Komentari na vest

Nevolja nevolju privlači

L

Like a boss

pre 12 dana

Pazite samo da Tuhel ne uzme LŠ pa ce novinar pojesti svako slovo koje je napisao.
N

Naslov pisao

pre 12 dana

Belivuk
g

gost111112

pre 12 dana

henes iz stutgarta,ten hag,flik,arne slot,ruben amorim,konseisao...ima dosta trenera koji mogu da se dovedu...pa i murinjo
c

cfc

pre 12 dana

Ja ne verujem koliko se Bajern potcenjuje a i Mancester. Pa covek u polufinalu LS ima sanse za finale a mozda i osvoji. S druge strane ManUTD igra finale FA kupa. Mozda dobije Sitija.Ipak se igra na jednu utakmicu. Bitno je da npr.Arsenal igra fantasticno a prosle sezone 0 trofeja a ove ako ne uzme titulu opet 0. I zamisli ManUtd osvoji kup. Realno kakva im je god igra bice im sezona uspesnija od Arsenala. Povrsno se gleda na stanje u ove dve ekipe.
Х

Х Х

pre 12 dana

Реално ако Манчестер освоји ФА Куп, они су после Ситија најуспешнији клуб у Енглеској у претходне 2 сезоне.
n

naravno

pre 12 dana

da nije arsenal je igrao 1/4 finale ls a junajted primio 15 golova u grupi i zavrsio poslednji ima nekih 30 bodova manje od arsenala ali ti ubedi sebe i veruj da su uspesni poslednje dve godine ako ti je tako lakse.. Svako od nas ima neke svoje iluzije.. Ja bih mogao da se raspravljam ovde da nisu uspesniji prethodne dve godine ni od vest hema ili aston vile al ajde a tek je prica sto ovaj mancester moze da popije samo 10 do 15 golova od sitija u tom mecu koji sledi
C

CFC

pre 11 dana

Ja ti garantujem da vlasnike samo zanima uspeh, trofeji i profit. Leprsavost i lepota igre tek ponekog vlasnika zanima. Cinjenica je da Arsenal igra lep fudbal. Ali cemu to kad se podvuce crta na kraju godine oni opet bez trofeja.
C

Chivas

pre 12 dana

Baš smo se našli...
k

kojotski

pre 12 dana

Nikad neću saznati da li smo stvarno sleteli na Mesec i kome se Tuhel toliko zamerio u redakciji MozzartSporta.

smederevac14

pre 12 dana

Aman ljudi, zbog cega se toliko podcenjuje uspeh Bajerna i Tuhela konkretno, ne gotivim ga ni ja kao trenera, ali je stvarno zasluzio neko postovanje. Covek igra polufinale LS-a, izgubio je titulu u Bundesligi, ali realno gledano bilo je samo pitanje vremena kada ce se tako nesto desiti, svaka promena donese nesto novo i dobro. Sa druge strane svi znaju koliko je tesko raditi u Bajernu, gde imas 3-4 igraca koji vode svlacionicu, koji su tu godinama i imaju tu moc da izdejstvuju sta god pozele. A kad se pogleda u Mancasteru vidi se da Ten Hag verovatno nije bio spreman za takav korak, naravno da je prihvatio, ko ne bi, pare, drugaciji CV, pa i nek je u rasulo ali ipak voditi takav klub i ako je u raspadu je na neki nacin neki necu reci vrhunac, ali neki uspeh, nije uspostavio ono sto je imao u Ajaksu, totalno drugacija liga, drugi sistemi, vlasnici uzas, dinamicnije prvenstvo, jaki protivnici i sve ostalo je uticalo na to. Ovo je kao moguca solucija i “sok” terapija na godinu dana mozda, gde ce se probati nesto drugacije.
?

??

pre 12 dana

Previse se potcenjuje bajern u tekstovima, cisto sumnjam da oni bas ne znaju sta ce i da niko nece kod njih
M

Maestro

pre 12 dana

Ako bi se desila ova trampa onda bi i Junajted i Bajern sledece godine nastavili kontinuitet rezultata od ove godine!
L

Lago di Como

pre 12 dana

Isti smo isti igrači
m

milojeyty

pre 12 dana

Sudbina to je…
c

cfc

pre 12 dana

znas li znas li..
S

Serkoton

pre 12 dana

Nece ten Hag nigde, smem garantovati.