezone Urava je na svom terenu pobedila Nagoju sa 2:1.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

ŠANGAJ ŠENHUA – MEJDŽOU HAKA, 13.00

(Fudbal, Kina 1)

Posle lošeg starta Mejdžou Hake na kormilu se vratio srpski stučnjak Milan Ristić. Zadatak je da ekipu koji je vodio dve sezone ostavi u elitnom rangu. Haka danas ima nemoguću misiju protiv drugoplasiranog Šangaj Šenhue koji je dosad neporažen tim. Šenhua je na svom stadionu primila samo tri kola, a na kormilu ovog tima je ruski strateg Leonid Slucki. Boje Mejdžou Hake brani crnogorski internacionalac, nekadašnji fudbaler Partizana Nebojša Kosović.

METALURG – NASAF KARŠI, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Domaćin je na poslednjem mestu u šampionatu Uzbekistana sa samo šest bodova. Nema i dalje pobedu posle 11 kola. Nasaf je drugoplasirani, a ako danas pobedi izbiće na prvo mesto i preskočiće OKMK. Na pet od šest poslednjih utakmica trijumfovali su fudbaleri iz Karšija koji bi ove sezone mogli da skinu s trona Pahtakor.

------------------------------

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara