(©Reuters)
(©Reuters)

Bajern dobio borbu protiv Čelsija: Majkl Olise ide u Minhen

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 21:20

Krilni napadač stiže na „Alijanc arenu“

Gotovo je, Čelsi je bacio peškir, podigao ruke uvis. Za klub iz Londona borba za Majkla Olisea je gotova – porazom.

Krilni napadač Kristal Palasa je izabrao novi klub – Bajern iz Minhena! Kako javlja Atletik, Olise je rekao „da“ Bavarcima, ostalo je da se klubovi dogovore, ali niko ne veruje da bi tu moglo nešto da se ispreči konačnom transferu.

Izabrane vesti

Prava jagma vladala je za Olisea, jer su interesovanje pokazali i Mančester siti, Mančester junajted i Njukasl, ali su najdalje u pregovorima otišli Čelsi i Bajern. Činilo se da će Plavci dobiti tu trku, međutim, danas se dogodio veliki preokret.

Najpre je stigla vest da je Čelsi odustao, da je digao ruke od Olisea, a malo posle toga da je igrač pristao na uslove koje mu je ponudio Bajern i da želi da u Nemačkoj nastavi karijeru. Inače, Čelsi je i prošlog leta bio blizu dovođenja brzonogog ofanzivca, koji je u poslednjem momentu odlučio da ostane u Kristal Palas, sa kojim je potpisao tada novi četvorogodišnji ugovor.

Vrlo dobru individualnu sezonu imao je Olise u Kristal Palasu, na 19 odigranih utakmica postigao je deset golova, dok je za šest asistirao.

Inače, iako je rođen u Londonu i celu karijeru, od mlađih kategorija, proveo po engleskim klubovima, Majkl Olise je mladi reprezentativac Francuske.


tagovi

Majkl OlisKristal PalasČelsiBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara