Komentari na vest

Igrala se Zvezdina deca, Nikola Knežević kao mali Hvan (VIDEO)

C

Cccc

pre 27 dana

Radojević mi se kao levi bek jako svideo u napadu, ima odličan centaršut za tako mladog dečka i kad još dodju rutina i iskustvo biće to odličan igrač. Knežević isto tako bio odličan i te momke mora malo i forsirati i davati im šansu i kada gori i kad je pritisak veći. Sremcevic se koliko se da primetiti uplašio ovog dresa ali izgleda da bi bi od njega moglo biti nešto. Šljivi bi morao kao tako mlad da grize mnogo više i koristi minute koje je dobio ali ne vidim da on to radi. Sve u svemu budućnost postoji ako ne rasproda Terza za neku crkavicu.
K

Kneginja

pre 27 dana

RADNICKI NIS-JAVOR 2! SUBOTA U 16H
G

GostKš

pre 27 dana

Raspali Napredak na čelu sa spletkarošima koji maltretiraju zaposlene!
D

Don Vito Corleone*

pre 28 dana

Posle ove utakmice su profesionalni botovi možda videli, zašto sam uvek na strani Zvezdine dece, za razliku od onog lika koji koristi moj nik i piše neke budalaštine! Videlo se da su mladi igrači Zvezde nedostižni za afričke "kapitalce"! Samo im treba dati prostora!
X

XD

pre 28 dana

Zvezdina deca su odlična protiv Napredkove dece. A za rezultate su potrebni zreli igrači. idi odgledaj jedan trening Zvezde, dozvoljeno je, i videćeš ogromnu razlaku između te dece i onih koji su zaređali sedam titula. Pozdrav.
f

fasfa

pre 28 dana

Knezevic kad dobije sansu igra fantasticno i za to se kaznjava Vrv je i najbolji igrac ekipe
A

Aca LJotic 89

pre 28 dana

Ajde jos dve pobede prvo Finale Kupa Crvena Zvezda- Vojvodina a posle Crvena Zvezda- Cukaricki i da zaokruzimo sjajnu sezonu.
F

Familija

pre 28 dana

Zadnje kolo SVI NA STADION idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
J

Jedan je Magiko

pre 28 dana

KATAI DA OSTANE I SL.SEZONU,COVEK JE DOKTOR ZA NASU LIGU I GARANT ZA TITULE.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 28 dana

Katai svakako treba da ostane i da završi karijeru u Zvezdi.
K

Kalabasas

pre 28 dana

Od sve dece Katai najtalentovanij klinac,kakav dupli pas,on sada već hodajući u prijemu izbaci dva igrača, jedan na jedan hodajući prodje čoveka....šutina s obe noge.... Da sada svi ovi sremcevici krenu da treniraju po 5 sati dnevno takvu magiju nikad neće imati....
m

milisav kekez

pre 28 dana

auk koja nameštajka igrači na napredak se sklanjaju na po terenu i puštaju da igrači zvezdu davaju golovi kako hoću ovo je smešno neka neka doćiće djavo po svoje odna će vam se oduzmu sve trofeji i titule kojo ste osvajali poslednjih sedam godine a kad izadžu u evropi nemogu nikoga da pobedu onda bidnu na poslednjem triesdrugo mesto na tabelo šta kaže terzeta srpski bajern ahahaha
4

421

pre 28 dana

Slazem se. Pazi ti dokle to namestanje ide. Kod prvog gola mladi igrac Napretka namerno nije porastao jos 5cm jer da jeste lagano bi izbacio tu loptu. Dokle vise, brate moj!
4

421

pre 28 dana

I da burazeru. Smaras sa tim satro nepismenim komentarima. Nikome nije zanimljivo.
?

??

pre 28 dana

Xaxaxa legendo. Nista nije smesnije od tvog komentara. Na po terenu, davadu golovi i ostalo
M

Ma da

pre 27 dana

Zadnjih 7 godina, 3 proleca u LE ,3 LS. Pobedjivali Liverpul, Bragu, OIimpijakos, Rendzers, Keln 2x, Genk 2x, Ludogorec 2x, Trabzon, Napoli nereseno i nismo izgubili od Milana(obe utakmice igrac manje) i.t.d... Protiv osrednjih timova kao Slovan, Kluz, Ferencvaros koji su za grobare enigma davali im po 4,5 golova. Grobari 5 golova ne mogu da daju timu sa Malte. A da ne pricam o Flori i Fauni. Nabili koeficijent drzave da mogu mogu ostali klubovi da igraju grupe nekih evropskih takmicenja, zadnjih 7 godina 70% koeficijenta Zvezda zaradjuje. Kad je Tole harao govorili ste Evropa je merilo, a sta sad nije merilo. U 6 godina "Toletovih godina" 1 liga sampiona sa 0 bodova u grupi i cuveni Shamrok. Pametnom dovoljno.
b

bojanbl

pre 27 dana

i bidnu i pobedu i gramatika i pravopis i svasta jos tu ima, ali vazno da si crno-beli,pa ti oprastam....najobrazovaniji od tvojih
G

Gosttt

pre 28 dana

Sram bilo Napredak...ni da se oznoje posteno protiv ove dece !!! Zato se protiv Partizana gine za premije!
B

Burek

pre 28 dana

Kakve premije ?
4

421

pre 28 dana

Pa zar nisi cuo? Njih je TSC premirao da sapletu Partizan. AHhhahahahahahahahahah. Gospode, Boze!
B

Bida

pre 28 dana

Igralise binic miskovic dan tana xaxa. Vec 11 godina sa filijalom
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Prebroji pehare 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 za pet godina šije se četvrta zvezdica iznad grba. GODINE PROLAZE MOJE JA ČEKAM TITULE TVOJE I SVAKIM DANOM SVE VIŠE VOLIM TE ♥️🤍♥️🤍♥️🤍😍🥰😍🥰
B

Bida

pre 28 dana

Oce oce ako vam ostane bodja na vlasti sko padne ofoste sa njegovim titulama u bdyon ligu ziv bio pa video
T

Tarantula

pre 28 dana

Više sam za ovu-ugasila si me, kao zadnju cigaretu, zgazila si me,kao da sam list na vetru...
d

d.g.

pre 28 dana

Knežević je posle Zenita bezrazložno sklonjen. Čini mi se da će Mituljikići ostati talenti. Ovaj isti Napredak je ispustio pobedu u zadnjih deset minuta protiv institucije. Mi sa drugim timom u trećoj brzini.
V

Velur

pre 28 dana

Jos da se ne vodi hibridni rat protiv kluba.
t

trokito

pre 28 dana

Velika je steta sto Miloje ne voli Knezevica a mali je paklena igracina
F

F dijagnoza

pre 28 dana

Odakle ti to da ga Miloje ne voli, kao kod Bahara je igrao?? Mislim cemu sad te teorije, kada je mali sklonjen iz tima jos posle priprema, da li je to odluka Bahara ili uprave ne znam, ali sigurno da Miloje nije lud da ga forsira dok smo bili u zaostatku i kada je titula bila pod znakom pitanja.
c

cv

pre 28 dana

treba svaki meč da igraju naša deca mnogo je lepše
a

abc

pre 28 dana

Deca igraju sa decom, treba da postoji "iskusno oko" koje može da proceni koja deca mogu u perspektivi da igraju na top nivou i ta deca da se forsiraju.
s

son

pre 28 dana

#ABC, ma hajde molim te o kakvom to vrhunskom nivou pricamo, mozda u okvirima drzave, ali su klinci za taj nivo vec spremni realno. Reci da djeca trebaju igrati sa djecom je glupost, naravno ako su kvalitetni, a jesu za nase standarde... upravo gledam Barcu i ljudi igraju stalno sa 90% mladih u timu ispod 23 godine. i da, oni igraju na vrhunskom nivou i ne mare sto im djeca igraju jer na tom nivou i jesu. konstantno se zavaravamo da smo na vrhunskom nivou a to nikako ne mozemo biti i tu nam i nije mjesto. treba nekada biti i realanm nemamo kapacitet za to. nasa borba je borba sa klubovima tipa Dinamo, Olimpijakos, Ferencvaros, Sparta
@

@son

pre 27 dana

Vidim Barsa se naosvajala trofeja ove godine… Dalje nije bilo potrebe da citam
S

Simpatizer

pre 28 dana

Vi sto kazete da je Sremcevic dao lake golove voleo bih da vidim da li bi vi dosli u tu situaciju i kako bi reagovali, po vama i Mitrovic postize samo lake golove…Knezevic odlican!
K

Konacno

pre 28 dana

Videli smo veliki talenat Knezevica. Bice veliki igrac. Mozda vec u zvezdi ako mu daju sansu, al napolju sigurno. Decko pali sto pre vani ako vidis da te ne cene.
B

Baner

pre 28 dana

Meni je impresivno kako baš svaki klub ima pred utakmicu sa najboljim timom kosmosa neke probleme ili se baš tad odluči da igra sa podmlađenim timom. Ako se pak neko odluči da igra punim intenzitetom protiv njih e tu je onda bratija iz FSS da izmišlja nepostojeće penale, faulove, i tako dalje.
U

Urgija

pre 28 dana

Ma namešteno i ovo 😂😂😂
G

Gostgost

pre 28 dana

Je l si ti malopre ispod kamena izasao? Napredak ceo plej of igra sa dosta klinaca jer nece da puste da igraju igraci koji nisu produzili ugovor. I protiv tvog Partizana su igrali sa decom. Ali hvala ti sto si pokazao kako grobarski mozak radi. Nista informisanje, nista objektivnost, samo kukanje, teorije zavere i "neko nekome nesto zavrsava".
N

Nenad1246

pre 28 dana

I svama su igrali sa istim sastavam pa svi znamo kako se završilo.
T

Tarantula

pre 28 dana

Mene na primer uvek impresionira kako u ovo kišno veče neko ko ne navija za Zvezdu nema neka pametnija posla,neko vino sa ribom,neki film,nešto...nego da lupa gluposti koje nikakvih dodirnih tačaka nemaju sa njima!Ja eto,bez bilo kakvog hvaljenja, pratim Zvezdu od 88,na stadionu,ne na tv,i znaš kad sam ušao na neku vašu vest?Pa ja dok vas nisam gledao u ova poslednja 3 derbija,nisam znao ni ko igra za vas čoveče!Opusti se i odmaraj,spremi se za nedelju i basket!
s

serMudro

pre 28 dana

brate izvini ali ako pola ovog napisanog zaista misliš vreme ti je za doktora !
R

Realno!!!

pre 28 dana

Realno je Knezevic odlicna zamena kad ode Hvang! Bravo decko za danasnju utakmicu! Igrac utakmice!
Z

Zvezdas onaj stari

pre 28 dana

Sve dzaba kad deca kod ovog trenera nece igrati jake utakmice posebno mislim na Evropu! Kod Bahara nekoliko bonusa protiv MC i Leipziga sto je i omogucilo da se razvijaju i kasnije prodaju. Ovaj samo revijalne kad se matematicki obezbedi!
D

Dejooo

pre 28 dana

Realno u Evropu trenutno moze konkurisati jedno Knezevic ostali jos mnogo da rade.Ako ti mislis s decom ovom igrati u Evropi onda....
6

687

pre 28 dana

Čim vidim Nik " Zvezdaš stari, pravi, realni" znam da je bot!
Z

Zvezdaf

pre 28 dana

I onda neko kaže da su ovi preplaceni stranci bolji od naše dece... Problem je što u našu decu ne mogu da se ugrade kao što mogu u stranca kada dolazi u klub.

Usput

pre 28 dana

klinci su bili dobri,ali pričamo o Kruševcu u utakmici bez rezultatskog značaja kako za Zvezdu tako i za njih... ne ložite se nakon jedne utakmice. Isto kao i ovaj iznad što kaže kod Bahara su igrali u LŠ a kod Miloja neće... nebi ni kod Bahara igrali da nije pogubio konce pa pokušao da se opere Zvezdinom decom.
N

Nenad1246

pre 28 dana

Igrali su sa decom Napretka. Ček polako nek dobijaju šansu i u važnijim mečevima i sa jačim protivnicima pa ćemo da vidimo ko može,a ko ne.
C

CaleB pravi

pre 28 dana

Imam samo jednu molbu za Miloja - ako moze da vise nikad ne moramo da gledamo Kraso-a na terenu....toliko je covek indolentan, da to prosto bode oci i iritira navijace. Jos od Vijeire, mi nemamo napadaca sa vicom i driblingom u nogama. To je slucaj i sa ovim malim Sremcevicem, za decka su situacije 1 na 1 - atomska fizika.Postigao je 2 gola, koja bi postigao i neki igrac beogradske zone, nista bitno. Kako god, raduje sto su klinci napokon dobili priliku da igraju.
C

Comi81

pre 28 dana

Kraso klasa za sve u Zvezdi...Samo treba trener da mu nađe žicu...Da ima radnu disciplinu jednog Hvanga igrao bi Premier ligu.
@

@Comi81

pre 28 dana

Potpisujem do A do Š, ali imamo i primer Olajinke koji isto nije dobijao šansu u potpunosti (kao npr. Šerif), a veći je borac nego skoro svi domaći igrači
C

Chiske1

pre 28 dana

Vosa je ovima samo u prvom dala 4 komada, pa su drugo poluvreme pustili rezerve da malo igraju.
P

Palsa

pre 28 dana

Neki od ovih primili i tri komada nedavno.. al steta pa ni oni, a ni Vosa nece videti Evrope ove godine.
Ч

Чуме

pre 28 dana

= Воша јача од Звезде?
r

ruzni kojot

pre 28 dana

A za Zvezdu su danas igrali sve sami prvotimci!!!!! Ajde majke ti ne tupi Frede. Kako vam vise ne dosade vasa lupetanja grobarska. Ko da vas je sve klonirao onaj ludi youtuber.
P

Pedjast3

pre 28 dana

Samo si zaboravio druze reci da ta tvoja "Voša" nije igrala sa 10 bonusa.Pogledaj i procitaj nesto.Aj laku noć i tebi i tvojoj "Voši"!
G

Gostgost

pre 28 dana

Lagana pobeda, ocekivana. Klinci dobri, Knezevic odlican, treba vise minuta sledece sezone. Drago mi je zbog golova Sremcevica, iako se kod njega vidi da treba jos da radi. Mituljikici izgledaju tehnicki odlicno, ali isto tako deluje da se igraju fudbala umesto da igraju fudbal, fali im da budu konkretniji, kao da imaju tremu svaki put kad igraju. Sljivic nije bio los, treba mu vise minuta. Radojevic je prinudno tu, nije jos spreman za ovaj nivo fudbala. Ocekujem da ce u Graficar ili na kaljenje negde sledece sezone. Mimovic dobar, samo jos malo na tehnici i centarsutevima da poradi. Nedeljkovic prerastao ovu ligu, fizicki spremniji i okretniji, da ne pricam i koliko je brzi od vecine igraca. Katai majstorcina bio i ostao, a Kraso kad mu se igra ne zaostaje za Kataijem puno. Ima stofa za sledecu sezonu.
6

616161

pre 28 dana

Ovi su razvalili jedan klubic koji je drugi na tabeli i koji titule nema 7 godina hahaahahahaha.. OVI ?!?!?!
l

lool

pre 28 dana

Bravo klinci prodace vas terza na kilo
B

Burek

pre 28 dana

Kombinovana Zvezda razbila Napredak, a Partizan u punom sastavu (doduše bez Saldanje) jedva uzeo bod. Naravno, Žex Puma će reći da je Vazura to namestio