Zek Ledej (©Starsport)
Zek Ledej (©Starsport)

Oproštaj Zeka Ledeja: Krvariću crno-belo zauvek! Volim te, Partizane

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.06.24. | 15:49

Hvala Srbiji, navijačima, saigračima i stručnom štabu

Otići će ovog leta mnogi, ali malo će njih za sobom ostaviti toliku prazninu koliku Kevin Panter i Zek Ledej. Američki tandem pristigao iz Olimpije pune tri godine je proveo u dresu Partizan Mozzart Beta i te će se tri godine i te kako pamtiti, iako se stiče utisak da su sada svi svesni da je prosto došlo vreme za rastanak.

No, kako Ledej na srpskom kaže u objavi na Instagram profilu…

Izabrane vesti

Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek! Volim Te, Partizane

”.

Onaj protokoralni deo na engleskom, ipak je tako Le

deju

lakše da se zahvali svima kojima treba. A poduža je lista.

Istinsko HVALA VAM od moje porodice i mene za ove poslednje tri godine, bile su neverovatno putovanje koje mi je donelo i neke od najlepših i neke od najtežih trenutaka u životu, a svi ste vi bili uz mene. Hvala državi Srbiji što me je dovela kao gosta i dozvolila mi da se osećam kao kod kuće. HVala najboljim navijačima u na svetu što su me naučili šta je prava strast i vera u navijačku bazu. Vaš uticaj ne nemerljiv”, počeo je Ledej u zahvalnici.

I nastavio u istom tonu.

Hvala svim saigračima i članovima stručnog štaba u protekle tri godine, hvala za večne veze i neverovatne uspomene isklesane u ljubavi i rudarskom poslu koji smo obavljali u potrazi za veličinom. Hvala lekarima i fizioterapeutima i klubu za rastu od Evrokupa do Evrolige i velikoj podršci svih. Iznad svega, istinsko hvala treneru Obradoviću što mi je verovatno svakoga dana. Ekstremno sam zahvalan na svemu što si me naučio i načinu na koji si mi pomogao da sazrim kao osoba za ove tri godine”.



tagovi

Zek LedejKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara