©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (petak): Lagani ulazak u sportski vikend

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.04.24. | 23:22

Pročitajte ko vam je doneo novac 26. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FROZINONE – SALERNITANA (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 3:0  

Tim Stefana Kolantuona prvi je od svih klubova "liga petica" izgubio i matematičke šanse da opstane. Svega 15 bodova osvojio je tim iz mesta južno od Napulja, što je najslabiji procenat bodova u odnosu na broj odigranih utakmica, računajući svih pet liga.

Opširnije OVDE

DEMIR – GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 0:3

Kerem Demirbaj čija je karijera bila u višegodišnjem padu, pokazao je kakav je majstor fudbala i odigrao odličnu sezonu. Novu briljantnu partiju odigrao je bivši reprezentativac Nemačke i pomogao Galati da trijumfuje na gostovanju.

Opširnije OVDE

ST. PAULI – HANZA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

Sankt Pauli će, sada već nema nikakve sumnje, od naredne sezone ponovo igrati u Bundesligi. Cvajtu će pokoriti, skuplja bodove kao šampion i očekuje se da se probije dalje zajedno sa Holštajn Kilom.

SOSIJEDAD – REAL M. (tip 2, kvota 2,85) – rezultat 0:1

Madriđani su do trijmufa stigli iz jedne od retkih velikih prilika na utakmici. Onu najzreliju u gol u 29. minutu pretvorio je supertalentovani turčin Arda Guler, kojem je ovo bio pri start u Realu. 

Opširnije OVDE

ČUKARIČKI – MLADOST L. (tip 2, kvota 1,27) – rezultat 4:1

Vinisijus Melo se privikao na srpski fudbal. Nije đak Internasionala postigao gol u prvih sedam nastupa u dresu Čukaričkog, a onda je počeo da rešeta u seriji. U prethodnih 12 dana mladi golgeter je postigao pet golova, a sa večerašnja dva presudio je gostima iz Lučana.

Opširnije OVDE

AL AHLI K. – MAZEMBE (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Afrička Liga šampiona takođe je kao i njena parnjakinja iz Evrope ušla u samu završnicu, a ovim trijumfom kairski gigant je obezbedio finalnu seriju gde će se u dva okršaja odmeriti sa Es Tunisom.

RID – AMŠTETEN (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 3:0 Austrijska Cvajta je često dobar izvor za odabir parova i kladilačkih tipova, pa je tako bilo i večeras gde je veliki broj Mozzart igrača odigrao ovo. I nije pogrešio.

PRECRTANO

MONPELJE – NANT (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 1:1

I jednima i drugima svaki bod znači kao kuća, jer im pod nogama tinja vatrica druge lige pošto se nalaze tik iznad crte. Otud i ovaj rezultat. I vuci siti i ovce na braju... Osim ako ste nise opkladili na pobedu domaćina.

DINAMO BR. – NAFTAN (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:2

Očekivala se ovde lagana pobeda domaćina u 6. kolu beloruskog šampionata, ali se gost iz Novfopolotska nije dao i vezavši tako čak peti susret u ovom takmičenju bez pobednika.

KPR – LIDS (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 4:0

Što reče nedavno jedan mudar kladilac „U Čempionšipu se bore ko neće u Premijeršip“. To je upravo dijagnoza večerašnjeg susreta gde je Lids, trenutno drugi na tabeli, odigrao u grču.I verovatno ugrozio direktan plasman.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara