TREĆA SMENA: Rasing Klub u potrazi za osmom pobedom u nizu, noć odluke kod Kanaldžija

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BOTAFOGO – VITORIJA, 23.55

(Fudbal, Kup Brazila)

Izabrane vesti

Dva prvoligaša Botafogo i Vitorija bili su slobodni u prva dva kola brazilskog kupa, a onda ih je žreb suprodstavio u 3. kolu. To je jedini takav slučaj u ovoj rundi, da se sastanu dva prvoligaša. Posle četiri kola je Botafogo lider u Seriji A, posle poraza na premijeri od Kruzeira (2:3) savladao je Ameriku Gojanijense (1:0), Žuventud (5:1) i Flamengo (2:0). Vitorija je odigrala meč manje i osvojila samo jedan bod, remijem sa Baijom (2:2) između okršaja sa Palmeirasom (0:1) i Kruzeirom (1:3). Botafogo i Vitorija se nisu sastajali nijednom od 2021. godine.


RASING KLUB – TALJERES REMEDIOS ESKALADA, 02.10

(Fudbal, Kup Argentine)

U Argentini se igra 2. kolo nacionalnog kupa, ali tamo su prvoligaši aktivni već od prve runde. U njoj je Rasing Klub savladao San Martin Burzako sa 3:0, pa će sada igrati protiv drugoligaša Teljeresa. Reč je o timu koji je već priredio jedno iznenađenje u kupu, savladao je Instituto sa 2:1. Rasing je apsolutni favorit, računajući sva takmičenja u seriji je od sedam uzastopnih pobeda. Poslednju od njih upisao je pre nedelju dana, na gostovanju čileanskom Kokimbu (2:1) u 3. kolu Kopa Libertadoresa.


GENEZIS – OLANČO, 03.00

(Fudbal, Honduras 1)

Prvi meč četvrtfinala plej-ofa Klausure Hondurasa. Sastaju se timovi koji su završili na petoj i četvrtoj poziciji u ligaškom delu. Genezis je iz 18 utakmica sakupio dva boda manje od Olanča, zato će u revanšu morati da gostuje. Oba njihova susreta u ligaškoj fazi Klausure su bila neizvesna, u februaru je Olančo kod kuće slavio sa 1.0, dok je u aprilu na Genezisovom meču ostalo bez golova.


NEKAKSA – KERETARO, 03.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Od ove sezone se u meksičkom prvenstvu igra plej-in kao u NBA ligi. Zato Nekaksa i Keretaro imaju šansu da se domognu plej-ofa kao deveti i deseti tim ligaškog dela Klausure, ali neophodno im je da preskoče dve prepreke. Pobednik njihovog direktnog duela igraće u baražu protiv poraženog iz susreta Pačuke i Pumasa. Nekaksa je bila bolja od Keretara za tri poena, a u njihovom prethodnom susretu su odigrali 1:1. Zanimljivo, ako računamo i prijateljske utakmice između Nekakse i Keretara čak četiri od poslednjih pet duela je završeno 1:1.


INDEPENDIJENTE – ERERA, 03.00

(Fudbal, Panama 1)

Susret poslednjeg, 16. kola ligaškog dela Aperture u Panami. Erera je već obezbedila plasman u plej-of, biće druga na tabeli Zapadne konferencije i igraće u četvrtfinalu. Independijente bi mogao tamo da joj se priključi kao treći, ali samo pod uslovom da noćas ne ostvari lošiji rezultat od UNECIT-a. Ima bod više od tog tima, koji će istovremeno da ugosti Deportivo Universitario. U prvom duelu Erere i Independijentea, 7. februara, nije bilo pobednika. Meč je završen 1:1.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara