Komentari na vest

Stamenić promovisan u Notingem Forestu i odmah prosleđen Olimpijakosu

м

можда и није

pre 5 dana

неки фудбалер,али је зато лош човек...
G

Goks

pre 5 dana

Kakav N. Forest drugoligaški klub koji se bori za opstanak. Neka ostane u Oliju...dok je Darko K. tamo on će igrati, jer ga je on doveo. Nije mi jasno zašto su ga prodali a ostavili Kangu, Kangvu, Ivanića, Katajia, Hvana...!?
N

Nenad1246

pre 5 dana

Vidim da te nisu obavestili! Zvezda nije prodala Stamenića, jer nigde ne piše da je prodat! U pitanju su nečasne radnje, laži, obmane, malverzacije! Jedna laž sustiže drugu. U svakom slučaju u pitanju su igre van terena. Kako se Stamenič obreo tu gde jeste, to niko ne zna! Zvezda je fabrika laži!
M

Mile12

pre 6 dana

Kakva je glava ovaj Marnakis, što šalza ove igrače na relaciji Oly-Notingem samo obratite pažnju svake sezone od 5 do 10 igrača na tamo amo!
A

Auslenda

pre 6 dana

Pranje Novca na nivou.
D

Delija Zemun

pre 3 dana

Ma odakle ti to, samo je nestalo nešto preko 4 miliona, nekako. Obzirom da ostrvski mediji pišu da je Forest platio 9.6 miliona evra za njega. Lažu zli jezici. Mada, gde smo nekada bili, aj' da kažemo da nam je bolje da Mađijom na čelu 😅
M

Miloschichichci

pre 6 dana

Kakve farse ovo ni na filmu nema. Nece u koventri kaze terzic nego hoce u premijer ligu, i navede ga da ode tamo a znao je da ga ustvari kupuju za olimpijakos. Najveci prevarant na sceni u srbiji, terzic i covic ustvari mrtva trka
m

meni drago

pre 5 dana

da su Vazura i Ostoja limar olicenje postenja
L

Lastaprolecelasta

pre 6 dana

Dal je ovo realno sta ja citam hahahah Uprava vice Koventri dao pare, on otisao u Notingem pa u Olimpijakos jer je isti gazda kluba. Ali nama nije valjao a njima valja?? Nama ce neki Dalsio da igra i onaj iz Pazara bitno da je crn,a to sto je otisao Bukari nikom nista??? Igde sad da nadjete onakvog brzinca,pa nigde naravno..Puma nema ime za igrca! Koja je to zamena keve vam Nevenke? ruglo Terzinjo!
I

Iz sljivika

pre 6 dana

Loš izbor, bolje da je otišao u Koventri. Ovako će umesto čempionšipa koji je šesta liga Evrope igrati sirtaki ligu. Čak i ako sledeće sezone pređe u Forest do tada Forest može ispasti iz Premijer lige. To nije stabilan premijerligaš. U svakom slučaju srećno i hvala!
g

gemathegreat@batkara

pre 6 dana

@batkara – i ćorava koka zrno ubode! Moraš priznati da si puno više očekivao od Stamenića! Sve skupa, njegovo znanje je prazno! Udarac na gol, igra glavom, rešavanje situacije “1 na 1”, su mu na nivou prosečnih zonskih igrača u Srbiji, ili prevedeno u ocenu (2-)! Stamenić će biti rezerva u Olimpijakosu!
b

batkara

pre 6 dana

Ne bih se slozio.. Mislim da ce napraviti solidnu karijeru i da ce u Olimpijakosu biti standaran. P. S. To je moje misljene, ko zna mozda i pogresim pa za dve godine bude igrao u Welingtonu. Za Grujica sam isto rekao da ce napraviti bolju karijeru od Pantica svi su mi se smejali
A

Aca smederevac

pre 6 dana

Opet 1.april u rupi...nigde se na sajtu NF ne spominju evri..nova podvala cz.
O

Oooooo....

pre 6 dana

.....tugo smederevska!
g

gemathegreat*

pre 6 dana

S Kakve su ovo kombunacije sa Stamenićem?! Tipičan menadžwrski projekat, m eđutim on nema sposobnot da igra u Olimpijakosau niti u Noitingenem Forestu! Njegovo znanje je veoma limitirano i sve se svodi na borbenost i grubost! Prošlogodišnja grupna faza LŠ je u potpunosti ogolila njegovo (ne)znanje!
b

batkara

pre 6 dana

A to sto je dao asistenciju Bukariju protiv sitija i gol Lajpigu nista a?
:

:) :)

pre 6 dana

Ako sam dobro shvatio, vlasnik Oliya je vlasnik i Not. Foresta…. A ko je vlasnik Crvene zvezde?
П

Па како које

pre 6 dana

ДОКТОР
d

drndo

pre 6 dana

Grobarijo,pricajte sta hocete...lik je doveden za dzabe a prodat za 5.5m. Od Bukarija i Stamenica 12.5 miliona, toliko vi ne zaradite sve ukupno od transfera,sponzora i evrope
Z

Znaju

pre 6 dana

Oni to, nego od muke pišu gluposti.
R

Raša P

pre 6 dana

Oli je bar 5 puta veći i bolji klub od Partizana. Što se Stamenića tiče više će igrati u Oliju. Zvezda je u toj transakciji dobila i 500000 evra više a to je taman onoliko koliko Partizan plaća pojačanje i to u 3 rate. Čemu se grobari podruguju nije mi jasno.
P

Princip G.

pre 6 dana

Na večnoj rang listi evropskih klubova Zvezda je 21,a Partizan 40.
h

halo

pre 6 dana

Lepo je videti da se već sprovodi u delo memorandum potpisan pre neki dan.
M

Milojko Arsenic

pre 6 dana

HAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ipak je dalje od rusije i SAD za njih nemoguca misija

pancevac992

pre 6 dana

Nedeljkovic Engleska, Stamenic Engleska, cirkus
9

999

pre 6 dana

Hahahahah a koliko su se botovi bili angazovali da objasnw kako prodaju igraca u PL, a ono covjek ode u Grcku za neke kombimacije od kojih pitanje da li ce CZ vidjeti ijedan evro..
B

Baš

pre 6 dana

Zvezdu briga, gde on ide. Bitno je da su pare iste. Koliko su mnogi ovde tupavi, to je neverovatno.
P

Postoji

pre 6 dana

Li veći bot od tebe, brineš brigu o Zvezdi, a klub ti se raspada. Po vama Zvezda nije dobila ni evra od Erakovića.
z

zaks

pre 6 dana

Eto, poklonili smo ga , je li ti sad lakše?
9

999

pre 6 dana

Pa i nisu dobili nista za Erakovica, to je jasno svima. Gazprom samo naplatio ono sto je unaprijed dao za sponzrostvo i tjt. A sto se tice ovog prvog, ako nije bitno, zasto su lagali? Hoce covjek u PL da ide, a znali su svi akteri ovog transfera da ce na kraju u Grcku? Jel to samo po sebi nije sumnjivo??
@

@999999999

pre 6 dana

.....nekako si ti ovde najsumnjiviji juče su jedan pobego iz laze,sve mi se čini ti si......
d

dragan 77

pre 6 dana

Premijer liga... Grčke Jaooo, Terzinjo

The Intersect

pre 6 dana

hahahaaha Terzina trange-frange ekonomija
v

veljamica

pre 6 dana

kako je lep decko moze biti model komotno
A

A može

pre 6 dana

I vozač autobusa, ili pekar.