Kol Palmer (Reuters)
Kol Palmer (Reuters)

Paranormalne pojave u Londonu! Četiri komada Palmera za istoriju Premijer lige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 17:04

I savršeno izveden slobodnjak prve zvezde Plavaca

Nije mu verovao Pep Gvardiola, Čelsi je pre nešto više od godinu dana odlučio da gradi tim oko Kola Palmera, uložio 47.000.000 evra u transfer engleskog vunderkinda i nije se pokajao. Ako je premijerna sezona na Stamford Bridžu bila bombastična, ova bi mogla da postane čudesna.

Već na polovini duela Čelsija i Brajtona na Stamford Bridžu reprezentativac Engleske bio je četvorostruki strelac! Niko nikada u istoriji Premijer lige nije u četiri navrata tresao mrežu za poluvreme!

Izabrane vesti

Dva gola iz igre, po jedan iz penala i slobodnjaka. Palmer je u period od 21. do 31. minuta spakovao het-trik, treći od dolaska u Čelsi. Zvuči neverovatno da nijedan Čelsijev igrač nije isporučio više het-trikova u Premijer ligi od Palmera. Ni Didije Drogba, ni Frenk Lampard, ni Džimi Flojd Haslbenk. Sa svom trojicom ofanzivac iz Mančestera se danas izjednačio.

Maltene samostalno je Palmer terorisao Brajton u prvom delu igre koji je obeležio perfektno izvedenim slobodnjakom iz 31. minuta. Deluje da nije moglo preciznije, niti atraktivnije. Jedno čudo već je napravio, možda i drugi deo meča u Londonu obeleže paranormalne pojave.



tagovi

Kol PalmerČelsiPremijer liga

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara