Stadion Independijentea (©Reuters)
Stadion Independijentea (©Reuters)

Independijente odbija da umre: Gol u 90, pa odbranjen penal u 96!

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.11.20. | 23:34

Kolon ispustio već viđenu pobedu

Nije poraz, ali boli kao da jeste. Kolon je imao Independijente na tacni, ali je svejedno ispustio već viđenu pobedu u drugom kolu argentinskog Liga kupa. I to protiv Independijentea, koji je u prvenstvu dobio pet od poslednjih šest i to prilično uverljivo. Da bi se sada na neverovatan način spasao poraza, pošto je izjednačujući gol u remiju od 1:1 postigao u 90. minutu utakmice, da bi u 96. Sebastijan Sosa odbranio penal!

Golman tima iz Aveljanede tako je oduzeo ulogu junaka utakmicu Lukasu Rodrigezu, strelcu tog izjednačujućeg pogotka na centaršut Lukasa Gonzalesa. Dok je ulogu tragičara preuzeo Emanuel Olivera koji je izveo taj udarac sa kreča. Očajno. Ali baš očajno.

Izabrane vesti

Provukli su se Crveni, iako su odigrali baš loš meč, pa su prvu pravu šansu stvorili osam minuta pre isteka regularnih 90. Ali su svejedno uspeli da ostanu na deobi prvog mesta na tabeli Druge grupe u Liga kupu.

Ukupno ih ima šest, po dve najbolje iz svake će u drugu fazu takmičenja. Tamo će 12 učesnika biti podeljeno u dve grupe od po šest timova. Tamo se igra po jedna utakmica, a finalisti će se na neutralnom terenu boriti za trofej i mesto u Kopa Libertadores.



tagovi

IndependijenteKolonJužna AmerikaArgentinaArgentina 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara