©StarSport
©StarSport

Može li Nedović da zablista kao u Parizu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.24. | 16:00

Granica poena na Zvezdinog beka je 15,5

Crvena zvezda je razočarala u Splitu, ali prvi evroligaški meč u ovoj sezoni dočekuje sa velikom željom da veže dva trijumfa na startu sezone, u čemu prethodnih godina nije uspevala. Da bi konačno uspela u tome, biće joj potrebno da kao u Parizu ima lidera potpun Nemanje Nedovića. Odlični bek je pre pet dana ubacio 21 poen u francuskoj prestonici, pa ako mislite da će ponovo biti na visini možete da se oprobate u Mozzartovom SPECIJALU za ovaj meč.

Granica poena na Nedovića je 15,5, a kvota da će uspeti da je premaši je 3,00. Sledi Ajzea Kenan sa 14,5 i kvotom 2,80, a potom Kodi Miler Mekintajer (13,5). Džoel Bolomboj je u Gradu svetlosti imao 11 skokova, a Mozzart mu ovoga puta daje granicu od sedam skokova. Ako verujete da će uspeti da je premaši, tu je kvota 2,50.

Izabrane vesti

Za one koji veruju u napadačku rapsodiju Nemanje Nedovića i Ajzee Kenana tu je fantastična kvota 10, da će zajedno uspeti da prebace više od 50 poena na večerašnjoj utakmici.

U SPECIJALU možete gađate različite igre, od toga ko će postići prve poene, da li će biti dabl-dablova i tripl-dablova, sa koliko poena razlike će pobediti crveno-beli...

KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDADI OVDE


tagovi

MozzartklađenjeBet specijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara