Fudbaleri Partizana (©MN Press)
Fudbaleri Partizana (©MN Press)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan i Čelsi

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 10:11

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je dan za polufinala u Ligi Evrope i Ligi konferencije, ali i za domaći šampionat i utakmice plej-ofa Mozzart Superlige Srbije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Čelsi u londonskom obračunu protiv Totenhema u Premijer ligi i na Partizan protiv Vojvodine u Beogradu.

Izabrane vesti

Partizan je u seriji od četiri poraza, tri u šampionatu, pa je prethodne nedelje smenjen Igor Duljaj, a na njegovo mesto je stigao dosadašnji pomoćnik Albert Nađ. Crno-beli su doveli u pitanje drugo mesto jer imaju samo četiri boda više od sve boljeg TSC-a iz Bačke Topole. Vojvodina ima dve šanse za Evropu. Jednu preko Kupa Srbije gde će krajem meseca na megdan Zvezdi u finalu u Loznici, ali ima šansu i za četvrtu poziciju u prvenstvu na kojoj je trenutno Radnički iz Kragujevca. Novosađani kaskaju za timom Feđe Dudića pet bodova. Ove sezone oba međusobona meča rešio je svojuu korist Partizan, kod kuće sa 3:1, a na na Karađorđu sa 2:0. Opširniju najavu meča možete da pročitate OVDE.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

ČELSI – TOTENHEM (ČETVRTAK, 20.30), KEC 2,35

Pevci su sve dalje od Lige šampiona. Imaju sedam bodova manje od četvrtoplasirane Aston Vile, ali i dva meča manje, pa i dalje tinja nada Totenhema da može da iga evroelitu naredne sezone. Forma tima Angelosa Postegoklua nije dobra, dva vezana poraza pred dolazak na Stamford Bridž. Plavci su tek deveti, ali i dalje mogu do šeste pozicije koju drži neubedljivi Mančester Junajted. Maurisio Poketino predvodiće Čelsi protiv bivšeg tima s kojom je imao najbolje rezultate u karijeri. Pre pet godina ga je doveo do finala Lige šampiona. Tim sa Stamford Bridža je sakupio samo bod u prethodna dva meča. U prvom delu sezone je Čelsi pregazio Pevce na stadionu Totenhema, bilo je čak 4:1, a istakao se Senegalac Nikolas Džekson, strelac tri pogotka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara