©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 10. novembar): Po travi engleskog LDV kupa, sve do košarkaškog Evrokupa

Vreme čitanja: 3min | uto. 10.11.20. | 08:17

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

KEMBRIDŽ JUN. – PITERBRO, 20.00

Izabrane vesti

(Engleska, LDV kup)

Trećeligaš gostuje ekipi iz četvrtog ranga koja je pred ovaj meč poražena od Šruzberija sa 0:2. Piterbro je bolje raspoložen, pošto je savladao Oksford sa 1:2. Ovi timovi su se poslednji put videli pre tačno godinu dana, a meč je završen pobedom večeras gostujućeg kluba koji u njihovim duelima uglavnom bolje prolazi.

BRENDFORD SITI – OLDAM, 20.30

(Engleska, LDV kup)

Kao da se igra utakmica Engleske 4… Očekivanja su vrlo neizvesna, budući da ovi klubovi mogu kvalitetom da pariraju jedan drugom. Primera radi, Oldam trenutno na ligaškoj tabeli ima 11 poena, dok Brendford ima samo bod više. Međutim, za Oldam se može reći da ima drugu najgoru odbranu u ligi, što znači da golovi potencijalno mogu da pršte na njihovim mečevima.

FLITVUD – SANDERLEND, 20.45

(Engleska, LDV kup)

Trećeligaši bi i u LDV kupu trebali da budu egal. I istorija im je takva, budući da su do sada četiri puta igrali, a od toga tri puta remizirali. Treba znati da je na svim tim utakmicama dolazila GG igra, a da su sve pomenute remi partije bile zabeležene rezultatom 1:1. Imajući u vidu trenutne forme ekipa, ovde čak ni uslovnog favorita nema.

BASTIJA – SET, 18.00

(Fudbal, Francuska 3)

Bastija je posle 11 kola sa šest pobeda suvereni lider takmičenja. Sa dve vezane pobede izvukla se iz manje rezultatske krize, pa će Setova namera bega iz opasne zone tabele biti jako teško izvodljiva. Naime, Set je trenutno na 15. mestu na tabeli, ali nije naivan. Naime, tim je do sada primio svega 10 golova, što je za gol manje od vodeće Bastije.

STENHAUS – LIVINGSTON, 20.30

(Fudbal, Liga kup Škotske)

Livingston je član Premijeršipa, a uprkos realno tankih partija u poslednje vreme susret sa niželigaškim Stenhausom ne bi trebalo da mu bude problem. Tako je bilo i istorijski, tačnije do 2017. godine kada je Livingston s minimalcem dobio poslednji meč para. Dakle, šanse četvrtoligaša su jako male, gotovo zanemarljive.

ST. DŽONSTON – DANDI JUN, 20.45

(Fudbal, Liga kup Škotske)

Dandi junajted je u Grupi C odigrao tri utakmice na kojima je zabeležio jedan poraz. Sent Džonston ima dva dobijena meča, uz devet datih i samo jedan primljen gol. Međutim, ti rezultati ne bi trebalo da budu neka naročita prednost za njih. Videlo se to u škotskoj eliti, na poslednja dva meča na kojima je dolazio X, uz 0-2 tipovanje pride.

EKSCELZIOR – OS, 18.45

(Fudbal, Holandija 2)

Ekscelzior je deveti na tabeli, ali trenutno i znatno stabilnijih igara od rivala. Os je dva puta uzastopno poražen, ukoliko računamo i utakmicu sa Herenvenom u Kupu Holandije. To je svakako psihološki balast koji će Ekscelzior uz sve prednosti domaćinstva pokušati da iskoristi. Uostalom, u prošloj i ovoj godini dobio je sve tri utakmice para, pa može da pokuša da zabeleži i četvrtu pobedu.

BAČEHŠEHIR – UNIKS KAZANJ, 17.00

(Košarka, Evrokup)

U Partizanovoj grupi, Bačehšehir je ubedljivo najtanji. Turci nemaju zabeleženu pobedu, dok Uniks beleži tri trijumfa i dva poraza, što ga pozicionira na treće mesto na tabeli. Jasno je dakle ko će biti nadmeniji u Istanbulu, pa savetujemo da pogledate učinke ekipa, kako bi uz ishode pravilno mogli da postavite tipovanja na postavljene margine.

ULM – BREŠA, 19.30

(Košarka, Evrokup)

Duel najgorih u Grupi B, mogao bi da bude zanimljiv. Ulm će u utakmicu ući motivisan pobedom nad Mornarom, ali i uplašen iskustvom s poslednjeg meča koji je u istom ovom takmičenju odigran u oktobru. Naime, tada je Breša slavila u produžecima meča koji je na kraju četvrte četvrtine na semaforu ostavio 76:76, da bi se na kraju sve okončalo sa 87:84.

 Ž. SIMON – A. MARTIN, 11.00

(Tenis, ATP Sofija)

U dvorani, na tvrdoj podlozi, Žil Simon bi trebalo lagano da se nosi sa Andrejom Martinom koji se nalazi na 105. poziciji ATP liste. Uzgred, Martin je uzastopno izgubio četiri meča, Simona ne poznaje, ali će ga po svoj prilici vrlo brzo upamtiti kao neprijatno iskustvo.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara