Komentari na vest

Poziv sa Sančes Pishuana: Mateus Saldanja zamena za Rafu Mira

U

Uzalud sve..

pre 4 meseca

Mijatovica trazi Liverpul.. Lučiča Bajern. A Rodica Psz.
D

Dostojevski

pre 4 meseca

Nije normalno Kako lici na Roberto firminho. Ja pomislio Nije valjda Partizan uspeo da takvog igraca dovede
P

Perun91

pre 4 meseca

Sevilja rijesila da ispadne iz lige

Bibras Natcho

pre 4 meseca

I onda dodje neko, i kaze da je mijatovic bolji od Saldanje....😁
U

Uil

pre 4 meseca

Jeste.
M

Mile12

pre 4 meseca

Šta ih briga ovaj kao i Sadik 10 miliona plus bonusi neredne 3 godine (500000 kad šutne mačku sa praga i tako to...) Ozbiljna firma, nema šta, rade posao-a sad što titule nema 6 godina i što ih u Evropi biju neki Azeri koji postoje tek koju godinu, to nema veze! Šta reći sem "Srbija ne sme da stane"...
C

Como81

pre 4 meseca

Traže ga Real,Barselona,City i Bajern ,pominje se cifra između 80 i120 miliona eura ,ali Vazura ni da čuje...Vidi se da je čovek od reči😉
N

Nejbi

pre 4 meseca

O Soldanja Zvezdana te sanja,i tako bi,Soldanja ga zabi.
k

kalauz007

pre 4 meseca

Komo 81 , koja si ti osna i pule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D

Deyan X

pre 4 meseca

Da se ja pitam prodaje Belica i Ilica za oko 8.5 mil e su sasvim dovoljne za zimski prelazni rok. Saldanju ne bih sada ni za 10 mil prodavao, sem bas da nemam keca u rukavu, a realno zimi takvih "keceva" je malo. Saldanju bih ostavio do sledece zime ako se udje u neku grupu LE/LK.
.

.....

pre 4 meseca

Taman da ode u Sevilju i da kao rezerva ispadne sa njima u drugu ligu.
J

Junker

pre 4 meseca

Mene kao Zvezdasa zanima sta je problem Marinu i Mrkeli da nadju nekog ovakvog, pa i 4 miliona da ga plate?
Р

Рема_

pre 4 meseca

Једва чекам да видим где прелази сутра..
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Netreba da praris ali je ocigledno da nece otici iz Partizana ispod 6.mil.evra...bices obavesten na vreme
Т

Тодор

pre 4 meseca

Ма да...Иде се на план Ц. Није могло на терену, није могло у директном окршају, али зато су тројанске свиње и комуњаре ту. Сад ће да распродају екипу, да се мезимица система не брине.
D

Dejani

pre 4 meseca

Ja juče citao tu vijest. Dajte mi posao u Mozzartu, imaćete brze vijesti sto se tiče transfera.
R

RealNo1

pre 4 meseca

Јокса после овог текста за пар дана пише да ће у Реал јер је Мбапе одустао.
i

iga

pre 4 meseca

kakav ba dzef junajted, dosao iz amaterskog nefcija
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

japanci ga pozajmili, povukli sa pozajmice pa prodali partizanu ......... ali ko da je i bitno odakle je stigao, cupamo anonimuse sa svih strana, ubodemo svakog drugog, sasvim OK po meni, sa koliko para ulozenih ........... pa zvezda samo serifa platila 4 miliona, partizanove 3 godine kupovina :d
E

Egost

pre 4 meseca

Saldanja je novi Sadik
h

hqhahw

pre 4 meseca

Šta je dočekao najbolji tim od Barija, najskluplji tim u istoriji, čudi me da Šerifa niko ne trazi, ipak Terza GARANTUJE ZA NJEGA. TERZIĆU MARŠ IZ ZVEZDE! Grobari uzimajte titulu da teramo ova lica sa poternice iz srpskog fudbala!
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ti si Zvezdas isto koliko sam ja Pamela
R

Retro

pre 4 meseca

Ja sam zvezdas i isto to kazem! Jel neki problem sto nisam glup?
B

Burek

pre 4 meseca

Terzić svakako marš iz Zvezde, ali taj isti Šerif je bar igrao u turskoj ligi, koju će Saldanja videti samo na internetu
G

Gostgost

pre 4 meseca

Hahahahaha, how yes no 🤣
B

Burek

pre 4 meseca

Sutra će osvanuti vest da ga hoće Milan umesto Jovića
H

Ha ha ha

pre 4 meseca

pa cela Evropa juri Saldanju!
M

Mutommbo

pre 4 meseca

Iskreno bih voleo da ga Partizan proda za 10 M, ali dečko je rang Šilje Pešića. Letos kada je igrao za Nefči nije mogao pored Erakovića da uđenu šansu a ne da postigne gol. U derbiju je.dao taj gol zahvaljujući Milanu Rodiću koji je namerno prodao Bahara na toj utakmici. Rodić eto tako nije izašao kada su pravili ofsajd zamku. Liga u kojoj je kladionica generalni sponzor, dok mnoge klubove finansiraju druge kladionice.
С

Сале2323

pre 4 meseca

У фудбал се разумеш, ко Марица у крив ку.ац! Звездаш сам, али толико потцењивање наше лиге и вређање од самих Србина, мора и да се смучи понекад. Да, дечко је врстан стрелац и 15 голова у нашој лиги очигледно није мало. Да си пратио мало историју, видео би да се први стрелци наше лиге, заиста с времена на време одлично продају. Па Шиља је отишао за преко 4 милиона евра, а слабији од Салдање дупло. Ипак се наша лига као што видиш прати више, но што ми сами мислимо. Мада може имати и спина овде, али ајде, видећемо шта је тачно.
M

Mutommbo

pre 4 meseca

Dečko nije mogao da iđe pošteno u šansu protiv Zvezde, kao ni protiv TSC-a na JNA. Za te pare može da ide samo kao neka kombinacija. Uroš Milovanović nije mogao da uspe u španskoj drugoj ligi a kod nas je ozbiljan napadač. Ogledalo naše lige smo videli kroz jesen u Evropi bez ijedne pobede.
P

Pedja108

pre 4 meseca

Potpuno se slazem. Prosecan centarfor za slabije utakmice. Na jacima se ne vidi. I taj gol na derbiju je upravo kiks Rodica, a ne sto je usao u sansu, predriblao nekoga. Jedini pravi spicevi koje je Partizan u poslednjih 20 godina imao su Mitrovic i Kleo. A i Klea je Zvezda nasla. Kao sto su svojevremeno uzeli Milka, koji i dan danas navija za Zvezdu.
i

ilke79

pre 4 meseca

Vi ste danas preselili Saldanju u 2 kluba, a zapravo ostaje u Partizanu do leta
a

aaaa

pre 4 meseca

Tako je stavite ovo kao glavnu vest samo da sklonite onu sramotu iz Arene.
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

koju sramotu? nisam u toku? mislis na ovih +9 protiv makabija? smatras da smo trebali vise da pobedimo? ............. ili si se ponadao na -24 ???
l

looodčoek

pre 4 meseca

i realu treba napadac, nije moguće da oni nisu poslali ponudu
J

Jupiterr

pre 4 meseca

Budale su ako ne uzmu 6-7 miliona i puste ovaj prosek da ide, deca iz par slabijih srpskih klubova su dali skoro kao i on golova,apsolutno ništa spec nije,dovedite bilbiju iz zrinjskog daće isto golova ako ne i više
R

Realno...

pre 4 meseca

Levandovskom ne ide u poslednje vreme, a i dosta zaostaju za Djironom i Realom, mislim da će da se uključe u borbu za Saldanju!
H

Haha

pre 4 meseca

Sledeci naslov ide "Real zainteresovan za Saldanji u igri 10 miliona" hahahaha samo punpanje cene igracu koji nije igrao Evropu ove sezone i igra po ovim nasim livadama
G

Gtsjkula

pre 4 meseca

Au ljudi, kakva spin mašinerija.. na kraju kao Erak, završava u Turskoj ili Rusiji.. Ja ne vidim igrača iz naše lige, koji može da igra u Ligi petice,eventualno Hvang..