(©Reuters)
(©Reuters)

Niko Vilijams upitan za meč sa Srbijom

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 11:46

Napadač Bilbaa povredio leđa

Povrede rešetaju reprezentaciju Španije pred nastavak Lige nacija.

Od ranije, pre objavljivanja spiska, bilo je poznato da selektor De la Fuente neće moći da računa na Rodrija, Olma, golmana Simona i štopera Le Normana.

Izabrane vesti

Ali, poslednje utakmice su dodatno oslabile Crvenu furiju, koju čekaju mečevi sa Danskom i Srbijom u oktobarskom ciklusu. Sa spiska je otpao defanzivac Real Madrida Dani Karvahal, koji je teško povredio koleno, pa je za njega sezona završena.

A, male su šanse da Srbiji na megdan izađe i mladi napadač Atletik Bilbaa Niko Vilijams. Kako javljaju španski mediji, Vilijams neće biti u sastavu crveno-belih u današnjem meču protiv Đirone zbog udarca u leđa koji je dobio na utakmici Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Samim tim, velike su šanse da Vilijams, koji je u Beogradu bio starter protiv Orlova, dobije poštedu i od selektora De la Fuentea, te preskoči oktobarske utakmice reprezentacije.

Ukoliko se to desi, čak četvorica startera iz španskog tima sa utakmice na „Marakani“ neće biti u sastavu Crvene furije protiv Srbije u Kordobi: Karvahal, Le Norman, Olmo i Vilijams.

 


tagovi

Niko VilijamsFudbalska reprezentacija ŠpanijeLiga nacijaAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara