Komentari na vest

Bandović: Došli smo da se nadigravamo i pobedimo, uspećemo sledeći put

k

kikoman

pre 4 meseca

Polako, prvo pametno da odradite barem jedan prelazni rok. Odbrana nije ni za nivo lige Lige konferencije, bekovi straobalni, stoperi pravi srpski sifonjeri (snazni, ali slabo pokretni) , pre svega Crnomarkovic. Po mom misljenju Vosi trebaju oba beka i stoper bar za klasu kvalitetniji od sadasnjih. Jos jedan veznjak kao Njegos i spic, sinoc se Ivanovic nije video. Zadrzati Serija i Zukica. Prodaja Zukica bi bila jako los potez, jer ce mu cena rasti ako se bude igrala Evropa, a ovo sto nude trenutno Rusi je ispod cene dobrano, a tu je i faktor dete kluba, zbog njega ljudi dolaze na Karadjordje.
ђ

ђорђе

pre 4 meseca

Хвала Збиљићу и Бандовићу што су покренули једну потенцијално добру причу. Војводина је, као и други наши клубови, још увек по свим параметрима не конкурентна у Европи, али ако се овако настави, биће све боље. Звезда је била боља: боље припремљена, знала је како да се постави и наметне, има бољу организацију клуба - па и игре. Војводина је одиграла доста укочено. Но, сад је приоритет победа над Лучанима - иначе све пада у воду и нема ништа од наставка добре приче.
L

LFCC

pre 4 meseca

U kom svetu zivi ovaj covek? Zvezda ima skuplji tim od ostatka lige zajedno, od nekog moze da izgubi samo ako ima ekstremno los dan, svako ko preti zvezdi je fudbalska neznalica.
T

To sledeći put

pre 4 meseca

Vojvodinaši od raznih uprava i Trenera slušaju već 34 godine. Nek Zbiljić i Mandarić milijarder ako tolko vole Vojvodinu zavuku ruku u svoje džepove izdvoje deset miliona evra i kupe bar 5 Serija.. Pa onda može da se priča o Tituli i na leto ulasku već ove sezone preko kvalifikacija u grupe Lige Konferencije da konačno gledamo jesen u Evropi. A i zaradom od deset m evra će ova dvojica vratiti uložena evra
@

@drvo

pre 4 meseca

Ceze ima od 90te bivše igrače Vojvodine koji joj donose pobede i Titule od Mihajlovića bez kog ni finale KEŠ ne bi igrali a kamoli osvojili i ovog bačojarčana koji dade gol a slavi ga ismejavajući Vojvodinu koja ga je napravila fudbalerom. A u Evropi ga nigde nema ko ni ostalih za koje bankomat izdvaja desetine miliona evra godišnje
I

Idksm

pre 4 meseca

Ovde je Bandović uz sve dobro što je uradio, ipak loš izbor igrača izveo. Zna se da će Zvezda na brzinu igrati i dominirati pre svega po bokovima i on ne ubacuju od starta Kembela najbržeg igrača lige, makar na beka jer bi time poništio ofanzivu Bukarija ili Olainke zavisi gde bi igrao, što smo videli kad je ušao. I gde je Voša dobila ofanzivu po desnoj strani. I nije startovao sa Radulovićem koji ima solidnu brzinu ali jaku nogu levu i tehnički je Ok. Levo Seri u sredini Radulović desno Kembel i napred Vukanović ili Ivanović bila bi to druga priča. Tek ulaskom Kembela i Radulovića Vojvodina je počela da pritiska. Ali je kasno bilo. Ne može u današnje vreme da ti brzi igrači sede na klupi a hoćeš trofej, pa makar da nema ništa sem brzine Kembel videli smo već odvraća Olainku da napada po njegovoj strani ali ga o opterećuje u odbrani da se vraća nazad i umara naravno..
1

1914

pre 4 meseca

U finalima se onakve 2-3 šanse ne propuštaju. Pogotovo ne protiv jačeg i bržeg protivnika. Kroz odbranu je duvalo na sve strane. Ne mislim da je dobra strategija nadigravati se protiv jačeg u finalu. Da smo dali gol u 3 minutu možda bi se tekma i okrenula. Dali ste sve od sebe momci kapa dole. Ajmo sada po pobedu na Karađorđu i u Evropu!
D

Drvo

pre 4 meseca

Znači Voša ima trenera i bar 5 igrača koji su bivši igrači Zvezde. Naravno da igraju dobro.
n

neki tamo lalos

pre 4 meseca

2 najbolja igraca su vam iz vojvodine drvo jedno...
B

Burek

pre 4 meseca

Bandoviću svaka čast za ovo, digao je ekipu iz pepela od letos. Izgubiti samo 1 razlike (doduše, uz poništene golove) protiv šampiona je zaista uspeh (čak nam je pred Vaskrs otkinuo bod u Novom Sadu). Voša ne sme da dopušta da stalno menja trenere