©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Malo kiše, mnogo uzbuđenja, tek dva promašaja od Top 10 kladilačkih tipova, a dobismo i novog-starog šampiona Mozzart Bet Superlige

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.05.24. | 23:03

Pročitajte ko vam je doneo novac 2. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FJORENTINA – KLUB BRIŽ (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 3:2

Italijanski predstavnik je pobedio sa 3:2 i bliži je drugom uzastopnom finalu trećeg po važnosti evrokupa, međutim, mogli su domaćini i mnogo bolje da odrade posao. Od 61. minuta su imali igrača više i vođstvo od 2:1, ali su do prednosti za revanš stigli tek pogotkom u nadoknadi.

Opširnije OVDE

ROMA – LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,25) – rezultat 0:2

Po svemu što smo videli – moglo je i gore po Vučicu. Jeste Romelu Lukaku imao prvu veliku šansu na utakmici kada je pogodio prečku, ali izuzev toga: bila je ovo još jedna utakmica za udžbenike Alonsovih jurišnika.

Opširnije OVDE

MARSELJ – ATALANTA (tip GG, kvota 1,68) – rezultat 1:1

Rezultat koji na papiru favorizuje Atalantu, ne samo zbog prednosti domaćeg terena u revanšu, već zbog toga što Olimpik ove sezone nemereljivo bolje igra kod kuće (samo ga je Pari Sen Žermen savladao), dok je na strani prilično stidljiv, pa je u 2024. pobedio na samo dva gostovanja.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA – TSC (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 2:1

Gde je stao na kraju prvog mandata, Vladan Milojević je nastavio po povratku u Ljutice Bogdana. Pod komandom inicijatora buđenja Crvene zvezde i najvećih uspeha od Barija, crveno-beli su uspeli da tokom tri meseca, od boda zaostatka u odnosu na Partizan stignu do nedostižnih plus 14 i četiri kola pre kraja se okite sedmom uzastopnom superligaškom krunom.

Opširnije OVDE

ČELSI – TOTENHEM (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 2:0

Apsolutni slavljenik večeri – Maurisio Poketino! Menadžer Čelsija dobio je ono što su engleski mediji nazvali – Poketino derbi. Argentinac je dočekao na „Stamford bridžu“ svoj nekadašnji klub Totenhem i ponovo ga pobedio. Nije bilo tako ubedljivo kao u prvom susretu (4:1), ali je ponovo bilo komotno, bez nekih većih iskušenja za Plavce

Opširnije OVDE

ČUKARIČKI – NAPREDAK (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 2:0

Nastavio je Vinisijus Melo sjajnu seriju započetu protiv Partizana i na četvrtom uzastopnom meču u šampionatu postigao barem gol, došavši tako do šestog pogotka na desetoj utakmici za Čukarički, a sve je postigao na četiri susreta. 

Opširnije OVDE

RADNIČKI KG – MLADOST L. (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 3:2

Mladost je uspela dobrano da zaplaši nekih 6.000 ljudi na stadionu Čika Dače, imala je dva gola prednosti i dušu domaćina u šaci, ali nije imala snagu da izdrži bitku do kraja ni brzinu da isprati pre svih Milutina Vidosavljevića. Dva njegova gola, deveti i deseti u prvenstvenoj sezoni, a potom i pogodak Besima Šerbečića doneli su Radničkom preokret i trijumf.

Opširnije OVDE

HEBAR – LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,42) – rezultat 0:5

Sveukupno 9:0 za najbolji tim bugarske u poslednjih 15-ak godina. Polufinale kupa naših suseda, posebno ovaj par je bio odlilčna prilika da se pojača ukupna kvopta na tiketu. Mudri su to i iskoristili.

PRECRTANO
ROMA – LEVERKUZEN (tip GG, kvota 1,73) – rezultat 0:2

S obzirom da Bajer ove sezone nije još osetio gorak ukus poraza jasno je da su šanse Rominog stratega Danijelea De Rosija da u revanšu preokrene rezultat ravne ambiciji prosečnog rekreativca da se popne na Mont Everest.

Opširnije OVDE

A. VILA – OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:4

Kako stvari stoje, u finalu Lige konferencije gledaćemo Olimpijakos. Moraće grčki predstavnik za nedelju dana da potvrdi večerašnju pobedu u Birmingemu, ali kako je izgledala Aston Vila, neće to biti problem. 

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara