Komentari na vest

Rastanak sa junacima i juriš na prvu krunu od 1990.

K

Kulibali rupcaga

pre preko 1 godinu

Prodas Kulibalija i ekipa ti procveta.To je jedan od razloga.Kulibali je rupa da nema vece rupe. Pokazuje u PL kakva je to rupa. Kada god je trebalo da odigra perfektno Kulibali je zakazao.On je igrac za male utakmice.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Buraz Kulibali je bio štoperčina u Napoliju, da nije prodat i da je uparen sa Kimom golman im ne bi trebao.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@Gost 123 Da je štopercina ne bi Celzi bio u ovom problemu. Vec bi bio ubedljivo prvi. Rupcaga je Kulibali.
N

Napolitanac

pre preko 1 godinu

Napoli će osvojiti naslov, a u Napulju će biti nevjerojatno ludilo. To je nešto što se rijetko viša u životu. Svi do jednog su na ulici, zgrade se ne vide jer su prekrivene zastavama, a nebo se ne vidi od raketa
d

demichelle

pre preko 1 godinu

Šteta je što je danas u Salernu izuzetno hladno,a biće i kiše za vreme meča. Uz očajnu formu Granate,to je faktor za tek nešto preko 20 000 prodatih ulaznica. I bez gostujućih navijača,koji su kažnjeni sa 2 meseca zabrane putovanja ( zbog sada već čuvene makljaže protiv Romanista na autoputu pre 20 ak dana).. U Salernu nikada nisu voleli Napolitane,mada su jako retko igrali u istom rangu. Možda je taj antagonizam zbog dobrih odnosa Partenopeia sa Avellinom,koji su najveći rivali morskih konjića. Ili zbog čuvenog finala plej-ofa 1994 god kada se na San Paolu igralo Salernitana-Juve Stabia,za Serie B. Tog dana je na sadašnjem Maradoni bilo 30 000 Salernitana,dosta manje Stabeza,a neutralni Napoletani se opredelili za žuto-plave. Iako je Granata dobila utakmicu,to im nikada nisu zaboravili. Početkom 2000ih su sastavili nekoliko sezona u B,to je bio rat. Napoli se posle podigao,Granata padala,pa su godine učinile da se sve smiri. Sada se na obe strane apeluje da se makar tifozi ne napadaju,ako već ne mogu da budu u prijateljskim odnosima. Iervolino je veliki navijač Napolija,De Laurentis mu je blizak prijatelj ali to nikako ne znači da će na terenu biti takvih tonova.. Granata mora da počne da skuplja bodove za opstanak,a vaditi se za osmicu iz Bergama protiv lidera šampionata je nemoguća misija. Nicola je dobio drugu šansu,videćemo danas kako će ekipa da reaguje na to. Moraće da se zatvori,to je jedini način. Napoli bez Quaradone ali Elmaz nije ništa manje opasan,za poroznu odbranu Granate.. Domaći sa silnim povredama,igraće konačno sa 4 pozadi.. Sve sem ubedljive pobede Napolija bilo bi veliko iznenađenje..
G

Gostgagagagag

pre preko 1 godinu

volim ove ekipe poput Napolija i Zvezde, bez ulaganja bez transfer bombi i prevelike pompe, prave ogromne rezultate.
Q

Q

pre preko 1 godinu

@gostgagagaga Znas ti sta je bez ulaganja ? Kada ti igraju iz Omladinske skole igraci.Dva primera bez ulaganja su ti Chivas Guadalaha (Meksiko) i Atletik Bilbao (Španija). Svi ulazu ali neki vise kao Celzi,Liverpul,United,City,a neki manje kao Partizan,Zvezda,Napoli itd.
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Arsenal i Napoli su primer da sa pametnim ulaganjima i bacanjem tolike love mozes da osvojis Ligu , sve je u poklapanju igraca
j

jesi mozda

pre preko 1 godinu

Sabrao transfere arsenala???u zadnja 3 prelazna toka su 400 miliona prebacili tako da....