(©Starsport)
(©Starsport)

Norvežanin ni dva meseca nije sastavio na Ubu: Otišao Kristofersen, došao novi vezista

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.24. | 14:29

Visoki napadač slobodan u izboru nove sredine

(Od dopisnika Mozzart Sporta sa Uba)

Finiš prelaznog roka doneo je mnogo posla klupskoj administraciji superligaša iz Ub. I dok se čeka da se komplatira dokumentacija kako bi se ozvaničio povratak Uroš Matića, među crveno-bele stiglo je još jedno novo ime.

Izabrane vesti

Novi član Jedinstva postao je Samjuel Princ Eda. Reč je o fudbaleru rođenom 2005. godine koji dolazi iz Obale Slonovače, a po vokaciji je centralni vezni igrač.

Međutim, u predvećerje završnice "letnje pijace" usledili su i rastanci na stadionu "Dragan Džajić". Iznenada ili ne, tek odrešene ruke u izboru nove sredine dobio je Julijan Kristofersen. I pored činjenice da se ustalio u startnoj postavi, Norvežanin po svemu sudeći, nije zadovoljio ukuse Ubljana, pa je otuda došlo do prekida saradnje.

Kada je reč o odlascima, superligaša iz Tamnave napustio je i Ognjen Dimitrić. On će u nastavku sezone da brani boje Slovena iz Rume, debitanta među prvoligašima.

Fudbaleri Jedinstva u narednom 9.kolu Mozzart Bet Superlige Srbije igraju na domaćem terenu sa Radničkim iz Niša, a utakmica je na pogramu u ponedeljak od 20.00.

Piše: Miloje Radičević



tagovi

Jedinstvo UbMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2024Julijan KristofersenSamjuel Princ Edo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara