©Starsport
©Starsport

Spajić: Dok sam ležao na travi brat je utrčao na teren, ali nisam bio svestan toga

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 23:50

Štoper posle osvojenog Kupa Srbije premotao film na veče za pamćenje u Loznici

Finale Kupa Srbije u kojem je Zvezda savladavši Vojvodinu stigla do novog u nizu trofeja posebno upečatljivo će ostati Urošu Spajiću koji je u drugom poluvremenu prvo doživeo nokaut od Lazara Carevića, a potom mu se "osvetio" golom koji je najavio slavlje Beograđana.

Izabrane vesti

"Drago mi je da smo pobedili i ostvarili konačni cilj - osvojili duplu krunu. Čestitao bih igračima Vojvodine, kao i navijačima oba kluba. Utakmica je zadovoljila sve kriterijume, bilo je dosta pogodaka, poništenih golova... Drago mi je da smo slavili na kraju", rekao je štoper i dodao:

"Imao sam situaciju sa Carevićem, ali to se dešava u fudbalu. Odmah mi se izvinio i još mi je draže što sam potom postigao gol. Bio sam malo ošamućen. Kažu mi da je u jednom momentu moj brat uleteo u teren, a nisam ga ni video. Srećom kratko je trajalo, doktor je očigledno uspeo da me podesi".

Spajić je dobro izdanje ukrasio golom na asistenciju Hvanaiz kornera.

"Veoma mi je drag ovaj gol, posebno jer ima težinu, ali mi je među omiljenima i gol u debiju. Srećan sam što igram kod svoje kuće, a postizati golove za Crvenu zvezdu nosi posebnu emociju. Nadam se da se neću zaustaviti".

Crveno-beli će zavesu na sezonu spustiti predstojećeg vikenda prvenstvenim susretom sa Čukaričkim na kojem će biti proslavljena dupla kruna.

"Nadam se da će navijači doći u velikom broju na proslavu titule za vikend. Sezona je bila teška, sa dosta turbulencija, mnogo uspona, padova, sumnji, nedoumica i na kraju sam srećan što smo pokazali kvalitet.

Utakmicu je sa tribina gledao i selektor Dragan Stojković koji je Spajića uvrstio na širi spisak za Evropsko prvenstvo.

"To što sam se našao na spisku je ogromna satisfakcija posle svega što sam prošao. Težak period je iza mene, ali je iza mene. Vratio sam se posle utakmice sa Čukaričkim na kojoj nisam bio svoj. Dao sam sve od sebe i vratilo mi se. Drago mi je da je to uvideo i selektor".



tagovi

Uroš SpajićKup SrbijeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara