Komentari na vest

Pritisak koji je nemoguće izdržati! Ni storuki Fabijanski nije zaustavio Leverkuzen (VIDEO)

K

Kmeeek

pre 5 meseci

Ispada da ih je Karabag jedini namučio ove sezone. U obe utakmice su "visili" i tamo a pogotovu kod kuće. Mora i to da se pomene. Imali su i puno sreće tada i onda bi se malo drugačije pisalo ovde o njima. Ali na stranu to, neverovatan uspeh pravo niotkuda. Alonso radi dobar posao
L

Lektor na strazi

pre 5 meseci

Kako je moguce da je Bajer igrao protiv Karabaga u grupi i onda ponovo u osmini finala, da li neko ima objasnjenje, bilo ko?
@

@Lektor

pre 5 meseci

Zato što je karabag igrao 1/16 finala a leverkuzen odma u osminu prošao i ponovo je bilo izvlačenje parova nakon 1/16
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Kako mi je zao bilo što onda Lusio, Balak i Ze Roberto nisu osvojili Ligu Šampiona 🙆‍♂️
X

Xhaka brat

pre 5 meseci

Xhaka brat drzi vezni red sve pod koncem kakva igracina najjbolji zadnji vezni po statistici u Evropi do sada znam da puno vama smeta ali to je istina Bravo za Leverkuzen i sve momke
j

jokerkoma87

pre 5 meseci

Bas igraju dobro. Nekako od pocetka utakmice pritisnu, i sto je najjace kako odmice vreme pritiskaju sve jace. Alonso je apsolutno pogodio sa izmenama, to sam video nekoliko puta i u prvenstvu da je uspeo. Mislim da na kraju nece zavrsiti sezonu bez poraza jer ce verovatno titulu uzeti sledece kolo ili najkasnije za dva i onda ce da se cuvaju za Ligu Evrope. Tri trofeja su im jako blizu, Milan i Roma nemaju sta da traze protiv njih na dve utakmice, Liverpool je gotovo ispao, jaci su od Benfike i Marseja i stalo im je do trofeja. U svakom slucaju hvala im za ovu sezonu prelepog fudbala.
d

dadobob

pre 5 meseci

Kakav horor Davida Moyesa kojeg bi se ni Allegri i Mourinho ne bi posramili. Čak je i jedna Fortuna Dusseldorf odigrala kvalitetniju utakmicu od ovih lopata. Ponestalo mi je više riječi za Wirtza, koja improvizacija, čitanje prostora, igre, kad god treba napraviti prodor ili pomak u igri kao da iskoči iz trave, neumorno trčanje, savršenstvo. Pa da ovjere tu titulu protiv Bremena u nedelju, nitko ne igra bolje od njih ove sezone...
Б

Бајерн Левергузен

pre 5 meseci

Зашто се клуб не назива својим именом? Бајер! И зашто се Бајерн не назива у том случају Минхен?

bgcz

pre 5 meseci

zato sto nije obavezno. Postoje izrazi/nazivi ustaljeni u govoru i narodu. Zasto jednog drugara zoves po imenu, drugog po nadimku, a treceg po prezimenu?
М

Мрцина

pre 5 meseci

Одавно нисам видео овакву доминацију неког тима на једној утакмици.Гажење,најгоре је то што нису обезбедили пролаз,а реално је требало бити 5,6:0.Браво Фармацеути!
S

Sandman

pre 5 meseci

Leverkuzen bas mocna ekipa, 33:1 u sutevima je bas odvaljivanje zestoko. Vratio im se jos sad Bonifejs, voleo bih da uzmu sva 3 trofeja bez poraza i da udju u istoriju.
?

??

pre 5 meseci

Bilo bi dobro da ostane alonso, malo da se pojacaju i da ih vidimo sledece sezone u ls
H

Haxer

pre 5 meseci

Alonso izjavio pre par dana da ostaje i za narednu sezonu
E

Epski

pre 5 meseci

Da li vi ljudi shvatate da će ovaj tim da potencijalno uzme triplu krunu (sa LE umesto LŠ) bez izgubljenog meča u sezoni. Mislim da se ne priča dovoljno o ovom timu i takođe mislim da je ovo uz možda Arsenal 03/04 najimpresivniji podvig jedne ekipe u sezoni (ukoliko zaista ostanu neporaženi i podignu sva tri trofeja).
a

ako prezive

pre 5 meseci

Dortmund u gostima,mislim da nema zime.
M

Makks

pre 5 meseci

Šutevi na gol 33:1. Da, dobro ste pročitali: 33: jedan. Sraman West Hem i još sramniji David Moyes.
H

Haxer

pre 5 meseci

Ako uzmu tri trofeja bez porazau kompletnoj sezoni to bi ostalo u anale svetskog sporta..