Ni Vinisijus ne igra za reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 11:48

Realovi lekari savetovali mirovanje, Brazilac prihvatio

Ni Vinisijus Žunior neće igrati za svoju zemlju u predstojećoj reprezentativnoj pauzi! Za razliku od Kilijana Embapea, naredni osvajač Zlatne lopte (prema najavama Marke) našao se na spisku selektora Dorivala, ali kako je objavio Real Madrid, Brazilac je sinoć doživeo povredu u susretu sa Viljarealom, zbog čega ga čeka kraća pauza.

Viniju je sinoć ukazana pomoć na terenu, kada se požalio na bol u ramenom delu. Karlo Ančeloti zamenio ga je u 79. minutu, da bi se jutros pojavile prve spekulacije kako brzonogo krilo neće putovati u domovinu na utakmice protiv Čilea i Perua.

Izabrane vesti

Pošto je dobio savet lekara madridskog kluba da bi trebalo da odmara, Vinisijus je tokom prepodneva i zvanično otkazao selektoru, a Real se oglasio kratkim, zvaničnim saopštenjem, da se radi o povredi vrata.

Ova vest izazvaće verovatno nove kontroverze i pokrenuti razne debate na temu (ne)igranja najboljih igrača za svoje reprezentacije tokom sezone.

Podsetimo, uz slučaj Kilijana Embapea imamo i onaj iz Belgije: Romelu Lukaku i Kevin de Brujne postigli su dogovor sa selektorom Domenikom Tedeskom da ne igraju Ligu nacija.

I nema sumnje da će se iz meseca u mesec pojavljivati nove, slične situacije. Nekako sve miriše na početak tihog bojkota Uefine Lige nacija...


tagovi

Vinisijus Žunior

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara