Komentari na vest

Fonseka potvrdio da je Pavlović ispao iz startne postave

K

Kmeeek

pre 15 minuta

Jedino balvan kod Piksija igra i kanali nas već godinama. Video čovek da od kad ne igra nema više onoliko golova. Dečko uzme loptu i glumi veznog igrača, a odbranu ostavi na promaji. To mu Piksi toleriše ali ovde toga nema.
H

Host

pre 41 minuta

Kog igraca je zvezda srbija izbacila u predhodnih 12 godina njihove i AV dominacije? Gde su pretalentovani napadaci zvezda srbije placeni miliome evra u inostranstvu? Lazetic, Mijatovic, Joveljic? Gde je najtaletovaniji štoper, Zenit? Opran vam je mozak odavno, nikada niste bili realni.
?

??

pre 24 minute

Promasio si temu legendo
S

Sedorf10

pre oko 1 sat

Da li je moguce da je Pavlovic ispao iz prve postave? To se stvarno nije moglo ocekivati. Ako neznate nista o fudbalu, onda ste naravno iznenadjeni. Ali ako imate imalo mozga, onda vam je sve jasno. Samo pogledajte broj primljenih kad je Pavlovic u ekipi i sve postaje mnogo jasnije. Mislim, nas je igrac i sve to, ali znalo se odavno da je Pavlovic rupa u odbrani. Eto malo za nase paljevine, koji misle da je on kvalitet, malo da se zamisle. Steta za njega ima strasne fizicke predispozicije da bude dobar stoper. Ali je prosto netalentovan. Ne oseca prostor, ne zna da se postavi. Mislio sam da se to moze nauciti, ali ocigledno u slucaju Pavlovica tesko. Jednostavno decko nema osecaj gde bi lopta mogla doci. jednom recju, muva bez glave. Tako bi se mogla opisati njegova igra.
y

yui

pre 39 minuta

sve ce to italijani da ga nauce..
G

GeOs

pre 36 minuta

Istog sam misljenja. Sve ok, volja, borbenost... Ali, ko ga je gledao vise od dva puta, mogao je da shvati da je on "dza-bu" stoper. Moze da odigra dobro, ali moze da bude i na nivou 3. lige. Sa druge strane, sto kazes, postavljanje i osecaj za prostor sve samo ne za top klub. Svako njegovo "zalitanje" je rizik. Svaki njegov tim moze lako da primi dva gola. Nema dovoljni kvaliteta i tu se prica zavrsava. Ok, nadam se i ja, mozda ga malo u Italiji doteraju, poboljsaju. Mlad je i moze da se promeni jos uvek, jedino sto me ne greje sunce to je bas to, postavljanje, citanje igre, to se tesko uci i nadoknadjuje. Cak i tehniku da poboljsa, opet ne znaci mnogo ako on nastavi da leti po terenu ko muva bez glave.
M

Mitrandir

pre oko 1 sat

Po stoti put ponavljam svaka čast našim menadžerima kako rade posao. Većina igrača koje uvale napolje nije ni za šta. Konkretno ovaj dečko je za maks neki Empoli, Kaljari a on dobacio do Milana. O likovima poput Lazara Markovića, Marka Lazetića, Mihajla Ilića je tek izlišno pričati.
r

rea

pre oko 1 sat

Dobro sad, Lazar Marković ne da je igrao, nego je bio najbolji igrač Benfike koji je završio u Liverpulu. To što posle nije mogao da dobije šansu, pa je skontao da ga boli uvo za fudbal, jer svakako zarađuje 5 miliona evra godišnje je već stvar režije. Marković da se zvao Skot Mark bio bi glavni igrač Liverpula bez obzira da li postiže golove, ili ne, a ovako su ga držali na beku 80% utakmica koje je igrao, jer im je Nejt Klajn bio povređen neprekidno.
P

Petergrow

pre oko 1 sat

Italija nije Austrija, ovde on ne moze da zamaze javnost sa srcanoscu i klizanjem uz aut-liniju…Na svakoj utakmici u kojoj je igrao su primili gol preko njega, i sve zbog njegovog nepoznavanja taktickog branjenja prostora ali dobro to se uci
D

DraganKojic

pre oko 1 sat

Nemoguce!!! Cak i u Italiji rade protiv partizana i grobara.
G

Gost RS

pre oko 1 sat

Svi ste od njega odmah napavili Maldinija čim je došao u Milan,ja mu želim sve najbolje ali ima još mnogo da radi da bi bio ozbiljan nivo. Da ga bar Italijani izbruse pa da i Srbija od toga ima koristi.
D

Della Vale

pre oko 1 sat

Izgubio je kredibilitet i mesto startera nakon Liverpula. Nacin na koji se postavio na primljeni gol tokom prekida je za Italijane dovoljno da vide na kojem je nivou. Svako ko je igrao lopte i ko zna italijanski fudbal, u smislu sta je njima najbitnije (procena i pozicioniranje) ne moze biti iznenadjen ovom situacijom. Strahinja mora da radi i uci jer je u najboljoj ligi za odbrambene igrace.
L

Liga sampinjona

pre oko 1 sat

Kako je covek ispadao protiv Liverpula pa ono je bilo smesno za gledati.🤦🏻
U

U tome je problem

pre oko 1 sat

Ispada on protiv svih, od Litvanije do Liverpula...
G

Gostgost

pre oko 1 sat

Kao sto sam i najavio, pre ce na tribine nego sto je dosao u Milan. Je l tako bilo druze Lazeta? Srcan je, borben, ali je sa taktikom i razumevanjem fudbala u svadji. Stalno ispada, stalno je van pozicije, a to se na visokom nivou ne prasta. Nije uzalud zavrsio na tribinama u Monaku i Bazelu, a od tad nije napredovao ni malo. On bi bio dobar za ekipe koje igraju bunkericu, jer tu nema toliko prostora da pogresi, posto stoje previse nisko, ali skoro niko ne igra to vise. Sve u svemu, Piksiju i menadzeru spomenik sa digne, jer da nije njih, igrao bi u Macvi.
V

Vođa Spajić

pre oko 1 sat

Zato Vođa Spajić ima. Ili Eraković, koga tražilo pola Evrope i to klubovi iz TOP 5 Liga, sve sami učesnici Lige Šampiona a završio gde ???? Bolje tiĆu, uživaj u ovom AV - Tvorza dobu, pošto će i tome jednom doći kraj.
G

Gostgost

pre oko 1 sat

Spajic, ma kakav god da je, nije nista gori od njega. A mislim da se na poslednje dve utakmice reprezentacije videlo ko je Erakovic (neprelazan) a ko Pavlovic (duvalo na sve strane). Svakako je Zenit kao prvi inostrani klub dobar, jer je veliki klub i na daleko visem nivou od recimo Bazela ili Salcburga, a i sampionat je na visem nivou od oba. Ali ovde nisu tema ni Spajic ni Erakovic, vec Pavlovic.
Z

Znik

pre oko 1 sat

Objektivno nema kvalitet za klub koji je top5 u ligama petice. Pavlovic samo ima srcanost, dug korak i onda moze nesto da pokupi ili onako da iznese loptu. Realno lik nema inteligenciju. Sve se videlo protiv Liverpula kada su se tacno na njega nameracili jer je bilo jasno da je daleko najlosiji igrac na terenu. Milenkovic je mnogo bolje postupio, Viola pa Forest i to jeste nivo klubova za nase igrace.
G

Gostyyy

pre oko 1 sat

Odavno sam pricao to, da radim skauting protivnika, ja bih njega gadjao kao najslabiju kariku, i svi su to poceli da provaljuju. Tako da ne cudi da je Liverpul to isto radio. A i kako ne bi kad je on pola vremena van pozicije i ostavlja krater pozadi, a ostatak vremena ga je tako lako izvaciti jer ispada i na pola metra, kao sto je Saka radio na primer, polomi mu covek kolena. Jednostavno, momak nije za fudbal na visokom nivou, sto je steta, jer ima odlicne predispozicije, ali dzaba kad nista ne kapira.
N

News

pre oko 2 sata

Pavlovic moze samo kod Piksija da bude u startnoj postavi. Na svakoj utakmici ima nekoliko kikseva
F

Fabri

pre oko 2 sata

Logicno, svako ko gleda realno i objektivno.. Decko nema takticku obucenost, ispada mnogo lako pokretima tela protivnickih igraca, leti mnogo u prazno... Najveca prednost mu je srcanost ali nikako ne zna da je kontrolise
L

Luja

pre oko 2 sata

Kasapin.