©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 30. april): Alianc arena u prvom planu, zatim evroligaške bitke i Partizan Mozzart Bet protiv Budućnosti

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.04.24. | 08:00

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

BAJERN – REAL MADRID, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Činjenica je da je Real Madrid favorit. Dominantno je prošetao do titule u Španiji, a prikazao mnogo u dosadašnjem toku Lige šampiona u kojoj ima sedam pobeda i tri remija, računajući tu ona dva protiv Sitija. Real je pride izbacio Bajern u poslednja tri evropska dvomeča. U sezoni 2013/2014 u polufinalu, 2016. četvrtfinalu, 2018. opet u polufinalu. U tom periodu ostvario je pet pobeda, samo jedan remi je izvukao Bajern.

KOVENTRI – IPSVIČ, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Slobodan je Koventri da se ne troši na ovom meču, ali Ipsvič nije. Naime, izjednačen je sa drugoplasiranim Lidsom, a u poslednje vreme ređa remije. Tri boda su Ipsviču preko potrebna, kao u decembru kada je večerašnji gost meč para dobio sa 2:1. Dakle, favorit je očigledan.

STREJMUR – KI KLAKSVIK,19.00

(Fudbal, Farska Ostrva)

Iz prvih šest kola videlo se da je Klaksvik znatno sposobniji. Šta reći sem da gosti do sada imaju samo jenu pobedu. Ovoj konstatciji u prilog idu i rezultati poslednjih pet mečeva para koje je dobijo Klaksvik. Tu zatvaramo priču o favoritu, ali naglašavamo da će na ovom meču posebno biti intrigantni tipovi na golove.

PASOS FEREIRA – AVS, 20.45

(Fudbal, Portugalija 2)

Neće AVS odbraniti treću poziciju ako nastavi da igra kao u poslednjih pet kola iz kojih je izvukao četiri boda. Pasos Fereira je neporažena na prethodnih pet mečeva, a od AVS-a je u decembru izgubila sa 2:0. Interesantno, ali ovo je do sada bio jedini meč para. Videćemo šta će dalje biti.

FRIC T. - HURKAČ, 12.00

(Tenis, ATP Madrid, zemlja)

Hzrkač je deveti na planeti, a Fric 13. Inače, Fricu godi ova podloga, a treba znati da je ovog rivala dobijao tri puta, te da je jednom poražen. Valja znati i da su poslednja dva međusobna okršaja odigrali na tvrdoj podlozi.

ALKARAZ - ŠTRUF, 12.00

(Tenis, ATP Madrid, zemlja)

Kao čašu hladne vode, trebao bi treći reket sveta da popije nade koje Štuf ima pred ovaj susret. Videli su se oni u Madridu prošle godune, igrali finale a Alkaraz je slavio sa 2:1. Trebalo bi da repriza tog meča prođe jednako dobro za Španca.

PARTIZAN MOZZART BET – BUDUĆNOST, 18.30

(Košarka, ABA liga)

Uloga favorita sa razlogom pripada crno-belima koji su ove sezone oba puta u ligaškom delu savladali podgorički sastav. Ipak, to nipošto ne demorališe beka crnogorskog šampiona, Alerika Frimena koji pred gostovanje aktuelnom branioci jadranskog trona, bez uvijanja poručuje da želi plasman u veliko finale. Želja će mu se teško ostvariti zato što tim Željka Obradovića ume da pokaže zube kadada je to najpotrebnije.

OLIMPIJAKOS – BARSELONA, 20.30

(Košarka, Evroliga, plej-of)

Sve gori, pošto je u ovom momentu 1:1 u pobedama. Barselona stigla do izjednačenja u seriji, te sprečila Olimpijakos da i drugi put slavi u tri dana. Cvokotala je Blaugrana gotovo punih 30 minuta jer niko nije imao predstavu šta da očekuje od igrača Rođera Grimaua uprkos vođstvu, ali su na kraju Džabari Parker i Aleks Abrines, koji se probudio u pravi čas, sprečili crveno-bele da uzmu dupli brejk.

MAKABI T.A. – PANATINAIKOS, 19.00

(Košarka, Evroliga, plej-of)

Došli smo do 1:1. Prvo je Makabi slavio sa 87:91, a onda Panatinaikos uzvratio sa 95:79. Hala „Aneksandar Nikolić“ će zbog toga biti bojiše na kom Makabi ne želi da pokaže ma kaku slabost. Ove sezone Beograd je Izraelcima legao, tako da Grcima neće biti ni najmanje lako.

SUBOTICA – BORAC MOZZART, 19.00

(Košarka, Superliga Srbije)

Nije Borac Mozzart mnogo forsirao najjači sastav na prvom meču, pa je sve do samog kraja u Čačku bilo neizvesno. Ipak, na kraju Subotičani gube sa 95:92. Ne verujemo da će Dejan Džoli Mijatović biti ležeran na strani. Očekuje se da Borac bude mnogo oštriji u gostima.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara