REZZIME DANA (sreda): Sve je u senci Zvezde, uključujući i izdaje u Primeri

Vreme čitanja: 3min | čet. 29.08.24. | 01:11

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GENT - PARTIZAN (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:0

Isteklo je Partizanovo vreme u Evropi. Krunio ga zrno po zrno, kroz peščani sat, počev od meča u Lublinu, a posle 36 dana apsolutno ničega okončao u Gentu. Kad bi moglo, nekim dekretom, UEFA bi belgijskom timu da zabranila učešće u Ligi konferenciji, jer mu tamo nije mesto, mada je to srpskom predstavniku mala uteha posle još jednog razočaravajućeg susreta.

Opširnije OVDE

BAŠAKŠEHIR - SENT PATRIK (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:0

Predstavnik Republike Irske ispostavio se kao tvrd orah značajno jačem protivniku, ali istanbulski tim ipak nije dozvolio iznenađenje u plej-ofu za Ligu konferencije. Golove za Bašakšehir dali su Omer Ali Šahiner i Olivije Kemen.

KOLČESTER - BRENTFORD (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:1

Pomučio se premijerligaš više nego što bi prosečan ljubitelj fudbala očekivao, ali je ipak izborio učešće u šesnaestinu finala liga kupa. Gol vredan plasmana Pčelica u narednu rundu dao je Kin Luis Poter u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

VULVERHEMPTON - BARNLI (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:0

Ovo je bilo veče Gonsala Gedeša. Portugalac je dao oba gola u trijumfu Vukova nad Barnlijem.

ATLETIK BILBAO - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Barselona na Mestalji? Pa, ipak je Barselona. Onda Selta u Vigu? Hajde, nek bude da je prvo gostovanje. A onda i San Mames? Vruć teren svakako, ali i definitivan dokaz da se navijačima Valensija priprema još jedna nervozna sezona. Na San Mamesu 1:0 za Atletik Bilbao, prvu pobedu Baska i čak treći poraz Slepih miševa.

Opširnije OVDE.

CRVENA ZVEZDA - BODE GLIMT (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:0

U osmoj uzastopnoj evropskoj jeseni, srpski šampion će četvrti put igrati u Ligi šampiona i biti deo novog formata elitnog takmičenja, čija prva faza traje do sredine januara. Srpski šampion je u beogradskom paklu, pred 45.000 duša, apsolutno nadigrao i eliminisao Bode Glimt zahvaljujući golovima Bruna Duartea i Uroša Spajića – 2:0 (1:0). Sasvim dovoljno da nadoknadi gol minusa iz prve utakmice.

PRECRTANO

VIMBLDON - IPSVIČ (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Hladan tuš za Traktor Bojse. Vratio se Ipsvič posle 22 godine u Premijer ligu, ali ne samo da je doživeo dva poraza u prvenstvu od Liverpula i Mančester Sitija, već je i doživeo ranu eliminaciju iz Liga kupa. Vimbldon je bio bolji nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

SVONSI - VIKOMB (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Iznenađenje na Libertiju. Vikomb je porazio Labudove na gostujućem terenu i izborio plasman u šesnaestinu finala Liga kupa. Gol za pobedu gostiju dao Ričard Kone u 40. minutu. Tim sa Adams Parka sada može da se uz dodatno samopouzdanje okrene obavezama u Ligi 1.

ATLETIKO MADRID - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 0:0

Igra iz godine u godinu Čolo Simeone sve ofanzivniji fudbal sa svojim Atletikom, kreće u pohod na protivnički gol mnogo ranije nego u zlatnom periodu argentinčevog mandata na klupi Jorgandžija, ali rezultati sve više i više izostaju. Atletiko je kiksnuo i drugi put u prva tri kola španske Primere, pošto je na Metropolitanu odigrao 0:0 protiv Espanjola i tako već napravio ceh od četiri boda zaostatka za Barselonom.

Opširnije OVDE.

REAL SOSIJEDAD - ALAVES (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Anoeta je osvojena. Alaves je napravio veliko iznenađenje u San Sebastijanu, mada se mora priznati da je svemu kumovao crveni karton Mikela Ojarsabala u 29. minutu. Jeste Sosijedad poveo samo tri minuta kasnije preko Braisa Mendesa, ali su gosti vremenom iskoristili prednost igrača više i preokrenuli golovima Asijera Viljalibrea i najnovijeg pojačanja Tonija Martinesa.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara