REZZIME DANA (subota): Favoriti vas ispoštovali u Nemačkoj...

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.06.24. | 23:20

Pročitajte ko vam je 15. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ITALIJA - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 2:1

Sve je krenulo haotično i vrlo čudno na krcatom stadionu u Dortmundu. Kiksnuo je Di Marko, da bi posle samo 23 sekundi Bajrami savladao Donarumu. Radovali su se brojni albanski navijači na tribinama, bili u ekstazi. Ali Italijani nisu dozvolili prvorazrednu senzaciju. Do kraja poluvremena odigrali su gotovo perfektno. Držali su loptu, stvarali šanse i brzopotezno došli do preokreta. Kasnije su na italijanski način zadržali prednost.

ŠPANIJA - HRVATSKA (tip 1, kvota 2,03) - rezultat 3:0

Totalni fudbal sa jedne strane i totalna nemoć sa druge. Odavno Hrvatska nije bila ovako pregažena, potučena do nogu. Španci su je razmontirali za poluvreme, ubili u pojam, a ponovo se Alvaro Morata stvorio kao kakva prikaza ili utvara iz najgorih hrvatskih košmara. I na trećem kontinentalnom šampionatu zaredom dao im je gol i sve dušebrižnike i one koji su mu u martu zviždali podsetio šta i koliko može – 3:0 (3:0).

Opširnije OVDE.

MAĐARSKA - ŠVAJCARSKA (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:3

Fudbalsku lekciju u trajanju jednog školskog časa Murat Jakin je održao Mađarima, a prednost stečena tokom prvog poluvremena ispostavila se kao dovoljna da Švajcarska stigne do pobede (3:1) i tako napravi važan korak ka osmini finala Evropskog prvenstva.

Opširnije OVDE.

DINAMO BREST - DNJEPAR MOGILJEV (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 6:1

Gost iz Mogiljeva je pokazao zašto važi za jedan od najslabijih timova u najvišem rangu beloruskog fudbala. Dinamo Brest je dao šest golova i autoritativno dospeo do četvrtog mesta na tabeli. Dnjepar je posle četvrtog uzastopnog poraza na 14. poziciji od 16 klubova u ligi.

SAO BENTO - KAPIVARIJANO (tip 1, kvota 1,40), rezultat 3:1

Sigurno pogođen fiks u nižoj ligi Brazila. Sve je odredio početak meča, kada je San Bento u 13 i 20. minutu došao do kapitalnih 2:0. Već tada ste mogli da zaokružite ovaj par, sa pogođenom kvotom 1,40. Uspeli su gosti da se kratko vrate u igru, ali je njihova ambicija u pozitivnom rezultatu brzo utihnula. Ubrzo je San Bento stigao do konačnih 3:1.

MIDLAND – LAFERERA (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 3:1

Poveo je Midland preko Paralesa, došao u dobru poziciju, a sve mu je bilo lakše posle crvenog kartona za Sensija. Do kraja prvog dela dao je još jedan, no uporni gosti su u nastavku uspeli da prepolove zaostatak, međutim, ne i da izjednače. Napadali su i u jurnjavi primili još jedan gol.

AMERIKA MINEIRO – CRB (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 2:1

Tek se zahuktavaju stvari u brazilskoj Seriji B, ali ako se po jutru dan poznaje, biće ovo i te kako uzbudljiva sezona. Mnogo je klubova koji napadaju promociju i igraju atraktivno, među njima je i Amerika Mineiro. Gubila je na poluvremenu, Leao Pereira je pogodio za CRB, da bi domaćin u nastavku preokrenuo. Žuninjo i Fabio su bili strelci.

UNION - SAN LORENCO (tip 1, kvota 2,35), rezultat 2:1

Union je opravdao ulogu blagog favorita u malom argentinskom derbiju. Sve je ukazivalo da će vam San Lorenco pokvariti dan. Vodili su gosti od 36. minutu i igrali dobro. Međutim, Union je bio euforičan u drugom poluvremenu. Sve je počelo izjednačenjem Parda u 79. minutu, da bi samo 180 sekundi kasnije došlo do preokreta. Na vašu veliku sreću.

PRECRTANO

KUMUNIKASIONES - AKASUSO (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:1

Odigrano je poslednje 21. kolo u argentinskoj Primeri B, iliti trećem rangu takmičenja tamošnjeg fudbala. Gostujući Akasuso je trijumfovao protiv Komunikasijonesa golom u 81. minutu. Zahvaljujući ovom trijumfu gost je završio sezonu kao 10. na tabeli, dok je domaćin 11. od 22 kluba u ligi.

VILJA MITRE – KIMBERLEJ (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 0:0

Do ovog kola je Vilja Mitro bio najefikasniji tim u ligi, uz Olimpo i Herminal, ali je protiv Kimberleja načisto zakazao. Barut je bio vlažan, domaćin je pucao ćorke. Sve je promašio, nijedan u metu. Imaće priliku lider Olimpo pobedom da se odlepi.


tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara