Nenad Stefanović (©Star Sport)
Nenad Stefanović (©Star Sport)

Nenad Stefanović preuzima Igokeu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 13:59

Mladi srpski stručnjak stiže u Laktaše

Nenad Stefanović vraća se trenerskom poslu nakon šestomesečne pauze i preuzima klupu Igokee, potvrdio je zvanično i klub.

Mladi srpski stručnjak i klub iz Laktaša su već neko vreme u pregovorima, a dogovorena je trogodišnja saradnja. Stefanović će tako imati priliku ponovo da radi u klubu sa dosta mladih košarkaša i potencijala koji dalje može da se razvija. To je bila njegova filozofija i u FMP iz Železnika sa kojim je tokom dve i po godine rada pravio rezultate daleko iznad očekivanja. Panteri su bili redovni učesnici plej-ofa regionalnog takmičenja, što će biti cilj i Igokee u narednom periodu.

Izabrane vesti

Kao potencijalni kandidati za mesto trenera Igokee pominjali su se nekadašnji trener Crvene zvezde i sadašnji pomoćnik Etorea Mesine u Armaniju Milan Tomić i Bogdan Karaičić, pomoćnik u stručnom štabu Željka Obradovića. Izbor je ipak pao na Stefanovića koji krajem avgusta puni 39 godina.

Igokeu je u prošloj sezoni vodio Vladimir Jovanović, da bi ga u međuvremenu zamenio Marko Crvetković.

Nenad Stefanović iza sebe ima godinu za pamćenje, pošto je sa juniorskom reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju u Nišu.


tagovi

Nenad StefanovićIgokeaABA ligaKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara