Komentari na vest

Dejan Stanković u Spartaku iz Moskve

P

Pa1

pre 2 meseca

Deki je i kao igrač i kao trener razvaljivao Partizan gde god ih je nagazio. Zbog toga su grobari u panici da će se vratiti i pljuju iz sve snage u komentarima
@

@@@@

pre 2 meseca

Uz pomoć Oskara. A takođe je završio u Mađarskoj jer i oni imaju svog Oskara koji je brat našem.
r

realno85

pre 2 meseca

deki svaka cast za igracku karijeru al za trenersku jedan veliki ? radio si u zvezi i ferencvarosu koji su real madrid za ostale ekipe u svojim ligama, igra tanka, vidim i da si kup s madjarima izgubio, samdorija katastrofa. ti spadas u preadu nasih talengovanih trenera tipa krstajic, milosevic, onaj nesretni jankovic, pa i ovaj jos nesretniji duljaj koji veze nemaju o svom poslu.
N

Neće da bidne

pre 2 meseca

A kad su to “blistali” u Ligi Evrope za vreme Stankovića?!? Nabrojte te utakmice da se potsetimo tog “blistanja”.
P

Paull

pre 2 meseca

Jbt pa ti zbog Zvezde ne mozes ni da spavas,komplexi nabijeni do kraja zivota!
1

12345m12345

pre 2 meseca

zavrsili grupu kao prvi na tabeli, ono sto vi nikada niste uspeli... godinu pre toga prosli dalje kao drugoplasirani..
G

Gostujući po evropi

pre 2 meseca

Sezona 21/22 prvi u grupi sa Bragom,Midtjilandom,Ludogorecom ispali od Rangersa koji je igrao finale. 22/23 Drugi u grupi sa Gent,Liberec,Hofenhajm Ispali od Milana u 16 finalu. Sledeće sezone je bio poslednji u grupi sa samo 6 bodova..
D

Deno

pre 2 meseca

Ladno drmne prase za večeru.
D

Don karlo

pre 2 meseca

Je li moguce da je sve u parama..Pa ivic je za tebe genije pa su ga makli jer je to tajkunska liga ... Sve se steli..prvak je nebitan jer nidje ne moze...Pa rusija i srbija namjestise a ceferin nista..a ti dje ces u rusiju pa niko normalan tamo ne ide..deki karijera zvezda ferenc spartak...legija...rapid austrija..pa opet z ezda..pa..slovan pa penzija
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Druze sve te klubove sto si nabrojao za mnoge trenere je samo San. Neka Deki trenira koga on zeli I neka je ziv I zdrav. A tebi savetujem da manje mracis...
K

Kaze

pre 2 meseca

Ivić genije 🤦‍♂️legenda jednog Intera i Ivić koji je za mogao jedino da bude genije u Interu iz Bratislave, Zaprešića ili finskog Turkua. Čoveče pa Stanković je imao zapažene rezultate u le sa Zvezdom za razliku od ,,genija" Ivića i uzeo je titulu u mađarskoj koja je ekvivalentna tituli Ivića u Izraelu. Pitaj Zanetija, Stama, Nedveda, Kambijasa, F. Kouta, Verona koji je svom sinu dao ime Dejan po Stankoviću (NE ,,geniju" Iviću), Majkona, Konsisaa, M. Salasa, Etoa, Milita, T. Motu, Pankara, Materacija, Murinja, Manćinija itd. Koje Deki Stanković, čovek igrao petnestak godina u dve brutalne ekipe u najboljoj generaciji Lacija i moćnom Interu. Znači Dejan za mnoge ovde duduk, a Vlada Ivić koga je brat Ilija odveo da igra po grčkoj genije fudbala 🤷‍♂️ treniraju te Sven Goran Erikson, Manćini, Zakeroni, Murinjo i onda neki Tumbin pulnčić koji je gledao tog Dejana i balavio preko TV-a je genije. Još malo će da proglasite K. Belića da je bolji igrač od Jugovića ili ako Dejan napravi rezultat u S. Moskvi da je namešteno...
T

TO ZNACI DA

pre 2 meseca

OPET NECE BITI PRVI.
1

12345m12345

pre 2 meseca

nesto kao nikolic?
B

BRZO CE DOBITI METLU ,KLOCU

pre 2 meseca

E IMA DA SPARTAKA ,,USRECI" , KAKO SU NAIVNI OVI RUSI ,CIRKUS !
p

postic

pre 2 meseca

Kao prvo po cemu znas da ce ga oterati,kao drugo ima gen da bude prvi to je vazno mnogo,ako gledas sto nije spasio Samp,pa njih nije moglo da spasi da su dosli i Aceloti i maurinjo zajedno
D

Dzi

pre 2 meseca

Nek ih se krila sovjetov ponovo plase
D

Deki je

pre 2 meseca

mister dolar
I

Ima gi raznih

pre 2 meseca

Evo, hajde i ja kao grobar da iznesem mišljenje, ali pre toga da uputim izvinjenje Stankoviću, iako neće pročitati. Naime, tvrdio sam ovde na komentarima da nije za trenera i bio sam ozbiljnog mišljenja da ima asistenta, nekog sa strane, koji mu vodi većinu posla i suflira, a da on samo pokušava da nauči nešto. Priznajem da sam debelo pogrešio u pogledu sposobnosti Stankovića da bude trener. Već do sada se vrlo solidno pokazao, a smatram da će za koju godinu preuzeti neki od timova iz Serie A. Živ čovek pogreši, ali i treba da prizna to. Želim mu da napravi velike stvari u Rusiji, pa onda u neku od liga petice, ko zna?

Proficap

pre 2 meseca

Lepo, retkost je da neko kao partizanovac, pise lepe konentare o zvezdasima. Ja sam jedan od retkih zvedasa koji to pise o partizanovcima koji to zasluzuju. A Stankovicu bi porucio samo jedno. Srecno.
G

Gost11111

pre 2 meseca

Deki je ipak bivsi reprezentativac i gospodin, kao i njegov naslednik Milojević, ali pravi, koji sad vodi najbolji tim u UAE, koliko god neko omalovažavao to, on je prvi u ligi gde ima dosta dobrih stranaca i trenera, mnogo bolji za razliku od lažnog Klark Kenta
M

Miksea

pre 2 meseca

Teška, tvrda, ujednačena liga, sa dosta pritiska od javnosti. Neće mu biti lako uopšte, mogao je da dominira u Mađarskoj i Srbiji sa najjačim timom u zemlji, ovo će mu biti potpuno druga priča.
9

95

pre 2 meseca

Vratićeš se jednog dana pevaće ti Marakana!
d

d.g.

pre 2 meseca

Pomalo iznenađujuće i nelogično.
K

Kalabasas

pre 2 meseca

A Moskva...Moskva veliki porocan grad,trebao je gledati Baku ili Jerevan... Pa kad se stabilizuje onda dalje....
P

Pfc

pre 2 meseca

Eto ga I lalat, bar kao pomocnik. Top...
t

tugica

pre 2 meseca

Kada je Marko Nikolic bio u Rusiji tada su glodari velicali coveka kao da trenira Real Madrid, kada tamo ode Deki onda je to kao neuspeh. Eto takvo vam je stanje stvari kod ovih kompleksasa. Tuzno bas.
x

xyz

pre 2 meseca

Marko Nikolić je bio u Rusiji pre rata. Preuzeo Lokomotivu koja je bila u rasulu i uzeo Kup sa njima. Šta će Stanković SADA TAMO kad ne igraju Evropu? Videćemo šta će da uradi rezultatski.
t

tugica

pre 2 meseca

@xyz Marko Nikolic je u Evropi imao nezapamcene rezultate. Stankovic je otisao da nabudzi cv i da uzme lovu. Malo li je? Jel ti mozda znas sta ce biti sledece godine, mozda i budu igrali evro takmicenja?! Gde je taj tvoj Marko Nikolic sada? Predvidjali ste mu lige petice, a on otisao po tu istu lovu i to je sve.
N

NoName1

pre 2 meseca

@xyz.... Marko Nikolić preuzeo Lokomotivu koja je bila u rasulu??? Sinko, Nikolić je preuzeo Lokomotivu koja je bila druga, igrao sa njom LŠ koju mu je neko drugi izborio, I istu tu Lokomotivu sa drugog doveo do TREĆEG mesta. Kako vas Grobare nije sramota da toliko lažete??? Ljudi, vi bukvalno SLAŽETE KAKO ZINETE. Meni je to neshvatljivo.
M

Markooooooo

pre 2 meseca

Nikolic je preuzeo lokomotiva koja je sezonu pre bila prvak... Kad ju je uzeo bila je ubedljivo druga a on je umalo prosuo to drugo mesto do kraja prvenstva. Kup u rusiji uzeo je cak i grof bozovic sa daleko slabijim timom. Nikolic je otkaz dobio vec naredne godine sto ce reci potrajalo je mnogo krace nego grof u rusiji. Pricao da ceka italiju a zavrsio u emiratima. I tu bi bio kraj vica da ga i u tim emiratima nije odvalio od zivota cokna milojević... Bice da je i to namestio politici vrh cia bia
f

fenix digao se iz pepela

pre 2 meseca

Koliko lazu ovi grobosi auuu. Kaze Lokomotiva bila u rasulu. Strasno. Sta li znaci coveku da slaze i uzdize jednog Nikolica da mi je znati.
d

d.g.

pre 2 meseca

Evo Markić. ti je na praksi kod Milojevića. Samo slabašan je đak.

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Ovaj ce se razneti od belih slatkisao tamo
d

digni ga

pre 2 meseca

Uuu kako si podigao komentare ovde, pre tebe bio potop hahahahahahahah
S

Severna strana.

pre 2 meseca

PUNA PODRSKA NASEM DEKIJU I BRACI IZ SPARTAKA👍
4

4567

pre 2 meseca

Bravo Džeki
D

Daki...

pre 2 meseca

po cemu je spartak najveci ruski klub?
P

Poo

pre 2 meseca

Tome sto fudbal nije nastao 2016. Kad si poceo da ga pratis niti 2005. Kad je gasprom usao u zenit i po tome sto imaju nekih 10 titula vise od prvog narednog tima
X

Xyz

pre 2 meseca

Ne znam sta mu je ovo trebalo. Lova ne verujem da je razlog.
П

Па...

pre 2 meseca

... наравно да није лова у питању, већ живот у Москви.
I

Ivan ..

pre 2 meseca

Mnogo komplikovana priča za trenere je ruska liga. Svi timovi ulažu velike pare i ne trpe neuspeh. Pogotovo Spartak koji je jedan od najvećih ruskih klubova, a rezultati su im uvek loši. Navikli su kada ne ide, da smene trenera, kao dobar dan.
l

lool

pre 2 meseca

Bravo Deki
U

UJKA MITKO

pre 2 meseca

Dekiju je inače san da jednog dana predvodi čuveni klub Nižnji Novgorod, ali teško jer ga je skoro preuzeo Murinjo
M

Miksea

pre 2 meseca

Nažalost ne može još u Nižnji Novgorod jer ga je preuzeo eminentni stručnjak čuveni Saša Ilić.
M

Ma top

pre 2 meseca

Sad bar nema pritiska jer se ne može plasirati u LŠ.
m

mogo u bolonju

pre 2 meseca

a otiso u zenit
@

@@@@

pre 2 meseca

Da je mogao u Italiju otišao bi ali ga niko nije zvao. Završiće kao i njegov ortak Stramaćioni.
1

11212

pre 2 meseca

Најгори смо народ на свету, никад већу мржњу међу људима нисам видео у свету него што је код нас последњих 15 година. Један Дејан Станковић, човек био капитен репрезентације, један од ретких који су освајали лигу шампиона, а да је србин, каријера као фудбалера врхунска, није на тацни добио Барселону па Бајерн и не може да буде Гвардиола, а нисам нешто видео ни Пирла, Гатуза, Лампарда... да су неке ВЕЛИКЕ успехе постигли са клубовима које су водили, шта очекујете? Човека чека још барем 20 година у овом послу и надам се да ћемо га видети некад на клупи уместо стручњака нам селектора! Што се тиче судара на команди, зграда на славији... шта сад то значи да га због тога треба мрзети и пљувати кад год је могуће. Руска лига је за нашу и мађарску појам и тамо ће се тек сад видети колико је добар тренер и да ли ће нешто испети да направи. Све у свему пуно среће, па ако бог да буде успешан и као тренер.
G

Ggostt

pre 2 meseca

Koji narod druže to su ti sve grobari pa vidiš potpise, sve neki evropejci da ne kažem nesrbi, pusti neka laju najači su na tastaturi i na tviteru.Jedan je stanković dejan.
x

xyz

pre 2 meseca

Glumiš moral. Seti se šta pišete o bilo kome ko je vezan za Partizan. Danilović,Obradović,Divac,Saša Ilić,Kežman, Milošević itd.
1

11212

pre 2 meseca

Звезда и Партизан.... тема у коју би се укључило најмање 6 милиона људи јер свако од тих 6 милиона би имао нешто да каже. Гробари у првом минуту поздрављају Нађа у 85 минуту га терају из клуба, Делије освојили титулу не могу једну трибину да напуне... то је слика нашег народа, све сами навијачи и познаваоци спорта. Једино ће арена и пионир бити пуни ових дана јер треба некоме да се је*е мајка!! Само мржња ништа друго не окружује
B

Blejasin

pre 2 meseca

Momcino,ako ti meris vrednost jednog naroda na osnovu komentara koje pretezno pisu anonimne pubertetlije i neostvareni ljudi mislim da bi trebao da posetis neku medicinsku ustanovu. Pritom ti je drustveni zivot verovatno na niskom nivou. Nemoj meni nista da objasnjavas,stavi prst na celo i zapitaj se gde gresis.
N

Nazalost tako je

pre 2 meseca

Kao igracu kapa dole a kao treneru nikakvo misljenje. Na kraju krajeva potonuo je i moralno a nije bio pre takav. Od nas pobegao da ga niko terao nije.
F

Frkerkekoke

pre 2 meseca

Momenat kada treba biti u Rusiji. Svakom iole sposobnom, vrednom coveku, diploma itekako znaci, preporucujem da dodje u Rusiju. To je sve. Krece istok da bude sto je nekad bio zapad, i tu priliku treba ugrabiti.
F

Far East

pre 2 meseca

To se odnosi na Aziju, prevashodno Kinu. Kina je sila u nastajanju i u narednih 20 godina počinje njena dominacija u svetskom poretku.
X

Xmymymy

pre 2 meseca

Rusija,Madjarska,Kina...samo u tim državama može da radi.
o

onako usput

pre 2 meseca

Bitno da ti možeš da kuckaš glupe komentare iz neke rupe
F

Forever Young

pre 2 meseca

Kao o igraču sve najbolje, kao o čoveku i nemam neko dobro mišljenje. Došao je u Zvezdi kao početnik, došao je u Zvezdu da se uči, došao je u Zvezdu da bi malo i gradio zgrade po BG. Dve godine je pregovarao sa Sampdorijom čak i u sred sezone odlazio više puta u Italiju da pregovara sa Sampdorijom. Pobegao je iz Zvezde u teškom trenutku za Zvezdu, pobegao je preko noći bez najave, samo je nestao. Otišao u Sampdoriju sa kojom je ispao iz lige, zašto majstore nisi ostao u seriji B pa da vratiš Sampdoriju u seriju A. Otišao je u Ferencvaroš zadržao se jednu sezonu, na prvu ponudu napustio je Ferencvaroš. Dakle, gazi preko mrtvih da bi došao do serija A. Ni u Spartaku M se neće zadržati duže od jedne sezone, čim dobije opet neku ponudu nekog davljenika iz serije A, odmah će i Spartak da napusti. Ne ide to tako.
p

podesen

pre 2 meseca

Zaboravio si da je naduvan napravio sudar na Autokomandi,pa pobegao na Maru,pa poslao nekig potrcka iz Zvezde na uvidjaj.Sve se zataskalo,predao dres velikom vodji,zgrade nicale samo tako.Dobio po tintari od Ohija pa ga poslao na klupu.
G

Govedarica

pre 2 meseca

Iz Rusije se ide samo dalje na istok. Eventualno Turska ili Grcka. I to mozda. Gde su Marko Nikolic, Vlada Ivic?
T

Tito

pre 2 meseca

Al je covek alav na pare Koji ce u Spartaku, kad ne igraju nista sem prvenstva i kupa
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Dejan Stanković je budući trener Real Madrida.
k

kao neutralni navijac( hajduka st)

pre 2 meseca

mislim da Deki radi dobar posao. pljuvali su ga kada je ispao ( neandertalac Pavkov kriv 300%) i on je covek rekao Ok, idem..Onda su isti ti govorili kako je mogao da ode itd...U Sampdoriji se nije proslavio ali zadatak je bio tezak i nezahvalan. sampa nije bog zna sta ni u drugoj ligi sada.. Ferencvaros titula, kakva god da je liga njihovim navijacima je naravno drago sta god mi mislili... Spartak je veliki klub.. I videcemo kako ce se snaci. Ja licno mislim da ce imati bolje rezultate od predhodnika..
x

xyz

pre 2 meseca

Verujemo da si neutralan.
L

Lol2

pre 2 meseca

Iskreno za Makabi, Omoniju i Serif je vecim delom kriv Deki jer nije znao kako ekipu da spremi za tako bitne utakmice. O taktici da ne pricam, Makabi nas je surio u sredini jer je covek stavio Kangu na zadnjeg veznog u jednom momentu, Srnic mu igrao, Pesic pre Ohija itd..
h

halo

pre 2 meseca

Zabavno kako se setio da kaže "ok idem" baš kad je video da smo u Ligi Evrope dobili teror grupu, a ne neke od prethodne dve sezone kada su ga isto zli navijači pljuvali što nas je kanalio protiv nekih talibana, ali smo bar u LE dobijali relativno lagane grupe da to može da se zamaskira.
D

DDF

pre 2 meseca

Uvidece ruje koga su angazovali za trenera vrlo brzo,do sredine septembra bice"najuren"iz Spartaka kada sve krene"naopako"...titule sa C.Zvezdom i Ferencvarosem su bile"unapred osvojene"dace pravu sliku njegov neznanja u Spartaku iz Moskve,kao sto je bio"nemocan"sa Sampdorijom koja i pre njegov dolaska bila vec ispala
D

Duši

pre 2 meseca

Srećno Deki legendo- uz Spartak uz Rusiju do konačne pobede.
B

Baggio

pre 2 meseca

Pa bolje da je ostao u Madjarskoj. Barem bi igrao Evropu i to mozda cak Ligu Sampiona. U Rusiji nema napretka. Tamo se ide da se uzme lova na kraju karijere.
И

Извини...

pre 2 meseca

... какав то напредак може да оствари Дејан Станковић? Шта то он није већ освојио као играч, а донекле и као тренер? А живот у Москви је живот у Москви, зна свако ко је био тамо.
@

@Извини...

pre 2 meseca

Proruski botiću logika ti nije jača strana. Pa šta da kaže Ćabi Alonso? Prvak Evrope 2x,sveta. Igrao za Real,Bajern,Liverpul uzeo LŠ. Čovek gradi trenersku karijeru igračka je završena.
M

Modern boy

pre 2 meseca

Cuj ovog. Život u Moskvi.🤣🤣🤣 Strasno je to sto su rusofili prestali da koriste mozak, vec prosipaju neke glupe fraze. Ne bih ziveo u ovom trenutku u Moskvi za ne znam koji novac.🤮🤮🤮
@

@Izvini

pre 2 meseca

Sta on to nije osvojio kao trener? Osvojio je titulu prvaka Madjarske i Srbije. Posto nisi najbistriji, postoji mnogo toga sto moze da uradi u buducnosti. Kao trener nije cak igrao ni Ligu sampiona.
П

Па...

pre 2 meseca

...еврофанатици, треба мало и да путујете. Руси не живе у америчким вестима, него у стварности. Деки је све освојио као играч, као тренер освајао титуле, играо Европу.
D

Delija NBGD

pre 2 meseca

Au Dejane koliko si im kompleksa nabio. I kao igrac i kao trener, legendo 😎💪
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Budući selektor Srbije on ili Sasa Ilic.
@

@@@@

pre 2 meseca

Uzima LŠ sa Spartakom grobarima u inat.. Oh wait!
M

Marence Drvar

pre 2 meseca

Dobra vest za nas Cigane. Znamo da se u Rusiji očas posla fasuje otkaz. Sa druge strane, kako stvari stoje ne pise nam se dobro u Evropi sa Milojem i senatorima. Ako se zvezde poklope, eto Dekare nazad u novembru.

NemanjaKZ

pre 2 meseca

Hvala ali mogu da ga zadrže što duže
П

Па...

pre 2 meseca

... Милоје не само да је вратио Звезду у Европу, него је и другопласираног повукао у квалификације за Лигу шампиона. А вама се заиста не пише добро, смеши вам се сезона купања.
S

Srejo

pre 2 meseca

A đe je Burek Bahat što ga izbacijo iz Evrope i oćerao iz Zvezde?
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Morate da razumete uspeh je kulminacija neuspeha.
m

milutin 15

pre 2 meseca

u evropi nema "bolesnijih" navijača od titinih blizanac, kakva je to ostarašćenost i mržnja,to je zlo zatrovalo celu naciju,nek nam je Bog u pomoći,čemu tolika mržnja istog naroda i vere? ljudi to je samo sport,igra,zabava,viteštvo
Z

Zingarević Talijan

pre 2 meseca

Bez malodusnosti ali nije mu neki izbor. Iz Rusije se ide dalje na Istok gde je kraj karijere. Neka pita Marelu, sto ga Cokna sad školuje po gudurama Emirata. Jedino, kao sto neko ovde rece ako je uplatio onaj tretman gde je Vula isao.
V

Vhg

pre 2 meseca

Go East. Preko Mađarske u Rusiju, kod Putina u krilo. Sa ambicijama za LŠ. A da, ništa od toga...
П

Па...

pre 2 meseca

...не иде он код Путина, кога неће ни да види, већ у Спартак. Москва је најлепши град у Европи. Зна свако ко је путовао.
@

@Па...

pre 2 meseca

Proruski botić.
P

Pa pa n

pre 2 meseca

Moskva jeste najlepsi grad, more na celom svetu i u kosmosu! AHAHAHAHAHA.
П

Па...

pre 2 meseca

... можда је Москва и један од лепших градова у свету. Аутобуска стајалишта у Москви су лепша него куће у рецимо Пољској.
l

laker

pre 2 meseca

igrao je veznog igraca, moze biti ozbiljan trener, tu lezi kvalitet trenerski.
p

pipo_inzagi87

pre 2 meseca

tad se nije sankao :)))
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Sledeće sezone Spartak iz Moskve i Niznji Novgorod se bore za titulu sa Zenitom.

Tijana 11

pre 2 meseca

Bez Stankovića Zvezda više nije Zvezda

NemanjaKZ

pre 2 meseca

Čuj ovu nebulozu
B

Burek

pre 2 meseca

Suđene su mu crveno-bele boje :)
0

0999e

pre 2 meseca

Do jeseni OTKAZ.
l

lol12

pre 2 meseca

Možda Čaša Ilić koji je primio u zadnjem kolu 6 komada od poslednjeplasirane ekipe u Ruskoj ligi.