(FK Vojvodina)
(FK Vojvodina)

Fotka koja se čekala: Strela iz Leskovca sletela u Novi Sad

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.09.24. | 00:30

Lazar Ranđelović zvanično zadužio dres Vojvodine

Poslednji transfer na teritoriji Srbije u tek okončanom prelaznom roku realizovala je Vojvodina. Dva sata pre zatvaranja pijace u našoj zemlji, Novosađani su potvrdili da je njihov novi krilni napadač Lazar Ranđelović.

Strela iz Leskovca, kako mu je povremeno tepano zbog izuzetne brzine i mesta rođenja, sletela je na stadion „Karađorđe“ malo pre isteka prelaznog roka. U društvu sportskog direktora Marka Jovanovića, doskorašnji član Olimpijakosa je predstavljen kao verovatno najzvučnije pojačanje ovog leta.

Izabrane vesti

Ranđelović je potpisao ugovor na tri godine i odmah će se staviti na raspolaganje treneru Nemanji Krtolici, iako nije realno da debituje od 18 časova protiv pančevačkog Železničara, međutim, onog trenutka kad bude dobio šansu imaće priliku da potvrdi zbog čega je smatran velikim talentom kad se probijao na superligaškim terenima u dresu niškog Radničkog.

Kasnije ga je put odveo u Olimpijakos, koji ga je slao na pozajmice Leganesu, Uralu i Rubinu iz Kazanja, da bi se Lazar vratio u maticu u pokušaju da usmeri karijeru na odgovarajući put. A za to mu je potreban kontinuitet.

Vojvodina je pre Ranđelovića angažovala deset fudbalera između dve sezone.



tagovi

Lazar RanđelovićtransferiLetnji prelazni rok 2024FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara