Bandović (©Starsport)
Bandović (©Starsport)

Bandović: Došli smo da se nadigravamo i pobedimo, uspećemo sledeći put

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 23:12

“Bićemo još bolji sledeće sezone, nijednog trenutka nismo želeli da se branimo”, kaže strateg Lala

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Loznice)

Vojvodina je u Loznicu došla da osvoji trofej Kupa Srbije, ali nije uspela. Poklekla pred trenutno boljim protivnikom (1:2), ali najavljuje svoj novi dolazak naredne sezone, kada Novosađani veruju da će biti uspešniji.

Izabrane vesti

Strateg Lala Božidar Bandović je čestitao Crvenoj zvezdi, ali smatra da je i njegova ekipa pokazala svoj kvalitet.

“Kad smo došli do jednog finala, doći ćemo i do drugog. Bićemo još bolji sledeće sezone. Zadovoljan sam načinom na koji smo se suprotstavili Crvenoj zvezdi, pokazali smo da smo apsolutno zaslužili da se nađemo u finalu. Mislim da je ovo put kojim želimo da idemo, način i stil igre koji ćemo nastaviti da negujemo. Čestitamo Zvezdi, borili smo se da promenimo rezultat i pokazali svoje vrline”, rekao je Bandović.

Utakmica je bila prava evropska, kako na terenu, tako I na tribinama.

“Bio je sjajan ambijent, lepo je biti učesnik jednog ovakvog finala, bez obzira na rezultat. Kao što sam rekao, bila je odlična utakmica, nismo nijednog trenutka želeli da se branimo. Pritiskali smo visoko, napadali, želeli da se nadigravamo i dođemo do pobede. Nismo uspeli, ali verujem da ćemo uspeti sledeći put”, dodao je Bandović.

Iskusni Aleksa Vukanović je postigao utešan pogodak u nadoknadi utakmice

“U nekim situacijama na početku utakmice smo se malo bojali, zbog čega smo primili golove. Nadam se da ćemo sledeće godine biti mi na ovom mestu, ali kao osvajač kupa. Da donesemo pehar u Novi Sad”, rekao je Vukanović.

To što je bivši igrač Crvene zvezde nije menjalo okolnosti oko postignutog gola.

“Ja sam profesionalac, igrač Vojvodine, dajem svoj maksimum za svoju ekipu. Nažalost, možda sam mogao da pomognem još malo i asistiram, ali ovo je sport i idemo dalje”, dodao je napadač Vojvodine.


tagovi

FK VojvodinaKup SrbijeBožidar Bandović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara