(https://twitter.com/eyupsporkulubu)
(https://twitter.com/eyupsporkulubu)

Tužna sudbina velikog talenta: Borusija, Galata, Fener, pa klub koji je prvi put ušao u Superligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.09.24. | 01:21

Sećate li se Emrea Mora?

Kad se pojavio bio je čudo od deteta. Više nije dete, a odavno nije čudo. Sad je toliko nisko pao Emre Mor da će igrati za Ejupspor.

Moraćete da guglate, jer ni mi nismo znali o kome je reč. U pitanju je klub koji se tek letos, prvi put za nešto više od veka postojanja domogao elitne scene turskog fudbala. I jača ekipu, hoće da se takmiči sa najboljima, pa je dobio na pozajmicu iz Fenerbahčea 27-godišnjeg ofanzivca.

Izabrane vesti

Žozeu Murinju nije potreban Emre Mor. Naročito ne posle silnih pojačanja ovog leta, zbog čega je zaboravljeni as morao da potraži novu sredu. Našao ju je takođe u Istanbulu, ako mu je za utehu neće menjati grad, jer je promovisan u pojačanje Ejuspora. Tamo će ga sačekati Arda Turan, od prošle godine trener, nekadašnji as Atletiko Madrida, u pokušaju da oživi karijeru momka koji je stvarno dosta obećavao kad se pojavio, ali nikad nije uspeo da ispuni očekivanja.

Ni u Borusiji iz Dortmunda, ni u Selti, a tek ne u Galatasaraju ili sad Fenerbahčeu, koji ga je proletos prosledio na pozajmicu u Karagumruk. Sad na još jednu. Tužna sudbina momka koji je vredeo 13.000.000 evra kad je sa Vestfalena prelazio na Balaidos.

Sad se Morova vrednost procenjuje na tek 2.000.000 evra. I deluje da će pre da pada, nego raste, jer prošle jeseni za Fener nije dao gol, a kad je otišao u Karagumruk tek jedan.



tagovi

FenerbahčeEmre Mortransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara