Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović (©Reuters)
Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Englezi se obrušavaju na Srbiju, biće vatre u Gelzenkirhenu

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 12:56

Pročitajte nekoliko predloga za 16. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:30
Ecuador - Honduras
ID: 8163796

Kopa Amerika se bliži, a Ekvadoru će poslednja provera pred veliko takmičenje biti utakmica sa Hondurasom. Apsolutni je favorit, sve je na njegovoj strani. Igrao ej dobro u prethodnim utakmicama. Argetina ga je dobila teškom mukom, upisao je laganu pobedu nad Bolivijom. Ne bi trebalo sa Hondurasom da ima većih problema.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.25)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 18:30
Oviedo - Espanyol
ID: 8164060

U finalu promocije za ulazak u Primeru igraju se dva meča. Po renomeu, istoriji i kvalitetu Espanjol je favorit. Ali, protivnik ima Santija Kazorlu, koji ima priliku za filmsku priču. Posle dugo godina bi Real Ovijedo mogao u elitni rang španskog fudbala, već je jednom ove sezone tukao Espanjol, a u prvom od dva meča ne treba očekivati meč sa pregršt atraktivnih poteza i puno golova.


Ukupno golova

Tip: 1-3 (1.32)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Poland - Netherlands
ID: 8161478

Imaju Holanđani problema sa povredama, ali oni kod Poljaka još veći. Otpao je Arkadijuš Milik, neće danas Mihal Probjež moći danas da računa ni na Roberta Levandovskog, a bez njih dvojice teško da će Poljaci imati šta da traže danas. Lale lakši zadatak od ovog u Hamburgu neće imati na turniru tako da ne bi smele da podbace.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.57)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Slovenia - Denmark
ID: 8161502

I jednima i drugima bi odbrana trebalo da bude glavni adut. Međutim, statistika kaže da nije baš tako. Slovenija je na oba priprema meča pred EURO primila po gol, Danska takođe. Pride su u kvalifikacijama u oba međusobna meča jedni drugima tresli mreže pa se igra 'GG' nameće kao logičan izbor, posebno što su ovo utakmice u kojima će i jedni i drugi tražiti bodove potrebne za prolazak iz grupne faze.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.05)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Serbia - England
ID: 8161515

Odbrana je označena kao slaba tačka reprezentacije Srbije, a posle nekoliko pehova isti je slučaj i sa Engleskom na Evropskom prvenstvu, dok je napad taj o kojem se priča u superlativima u oba tima. Stoga nije teško zamisliti utakmicu sa mnogo golova večeras u Gelzenkirhenu. Uostalom, Dragan Stojković je najavio ofanzivu, a Englezi su na četiri od pet poslednjih mečeva primili makar jedan gol.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.4)
Za izbegavanje
BRAZIL 1 | 21:00
Atletico PR - Flamengo
ID: 8161786

Velikan sa Marakane je pobedio na svakoj od prethodnih šest utakmica i bilo bi previše riskantno opkladiti se protiv njegovih šansi da pobedi. Ne igra ni Atletiko Paranaense lošu sezonu u Brazileirau, ali su crveno-crni u naletu i želeće svim silama i sedmu recku u nizu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (3.5)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 21:00
Corinthians - Sao Paulo
ID: 8161775

Gost je u fantastičnoj formi. Nije izgubio Sao Paulo na prethodnih 12 takmičarskih utakmica, a čak devet puta je trijumfovao. S druge strane, Korintijans je izgubio od Botafoga i igrao nerešeno protiv Atletiko Paranaensea što tim Antonija Oliveire stavlja na 16. mesto na tabeli od 20 klubova.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 21:00
Vitoria - Internacional
ID: 8161796

Domaćin je očajan i ne zna za pobedu 11 utakmica zaredom. Od Marta Vitorija nije pobedila, a pritom daje malo i prima mnogo golova. Igra i Internasional promenljivo i zbog toga vas ne savetujemo da odigrače čistu dvojku na tim iz Porto Alegrea, već da pokušate sa golovima.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara