""
""

Litvanija "gori", Žalgiris silazi s trona?

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.10.17. | 10:50

Tim iz Vilnjusa prepustio vodeću poziciju Suduvi i ne sme da pogreši protiv Trakaija

Litvanija "gori" - Suduva skida Žalgiris sa trona!

Izabrane vesti

Četiri vezana kiksa (od čega jedan upravo protiv Suduve), poslali su četvorostrukog uzastopnog šampiona na drugu poziciju i četiri kola pre kraja situacija je kristalno jasna: prostora za grešku više nema!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 5843 LITPF Zalgiris - Trakai ug 3+ 1,80

Tim Aleksandra Brazeviča prekinuo je seriju neuspeha na gostovanju Atlantasu (3:0), ali ga na zatvaranju 30. runde čeka znatno teži zadatak - Trakai, koji je i dalje u igri za titulu. Najkraće rečeno, remi nije opcija ni jednima ni drugima. Jer Suduva ima ubedljivo najbolju gol razliku, a upravo ona odlučuje o prvaku ukoliko dve ekipe budu imale identičan broj bodova.

Žalgiris je sa skorom 10-2-2 u samom vrhu kada se radi o uspešnosti na svom terenu, mada ne treba zaboraviti da mu je upravo Trakai pre dve nedelje naneo poraz na LFF stadionu (1:0). Gosti se nalaze u sjajnoj formi, slavili su da na četiri protekla okršaja, pa bi pametno bilo izbeći konačan ishod. 

Golovi su uvek dobro rešenje u litvanskom fudbalu. Na mečevima Žalgirisa ume da ih bude dosta, a kako je Trakai u poslednje vreme, odnosno na šest od sedam minulih utakmica, igrao 3+, ovaj tip zvuči primamljivo.

Nedelja
Suduva - Atlantas 1:0 (0:0)
Jonava - Utenis 3:0 (1:0)

Utorak
(1,85) Žalgiris (3,45) Trakai (4,00)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Litvanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara