©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Ne budi kukavica - veruj u Galske petlove!

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.24. | 12:03

Pročitajte nekoliko predloga za 14. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Estonia - Sweden
ID: 8410548

Domaćin ima samo tri boda na kontu, pa je jasno da su Skandinavci favoriti u Talinu.U prvom meču ovih timova u Švedskoj, plavo-žuti su pobedili sa 3:0, a dva gola delo je sjajnog napadača lisabonskog Sportinga Viktora Đekereša. Najskuplja dvojka, odnosno sigurica u svetu betinga svakako je opcija koja se ne sme zaobići.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.25)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA AFRIČKI KUP NACIJA | 15:00
Kenya - Cameroon
ID: 8412015

U duelu ovih selekcije pre tri dana Neukrotivi Lavovi su slavili sa 4:1. Očekuje se jači otpor Kenijaca u Kampali. Prva zvezda ove selekcije je napadač katarskog Al Duhaila Majkl Olunga, jedini strelac u prvom odmeravanju snaga ovih selekcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 20:45
Bohemians D. - St.Patrick's
ID: 8405573

Bohemians je u blagoj krizi, igra šareno i na preskok. St. Patriks sa druge strane ima niz od pet pobeda i zaista je u formi kakvu može da poželi, mada je na petom mestu. Kako bilo, kladilačka opomena stiže iz činjenice da je na mečevima para dva puta uzastopno dolazio X.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Germany - Netherlands
ID: 8405939

Ostaje da se vidi kako će brojni izostanci uticati na sam kvalitet meča i ujedno tradiciju međusobnih susreta, jer poslednjih godina su utakmice Nemačke i Holandije bile garancija sadržajnih mečeva. Naime, na samo tri od 14 međusobnih okršaja u ovom veku nisu se tresle mreže oba tima, a na isto toliko nije viđeno tri ili više golova…


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.53)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Belgium - France
ID: 8406120

Još malo pa će decenija kako Crveni Đavoli nisu savladali Francuze u međusobnim okršajima. Galski petlovi su u seriji od četiri pobede, a samo jednom u poslednja četiri duela desilo se da su obe ekipe postizale makar po gol. Što se nas tiče, ovde nas golica pobeda Francuske makar u pokušaju kao nešto što se prosto mora probati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
B&H - Hungary
ID: 8408964

Bosanci su jedini bod uzeli upravo Mađarima. Utakmica drugog kola koja je protekla bez golova, oborila je mnoge tikete. Ni da ne napominjemo da su kečevi bili masovna pojava. Sada je pred Mađarima imperativ pobede u Zenici, gde su Nemci pre neki dan slavili sa 1:2.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.05)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Italy - Israel
ID: 8408963

Javnost na Apeninima je bila uporna u nameri da nakon Evropskog prvenstva smeni Lučana Spaletija, ali je predsednik tamošnjeg Saveza Gabrijele Gravina stao u odbranu selektora, koji je trebalo da bude predvodnik nove generacije tamošnjih fudbalera. Izgleda da je to bio dobar potez, pošto Azuri igraju kao preporođeni, tako da Izrael može da bude u problemu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-5 (1.5)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Iceland - Turkey
ID: 8410547

Turska, je kod kuće pobedila Island sa 3:1. Briljirao je na terenu novi fudbaler Benfike Kerem Akturkoglu. Nekadašnji as Galate, a sada lisabonskih Orlova bio je strelac sva tri gola za Tursku. Neće Islandu ni sada biti lako. Naš izbor tipa je sasvim logičan.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara