Kristijan Eriksen (Reuters)
Kristijan Eriksen (Reuters)

Eriksen dobio ponudu iz Premijer lige!

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.01.22. | 13:06

U pitanju je šestomesečni ugovor

Iako se spekulisalo da bi možda mogao da se vrati u Totenhem, danski vezista Kristijan Eriksen je ponudu iz Premijer lige dobio od Brentforda!

Poslednje vesti sa Ostrva glase da je Brentford ponudio Dancu da potpiše ugovor do kraja sezone. Uz opciju da se saradnja produži na još godinu dana ako obe strane bude zadovoljne na kraju sezone.

Izabrane vesti

Podsetimo, Eriksen je slobodan igrač otkako je prošlog meseca sporazumno raskinuo ugovor sa Interom. Posle srčanog zastoja letos na Evropskom prvenstvu kada je jedva preživeo, Eriksen je morao da pauzira sa fudbalom i ugrađen mu je defibrilator. Međutim, prema italijanskim zakonima, profesionalno bavljenje sportom sa ugrađenim defibrilatorom nije dozvoljeno pa je Eriksen morao da napusti Apenine.

Sa treninzima je počeo pre mesec i po dana u danskom Odenzeu i ubrzo posle toga otkrio planove da nastavi profesionalnu karijeru jer mu je želja da zaigra za reprezentaciju Danske na Mundijalu u Kataru. Od tada se spekulisalo da bi mogao da se vrati u Ajaks ili Totenhem ali niko od njih nije dostavio konkretnu ponudu. Brentford jeste.

Vlasnik Brentofrda Metju Benam je ujedno i vlasnik danskog Midtjilanda pa možda i tu treba tražiti konekciju interesovanja za danskog vezistu. Inače, Eriksenov agent Martin Šots je izjavio da bi za njegovog klijenta „povratak u Premijer ligu bio kao povratak kući“. Čeka se Kristijanov odgovor...


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Kristijan Eriksen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara