©Starsport
©Starsport

NAJAVA DANA (četvrtak, 2. maj): Mozzart Bet Superliga, polufinala evro-kupova i Evroliga

Vreme čitanja: 4min | čet. 02.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih utakmica u danu pred nama...

PARTIZAN - VOJVODINA, 17.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Partizan iza sebe ima četiri poraza, tri u prvenstvu i jedan u kupu, što se retko kada dešavalo crno-belima. Umesto Igora Duljaja za trenera je postavljen Albert Nađ koji će imati zadatak da trgne ekipu i sačuva drugo mesto u Mozzart Bet Superligi. Prvi ispit neće mu biti lak, jer je Vojvodina motivisana borbom za evropsku vizu, a dodatno samopouzdanje izabranici Božidara Bandovića ubrizgali su remijem sa Crvenom zvezdom u prošlom kolu (0:0).

CRVENA ZVEZDA - TSC, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Crvena zvezda je sve bliža zvaničnoj odbrani titule, ali je u prošlom kolu odigrala samo 0:0 sa Vojvodinom u Novom Sadu, dok je TSC savladao Partizan sa 2:1 u gostima. Poslednji duel ovih rivala u Beogradu završen je remijem 1:1, dok je Crvena zvezda u martu slavila u Bačkoj Topoli sa 3:1, ali se mora istaći veoma dobra igra domaćeg tima. Nema sumnje da nas čeka još jedna uzbudljiva utakmica.

ČELSI - TOTENHEM, 20.30

(Fudbal, Engleska 1)

U nekarakterističnom terminu za fudbal u najboljim nacionalnim ligama gledaćemo jedan od londonskih derbija. Čelsi će probadi da pobedom produži nadu za evropsku vizu, a Totenhem za Ligu šampiona. Jesenas je bilo 4:1 za Plavce i to u gostima.

ROMA - BAJER LEVERKUZEN, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Izabranici Ćabija Alonsa još jednom su tokom vikenda pokazali da su neuništivi. U derbiju sa Štutgartom nadoknadili su 0:2 i još jednom ove sezone izbegli poraz u nadoknadi. Roma je takođe u finišu stigla do 2:2 sa Napolijem, ali trebaće Rimljanima bolje izdanje da bi stigli do pozitivnog rezultata u prvom polufinalnom okršaju Lige Evrope protiv novog nemačkog šampiona.

MARSELJ - ATALANTA, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Na krilima eliminacije Liverpula u polufinalu Lige Evrope tim iz Bergama vezao je tri pobede na domaćoj sceni. Pored dve u prvenstvu, ubedljivo je savladana i Fjorentina sa 4:1 u polufinalu Kupa Italije, čime je i više nego nadoknađen poraz od 0:1 iz prve utakmice. Puni optimizma fudbaleri Atalante otputovali su u Francusku, gde ih čeka domaćin koji je u padu forme i jedino osvajanjem Lige Evrope mogao bi da se nađe u Ligi šampiona sledeće sezone, a možda i uopšte na međunarodnoj sceni.

ASTON VILA - OLIMPIJAKOS, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije)

Unai Emeri je na sjajnom putu da kroz Premijer ligu uvede klub iz Birmingema u Ligu šampiona, a sve što uradi na međunarodnoj sceni je bonus. I sam plasman u polufinale Lige konferencije prevazilazi očekivanja, ali sigurno je da su sada Englezima dodatno porasle ambicije da osvoje trofej. Olimpijakosu bi trijumf u trećem po važnosti evro-kupu zalečio rane zbog još jedne sezone bez titule u prvenstvu Grčke.

FJORENTINA - KLUB BRIŽ, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije)

Belgijski predstavnik je u sjajnoj formi, ima sedam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i poravnat sa Anderlehtom na deobi prve pozicije predvodi trku za titulu u Belgiji. S druge strane, Fjorentina je daleko od Evrope u Seriji A, dok je iz Kupa Italije ispala u polufinalu uprkos tome što je u prvoj utakmici savladala Atalantonu. Ipak, posle bolnih 1:4 u Bergamu, tim iz Firence popravio je raspoloženje sa 5:1 protiv Sasuola.

CSKA - ZENIT, 18.15

(Fudbal, Kup Rusije)

I jedni i drugi pokvarili su atmosferu u svojim redovima pred važnu utakmicu - prvu od dve u finalu Kupa Rusije. Zenit je vezao dve pobede u prvenstvu, od Rubina 0:2 i Dinamo Moskve 0:1, dok CSKA ima jedan bod iz poslednja tri kola tamošnje Premijer lige. Doduše, protiv gradskog rivala Spartaka (0:0), ali između poraza od Ahmata 1:2 i Baltike 1:3. Videćemo ko je uspeo brže da se konsoliduje i bolje pripremi za utakmicu koja donosi trofej.

OLIMPIJAKOS - BARSELONA, 18.45

(Košarka, Evroliga)

Nakon što su i Katalonci uspeli da stignu do brejka i povedu sa 2:1 u pobedama, grčki predstavnik igraće za opstanak u seriji. Sva tri prethodna meča rešena su jednocifrenom razlikom, a osim Barseloninih +8 u drugoj utakmici, pobednik je slavio s košem prednosti. Posebno dramatično bilo je u trećoj utakmici, tako da se ponovo očekuje velika neizvesnost.

MAKABI - PANATINAIKOS, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Besni su iz Panatinaikosa na suđenje u trećoj utakmici, u kojoj je Makabi nadogradio brek iz Atine i sada vodi sa 2:1. Imaju Izraelci priliku da se drugom pobedom u Beogradu plasiraju na Fajnal for u Berlinu, dok će Atinjani pokušati da kanališu bes u energiju koja bi im donela majstoricu na domaćem terenu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara