Komentari na vest

Milojević: Kada igrači razumeju zadatke lakše se igra, ali imali smo i loših dodavanja

g

gamethegreat

pre oko 2 meseca

Pitam se koja je svrha ovog trenera u Zvezdi?! On nam prikazuje protiv-prirodan blud. Ludački forsira Nedaje, Pumu, Dalčija, matorog Kangu i Đigu. I ptice na granama znaju da su ovo menadžerske kombinacije! Znači ovaj trener nema ni "t" od trenera, nego postavlja u tim one za koje mu stigne preporuka! Eto, zašto je u inostranstvima dobio pet uzastopnih otkaza!
9

95

pre oko 2 meseca

Nordeus se aktivirao! Nemoj mastan sendvič na ovu vrućinu!
D

Delije iz Bern

pre oko 2 meseca

Ajmo srbi u BOJKOT oslabili tim doveli levaci nije ovo nasa zvezda champ.lig. idemo svi zajedno u BOJKOT gde je tim od 100 miliona € SUISE za BOJKOT
T

Tisina

pre oko 2 meseca

Grobare miran...psst
S

Samo gost

pre oko 2 meseca

Da čitam komentare a ne znam rezultat pomislio bih da smo pobedili sa penala u 93.minutu
S

Sremska Mitrovica

pre oko 2 meseca

Nastavljamo bojkot dok ne dovedu pojacanja i popune rupe u rosteru krila,odbrana svaka cast za napad mladi igraci moraju da daju 100% idemo i dalje u BOJKOT B O J K O T
T

Tandaramandara

pre oko 2 meseca

Moraš da se dogovoriš sa sobom da li si iz Berna, Pariza, Štutgarta, Mitrovice ili Šapca?! Stvarno misliš da neko veruje u ovo što pišeš?
4

474747

pre oko 2 meseca

nema potrebe za hvalospevima igrali smo samo protiv jedinstva ub,koji nema ni trenera ni igrace
B

BAS JAK TRENER

pre oko 2 meseca

KUPIO SI SVE ZIVO SAD POPUJES. REZIM TI STOJI NA USLUZI.
b

blinkeri

pre oko 2 meseca

Partizan ce sa 98 planiranih bodova imati 11-13 manje od Zvezde.To je cinjenica,posto ovima jednostavno nema ko da uzme bod u ovoj ligi,osim slucajno.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Partizan ni u snu ne može da osvoji 98 bodova, zato što Partizan jednostavno nema kvalitet, Partizanovi igrači su jedva prosek i ta bašu ligu, Partizan VEOMA TEŠK9 MOŽE I DO DRUGOG MESTA , PONAVLJAM VEOMA VEOMA TEŠKO I BIĆE OGROMAN USPEH AKO USPE DA OSVOJI DRUGO MESTO SA OVAKVIM IGRAČIMA. I to nije do trenera, ovim igračima može da dođe i Klop i Gvardiola zajedno i ne mogu biti prvi. Partizan je jedva i na jedvite jade povedio Napredak koji je pola sata igrao s 10 igrača, dok je bio kompletan Napredak ni jedne sekunde nije bio podređen, naprotiv bio je apsolutno ravnopravan. Pričati o Partizanu kao kandidatu za titulu je zaista neozbiljno i pre svega glupo.
o

opaa

pre oko 2 meseca

ovo se granici sa naucnom fantastikom... 4 gola domacice a ni jedan penal..
o

ostojaa

pre oko 2 meseca

Navikavaj se! I dajemo golove u regularnom vremenu.. Ne kao neki celu istoriju u produzetku
D

DOKAZANO

pre oko 2 meseca

DA JE BILO TESNO ,PUKAO BI PENAL

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

Klark Kent, covek koji je uspeo da ispadne od FK Veleza vodeci 1000 puta skuplji AEK iz Atine! Kolika je umetnost ispasti od ovakve timcine, dokazala je ekipa iz Andore koja je pre neki dan nesrecnim bosancerosima spakovala petardu! Kazi zli jezici sa se era da se I tada vodio hibridni rat protiv Kenta!
V

Vi mali

pre oko 2 meseca

Konobari i ribari, taksisti i zidari.. svi su se pobrinuli da Stanoje zauvek ostane Šamrok.
A

A šta

pre oko 2 meseca

Reći za vaše bruke i sramote. I kako te sramota nije. Primili ste više petardi, malo koji klub je toliko primio. A Šamroke i Tikve da ne spominjemo.
Ј

Јосиф

pre oko 2 meseca

Како сте досадни са овим младим играчима! Јел вам мало, колико их ја било јуче? Онај Шљивиќ везе нема, Пруцев исто, Мимовиќ може као алтернатива, немамо бекове, немамо искусног штопера немамо класичну 10ку,танко је ово за европу! Пума ни упола од Букарија, овај Дуарте још узео Томанеов број, дао одбијанац и нигде га није било. Да се нелажемо, или 3-4 појачања под хитно, или у европи као са цокном, задњи у групи ЛЕ!
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Nemamo kružnog centra i pleja.
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Zasto ne igra Spajic reprezentativac, sta se desava sa novim Koreancem bekom? Ovaj centralni vezni mi se svidja ima ok dugu, polu dugu loptu i stalno gleda napred, odlicno.prebacije stranu igre i izbacuje ofanzivne igrace u prostor, kako se zove bese Dalasio ili tako nesto? Puma ocekujem da pokaze zasto je doveden kao pojacanje vrlo brzo, nema se mnogo vremena, fali jedan krilni fudbaler jos vise klase i to se nadam da stizw brzo. Hvana zadrzati pod obavezno, sjajan je u kombinaciji sa ovim momkom. Glazer - Mimovic, Djiga (Spajic), Stojic (Lekovic), Koreanac (Rodic) - Hvan, Dalasio - Ilic, Puma, Krilo (Ivanic) - Serif (Duarte)
e

e

pre oko 2 meseca

Kad neko stavi Pumu pre Kataija i Ivanica,jasno je da je strucnjak za vaterpolo.
H

Herakle

pre oko 2 meseca

@E Pa ti onda vidi sa Terzom i Mitom sto dovodite fudbalere za klupu za 2 miliona eura a igraju vam veterani i dalje. Katai pre 5 godina nije isti Katai sad, ako ste posle svega ovoga doveli zvezdu da bude slabija nego pre 5 godina veze bre nemate , tesko nama sa takvim strucnjacima ko ti.
и

има главу

pre oko 2 meseca

ко Југо 45
N

NN7

pre oko 2 meseca

Neka Miloje,ne leti još,rano je.Sve će se videti ubrzo u četvrtom kolu kvalifikacija za LŠ.Ako se to prodje,onda svaka čast a do tada pusti ti hvalu protiv ovih treceligaskih ekipa
K

KME partizani

pre oko 2 meseca

IN BOEM HVAN KATAI, LUKA ILIĆ, ĐIGA, MIMOVIĆ OSTALA CRVENO BELA BRATIJA Za ove naše superligaše i avangarda tri koplja ispred. Boli, i treba. Kmečanje je u toku i vodi ga povratnik!
F

Familija

pre oko 2 meseca

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
m

ma ide bre

pre oko 2 meseca

Prepotneko Miloje koji ocima me moze da vidi mlade igrace iz Zvezdine skole jer mu sin nije napravio karijeru a svuda ga je gurao.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Ma idi ti bre
D

Dejoooo

pre oko 2 meseca

Prvo kolo odma se pokazalo Zvezda tri stepenice kvalitetnija od ostalih.Ako udje ove godine u LS napravice se jos veca razlika u kvalitetu Zvezde i ostalih klubova u nasoj ligi.Sad da izaberu najbolje iz nase lige da igraju protiv Zvezde nebi je pobedili tolika je razlika u kvalitetu.
J

Jel da

pre oko 2 meseca

"Bunkeras" Milojevic a toliko golova mu tim daje, sta bi bilo da nije bunkeras
P

PDK

pre oko 2 meseca

A mogao je na taj rezultat da ne ubaci Kangu u igru...iskreno. tu je Knezevic mlad dobar na lopti.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Dok je Vladan Milojević na kormilu ja sam smiren ❤️🤍❤️🤍❤️
R

RSB Bot

pre oko 2 meseca

Pusti Milojevica.. Nebitan lik.. Budi spokojan dok je ON na vlasti