Komentari na vest

Bajern dobio borbu protiv Čelsija: Majkl Olise ide u Minhen

B

Bežbre

pre 5 dana

Bolji eze
m

medadzenmajstor

pre 6 dana

Ne kapiram logiku dovodjenja njega pored Sanea, Komana, Gnabrija, pa cak i Musijale. Jeste da se neki od njih povredjuju, ali takodje ocekuju da igraju cim mogu. Pritom su trojica od cetvorice reprezentavci (potencijalni) Nemacke. Ovo je malo bolje nego da ide u Celzi, ali ne puno...
R

Robert Lewandowski

pre 6 dana

Gnabri i Koman su na transfer listi. Po mom mišljenju ce im trebati jos jedno krilo pored Olisea ukoliko odu gore pomenuta dvojica. Prica se o Kjezi (30-40m). Simons ako dodje igrace 10-ku, Musiala levo, desno Olise. Imali bi samo Sanea i Tela u rotaciji. Kada pogledamo koliko je Olise sklon povredama mislim da bi morali da uzmu jos jednog igraca.
P

Partymaker

pre 6 dana

Ako se ne varam Koman, Gnabri mogu da idu uz adekvatnu ponudu
Z

Zaza Paculia

pre 6 dana

Dogovorili su se oni sa Oliseom, ali sad treba da se dogovore sa Palasom, koji ne mora da pegla knjige, ugovor je do 2027... Ovo ispod 80m ne moze da se zavrsi. Kazu da hoce Simonsa, na pozajmicu i obavezan otkup, to opet nece ici ispod 75-80m ukupno... Treba im stoper, desni bek, Dejvis hoce da ide... Verujem da Bajern ima novca da sve ovo zavrsi, ali poznajuci rad kluba, oni nece dati novac za sve ovo ako ne budu prodavali barem za 120m., a pitanje je koga u ovom trenutku mogu da prodaju za veliki novac.
R

Robert Lewandowski

pre 6 dana

Na prodaju su Upa (40), Gorecka (40), Dejvis (40), Mazrauji (30), Gnabri (40), Koman (50), priča se da je i Kimih (60) na prodaju... Dobili su novac od Tilmana (10-15), cekaju novac od prodaje Zirkziea (20), resili su se Sara i Cupe... Desni bek im ne treba, Stanišić i Boje ce igrati desno. Sto se tice levog beka sa Ernandezom je sve dogovoreno, ostalo je samo sa se dogovore sa Milanom oko cene ukoliko Dejvis predje u Real. Uprava je obezbedila 200 miliona evra, od prodaje gore igraca ce dobiti 250+, mozda i 300+ ukoliko ode i Kimih. Ernandez ce koštati 80, Olise valjda ima neku klauzlu, kazu da ce ga platiti 70 koliko sam video, 30 je placen Ito, Tah će koštati oko 30 miliona, Simons oko 100 (ali tu postoji ta opcija sa pozajmicom, pa da ga plate sledece godine), Paljinja 50, Girasi 18... Kimiha ce možda menjati za De Jonga, pricalo se o tome, ukoliko ne onda od novca od njegove prodaje moraju da dovedu još jednog veznjaka. Pricalo se da ce možda dovesti i Kjezu za 30 ukoliko budu uspeli da se rese i Komana i Gnabrija. Bice dosta promena u Bajernu.
L

Lazeta

pre 6 dana

Ako Belingem vredi 180M ovaj decko vredi 300!!!
O

OxladeKremberlen

pre 6 dana

ljudi, kad ce transferi uzivooo???
g

gostiiii

pre 6 dana

bice. kace? biceee.
Z

Zvezdas1989

pre 6 dana

1.jul
M

Musa Đenepo

pre 6 dana

Od prvog jula
C

COMI1000

pre 6 dana

Stvarno sam ga ocekivao kao zamenu za Salaha, sta bre radi ovaj Liverpul?? Ovakvo krilo pred oci da im ode a jos igra po svim parametrima za novu taktiku i Arnea Slota?? Koliko gotivim ovog igraca i cekao ga reko potpisace ga Liverpool i nista. Steta bas! Treba naci posle ovakvog igraca. Pokidace u Bajernu.
l

luis garcia

pre 6 dana

Često je povređen, neka njega u Bajernu.
S

Srbija 1999

pre 6 dana

Odvratna ekipa !
Z

Zvezda 91

pre 6 dana

Budjavi bajern...kako smo ih slogirali na marakani 91.
M

Maree78

pre 6 dana

Sve dok se ne postigne dogovor sa Keistal Palasom nista nije gotovo
L

Laker

pre 6 dana

i ovakvog igraca Francuzi ne pozovu na Euro...
H

Haxer

pre 6 dana

Za utehu, pozvan je u olimpijski sastav Francuza
A

AFC

pre 6 dana

Pametna odluka, ovako će da se bori za sve trofeje. U Čelsiju bi se borio za osmo mesto.
T

Tpb

pre 6 dana

Ozbiljno pojacanje za Bajern!Ovo je pravo osvezenje u napadu,bas ono sto im treba,sledeci je izgleda najverovatnije Cavi Simons.
R

Robert Lewandowski

pre 6 dana

Prica se da se vode ozbiljni razgovori sa PSG-om oko Simonsa. Musijala-Simons-Olise i ispred Kejn, zvuči dosta dobro. Prica se da se pregovara i sa Calhanogluom...
T

Tpb

pre 6 dana

@Robert Lewandowski - Video sam i ja to, voleo bih da vidim Simonsa u Bajernu jer nam je potreban takav igrac i kreator. Sto se tice Calhanoglua iskreno nisam za njega nesto, bolje sledece godine da se sve karte bace na Virca.