Jurčević i Kovač (FK Partizan)
Jurčević i Kovač (FK Partizan)

Partizan otputovao na mini pripreme u Etno selo Stanišići

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.24. | 14:47

Savo Milošević ne sedi skrštenih ruku

Neće Savo Milošević sedeti skrštenih ruku tokom reprezentativne pauze. Trener Parnog valjka rešio je da odvede ekipu na četvorodnevne mini pripreme u Etno selo Stanišići. Ovo je možda i najbolja mera koju je trener crno-belih mogao da donese zbog svih dešavaja i haosa u klubu. Period u mestu nadomak Bijeljine biće iskorišćen za svojevrsni tim bilding kako bi se stvorila dodatna hemija među igračima, uz svakodnevne treninge.

Sve ovo može da bude od pomoći crno-belima koje čeka vrlo težak raspored u nastavku prvenstva. Prvi sledeći izazov je gostovanje zahuktalom Novom Pazaru gde Parni valjak tradicionalno teško dolazi do bodova, da bi posle toga usledili mečevi sa Čukaričkim, TSC-om i Radničkim iz Kragujevca.

Izabrane vesti

Put Etno sela Stanišići nisu krenuli Aleksandar Jovanović, Kevin Arijaga, Nihad Mujakić, Žoao Grimaldo, kao i Mateja Stjepanović i Nemanja Trifunović, koji imaju obaveze sa nacionalnim selekcijama.

Na put sa ekipom krenula su i dvojica omladinaca – Uroš Filipović i Mihailo Radić. Partizan se u Beograd vraća 12. oktobra. Sličnu stvar je Savo Milošević uradio i u prvom mandatu 2019. godine, čak je i odveo ekipu na isto mesto. Tada je efekat bio pozitivan, ostaje da vidimo da li će se i sada desiti isto.


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara