Komentari na vest

Bode brojao do šest pred put u Beograd, Knutsen odmarao Zvezdine dželate

B

Bok

pre 19 dana

Sport gdje se najčešće dešava da bolja ekipa izgubi od lošije je fudbal. Tu jedino zvezda treba da vidi svoju šansu, jer su lošija ekipa, kada već nisu u prvoj utakmici primili 4,5 komada i ispali prije revanša.
g

gost111

pre 19 dana

dobijaju zvezdu lagano,bolja ekipa
S

Smislov

pre 19 dana

Bar u fudbalu si se nagledao da bolje ekipe često ne pobede. Ako izgube sa 2 razlike od ekipe koju su trebali nakantati 4 razlike, onda i nisu bolji.
R

REALNOST

pre 19 dana

BODE SAMO SUDIJE MOGU DA POBEDE. IGRACKI NIKO !

Miki

pre 19 dana

Maliciozni komentari onih čiji će tim po svim izgledima ispasti iz Euro takmičenja. Čiji je tim devastiran, ukupno dvocifrenim pa i oni odlažu utakmicu. U Norveškoj su sasvim drugi klimatski uslovi a i drugo pa Bodo, super trkačka ekipa, u slabom protivniku nije imala takmaca. Odlaganje je u redu, kada se sve sagleda!
N

Nenad3344

pre 19 dana

Dobri su Ovi sto misle da ce Marakana da proguta nekog ...prosla su ta vremena ,Sta mislite da Oni nisu obavesteni o atmosferi na Marakani it'd, kad se radi priprema za tako vaznu utakmicu Sve se uzima u obzir a Bodo su momci u usponu I bole ce ih bas briga za neke divljake na tribinama ,dace Vam gol a tada ce se masa zacutati od Shoka ...e to je Ono bitno ,a Vi onda skacite I urlajte :)
Ј

Јосиф

pre 19 dana

Шта кажеш,прошла су та времена,а? Ајде чекам те у среду,а сад ти овде пишем да Звезда пролази Бодо није бутан начин: у регуларном,продужетци или пенали.
j

jbg

pre 19 dana

Lako je njima da igraju svaki dan kad imaju 40 igrača na platnom spisku.
G

Gostivar

pre 19 dana

Pa jel to u Norveskoj nema odlaganja? To nije fer, mi skroz neuigrani, puno novih igraca, a oni se samo uigravaju. UEFA da reaguje, nisu cista posla.
N

Nemar

pre 19 dana

Ti misliš da je tebi lako? Živela Zvezda.Živela Srbija.
Ч

Чокот

pre 19 dana

Све је то у реду, само ми није јасно зашто наши клубови ( у овом случају Звезда) не играју? Зар нисмо кукали како је екипа неуиграна? Зар не би због тога ( и не само због тога) било боље да се утакмица игра? Ако Звезда прође, сигуран сам да то неће бити зато што је "одмарала" од првенства, али ако не прође, можда ће то бити управо због тога.
P

Pfc

pre 19 dana

U srpskom fudbalu imaju samo dva problema, teske noge ili neuigranost:). Kada se odmaraju teske noge, nastane neuigranost. Kada se uigrava, plati se ceh teskim nogama :)
A

Afrikanci,Marokanci...

pre 19 dana

Mi stariji smo ih zvali skijasi,Lilestremu (ili nekom slicnom)davali smo 6-7komada,ali promenise se vremena..........

Ivica Gasic

pre 19 dana

Auh braćo moja kako su ovi natempirali formu na max kad im je to najviše potrebno!!! Svaka im čast! Trenutno igraju preko svojih mogućnosti koje inače nisu ni malo skromne! Biće nam pakleno teško u sredu ove momke prvo uspeti pobediti nekako, a zatim ih izbaciti iz LŠ! Verujem u magiju naše Mare, u naše ogromno junačko Zvezdaško srce! Verujem iz sveg srca, da ćemo svi na tribinama i zajedno sa igračima na terenu, nas preko 45000 u sredu uspeti da odnesemo veliku pobedu i da mi damo više od svog maksimuma ako treba bre!!!
O

Oponent

pre 19 dana

Neka momce, ne treba... Smanji dozivljaj, ispadate lagano
N

Nenad1246

pre 19 dana

I mi smo isto natempirali formu odmarajući.
T

Triton

pre 19 dana

Pa kad nasi bravi odlazu utakmice
i

izvorr

pre 19 dana

Glazer se vraca na gol, Duarte u spicu, Drkusic umesto Spajica i Kanga umesto Elsnika jer Slovenac ima laksu povredu. Pouzdano.
г

гостиона1986

pre 19 dana

Ја би Илића уместо Канге.... А на бок можда Милсона...
P

Pfc

pre 19 dana

Kako je drkusicev navrdeda dobio prezime?

Ivica Gasic

pre 19 dana

Pišeš svašta ovde sada! Svima je jasno da se Bodo nalazi u sjajnoj formi, da su prepuni samopouzdanja, kondicije i na maksimumu podignutog voljnog momenta!! A drugo, radi se o sjajno ukomponovanoj ekipi sa trenerom koji iz njih trenutno izvlači više od njihovog maksimuma! Dok se naša Zvezda tek upoznaje sa svojim novopridošlim igračima i njihovim kapacitetima, skroz kontra ovih. Brine me sve to dođavola..
P

Pfc

pre 19 dana

Zovni tvorzu da ti objasni. Hahaha, tebi fali nesto...
B

Baxter88

pre 19 dana

Isplivace taj individualni kvalitet igraca a tu je Zvezda dosta jaca od Boda...
N

Nabdrda

pre 19 dana

Ovo je kao kada mi damo osam Novom pazaru pa igramo LE i izgubimo u gostima od Trabzona recimo. Tako da ta sestica znaci isto koliko i ta osmica Zvezde. Kada im se budu odsekle noge na marakani,pitacu ih ko vozi traktor ko otvara kapiju. Na marakani su gubili Krasnodar,Sparta,Keln,Braga,Trabzon,Rendzers,Kluz,Ludogorec,Ferencvaros,Olimpijakos,Liverpul...
C

Crni Grom

pre 19 dana

Rendzers pao? Sve se slazem, ali nema potrebe za laganjem, mos misliti pobedili u 90om kad vec odavno sve bilo gotovo
S

SAMO NE TREBA PADATI!!!

pre 19 dana

Utakmicu je uživo posmatrao skaut izaslanik Crvene zvezde Stevan Karadžić koji je za medije posle viđenog dao kratku izjavu: Oni su 100ka koja želi da vas nabije trijes razlike.
R

Rik

pre 19 dana

Poješće ih Zvezda na Mari !
D

Dadas

pre 19 dana

Sto Bodo nije odlozio utakmicu..? Jer su placeni da igraju, i to verovatno manje nego ove nase balerine, a odlazu pred svaku evropsku utakmicu.. i to samo ovi nasi rade.. mislim na Partizan i Zvezdu.. to treba zabraniti..
i

ivko svemirko

pre 19 dana

Ne mrsi jarmonja... Pogledaj ko sve ne igra ove nedelje zbog revans utakmica. Što LŠ, što LE
Ž

Živke86

pre 19 dana

Zato što su odložili utakmicu u prošlom kolu, pred Zvezdu. Verovatno i oni imaju neko ograničenje koliko utakmica možeš da odložiš.
J

Jagnjilko

pre 19 dana

Bodo je odlozio utakmicu pred prvi mec sa Zvezdom.
1

12345m12345

pre 19 dana

odlozili su pre prve utakmice sa zvezdom...
S

Sparta

pre 19 dana

Kako Sparta iz Praga danas igrala a u sredu su dobili Malme u gostima. Revanš igraju u utorak. Oni nisu umorni. Birmančević se tek zahuktava.
D

Dadas

pre 19 dana

Ma ne vredi se raspravljati.. Kazem realno.. ovo nece biti jedini put da se odlaze.. Kako Englezi cepaju za Boxing day..? Zamisli da ovim nasima nametnes taj ritam.. sto ti u ponedeljak ne kazes sefu da ne mozes da radis, radio si u subotu, treba ti vise odmora.. i fudbal je posao, placeni ste oboje.. Nasi naucili da igraju 3 meseca, pa 3 meseca odmora, zimskog letovanja u Turskoj, pa malo igraju i opet odmor..
P

Princip G.

pre 19 dana

Gent je odložio utakmicu pred revanš sa Partizanom.Ne vidim u tome ništa sporno.
M

Miloje dunster

pre 19 dana

Gledam Aston vilu -arsenal,mali Kosta igra odlično....prodato se ga,a i bolje....prebacim kanal a ono Odžaci,eeej,žalosno ko i gde igra prvu ligu.
Ј

Јован Миленковић

pre 19 dana

Подршка звезди, само напред улазите сигурно.
M

Mutommbo

pre 19 dana

Sarpsborg je ispodprosečan tim njihove lige. A njihov bolji tim Molde je pokazao da je slab u duelu sa Elfsborgom, koji je samo zahvaljujući domaćem veštaku eliminisao Rijeku. Bodo je solidan tim, ali mislim da je dosta slabiji od Yang Bojisa. Vraća se Glazer, koji je imao najviše odbrana u LŠ. Biće u timu Drkušić umesto Spajića. Igraće Mimović od početka. Krilo će igrati Puma a ne Ilić. I na kraju tunel i faktor Marakana, huk 55 000.
g

genije

pre 19 dana

Kojiiii bree pummma jesi realan ?? Bolje da igra Sljivic i Knezevic pa i Prucev...nisu krila ali jesu fudbaleri za razliku od cirkuzanta pume, on zna da centrira kad je sam ko duh i da vrati loptu nazad to je to, nema dalje
N

Nenad1246

pre 19 dana

Kakav tunel kalav faktor? Ko se još pali na to prošlo to davno nema nikakav značaj.

RealNo1

pre 19 dana

Али опет, на домаћем терену. Мали терен са вјештачком травим. Ту само доминирају док су на страни просјечна екипа, што ће се видјети на Маракани.
O

Oponent

pre 19 dana

Ma sta nam naprica...Prosecna ekipa koja je na strani dobila sampiona Poljske lige koja je u odnosu na srpsku, miljama ispred i to na travnatoj podlozi pred 40000 navijaca. Razbice vas Bode u sredu, pa cete valjda malo smanjiti dozivljaj
k

katai magikooooo

pre 19 dana

Resice Katai magiko u tandemu sa Duarteom
g

glup narod pa to ti je

pre 20 dana

Koliko je ovo glup narod, spominje odlaganje utakmice zvezde a sto oni nisu igrali u norveskoj redovno kolo pre utakmice sa zvezdom nikom nista.... nema pomoci ovom narodu osudjen je na propast
Ž

Živke86

pre 19 dana

Ma to su ti samo CRObarski botovi.
A

A2

pre 19 dana

Jbg sad skontali da nema potrebe odlagati.
P

Pfc

pre 19 dana

Imate 30 igraca, na tribinama cam pojacanja od par miliona. To tebe boli, odlaganje tebe boli...
g

glup narod pa to ti je

pre 20 dana

Koliko je ovo glup narod, spominje odlaganje utakmice zvezde a sto oni nisu igrali u norveskoj redovno kolo pre utakmice sa zvezdom nikom nista.... nema pomoci ovom narodu osudjen je na propast
t

treba

pre 20 dana

mali,brisi
g

genije

pre 20 dana

Ovi zutaci su gadni, istovremeno ocitali su nasima kako se igra napadacki sa presingom, odg isto tako bez nedaje povredjenog panja da igra duarte ili zajedno, bez rode kiksare nek igra bilo ko samo ne taj majmun saboter sporac kiksara rupetina bezmozgovic sa kondicijom pileta i amatera ceo zivot
1

1310

pre 20 dana

Pratim
p

pod hitno

pre 20 dana

leci se
l

loolololo

pre 20 dana

Sve kapiram ali pretera ga. Nije Rodic toliko pile u glavi. To je ipak Gobelja. Mislim da nije postojao igrac Zvezde sa tolikim IQ u minusu od ponasanja do fudbalskih skilova koje smo najbolje videli pre par godina u Milanu...
u

uzas tezak

pre 19 dana

Ne zaboravi i Srnica.
C

CaleB pravi

pre 20 dana

Gledali smo pravu modernu skolu fudbala....Mi jos uvek "pikamo" fudbal iz praistorije, iz vremena kada se igrao "Piksi ball" i sa njegovom trenerskom filozofijom da " ne mora igrac da trci, nego lopta". Ne ide to danas vise tako. Zato nas i nema na fudbalskoj mapi sveta. Nemamo trenere skolovane u modernom fudbalskom maniru. Danasnji igraci moraju da trce kao zveri, i da budu veoma brzi...Zvezda je uvek kroz istoriju imala problem sa tim.
t

tebra...

pre 20 dana

vide se da iz istorije imas keca.....
T

Tebra molitva

pre 19 dana

A ti iz Srpskog isto keca. Nijesi skolovao?
K

KalcopolistaGorostasVamos

pre 19 dana

Iz istorije sam bio na regionalnom takmičenju a ti si dogurao do kafica i Brisela da uzmeš za Leba.
S

Sima0

pre 20 dana

Do koliko smo mi brojali? Ah, da, mi odmaramo, mnogo smo umorni, početak sezone, teške noge... A i inače smo baš uigrani...
P

Penzioner

pre 20 dana

Alo, odlaganje je trazio TSC koji je svoju Evropsku utakmicu igrao u cetvrtak vece. Po tebii da su igrali i petak vece nema odlaganja! Blago tebi i Partizanu koji igra tek u cetvrtak i Spartak nije trazio odlaganje ali je izasao u susret s obzirom da je Partizan svoju utakmicu zavrsio u cetvrtak vece!
Ć

Ćopa

pre 20 dana

Trenutna taktika modernog fudbala se temelji na 75% fizičke spreme naš klupski pa i reprezentativni fudbal propada upravo zbog toga.I sada tvrdim da bilo koji klub u Srbiji ako se pripremi ekstra dobro fizički može da pobedi i Zvezdu i Partizan.
d

davno bese

pre 20 dana

Ne radi se o fizici,radi se o prostom fudbalu,jedan,dva dodira,i pomeranju,pa to je Zvezda igrala 80-ih.
P

Pfc

pre 19 dana

A tim je ok, videcemo kada stasaju terzini klinci. Jednog jedinog igraca niste izbacili za A tim od kada imate monopol, jednog jedinog
v

vladaaa

pre 20 dana

pa oni ljudi igraju uigravaju se a zvezda pauzira neigra a neuigrani nike mi jasno od cega se odmaraju tek krenulo prvenstvo
K

Kako vas nije sramota?

pre 20 dana

Upravo je bode odlozio utakmicu koja je isla pre zvezde. Ne pisite napamet , proverite prvo
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Mene interesuje samo jedna stvar kako bi bilo da zamene mesta da Milojevic preuzme Bodo Glimta a Knutsen da preuzme Crvenu Zvezdu?
a

ajde ajde

pre 20 dana

neka preuzme tvoj jsd

Delija

pre 20 dana

Istina je isto ( gledo sam utakmicu druho PV ) Da gostujuca ekipa nije mogla kontrolisati loptu, svaki prijem je bio odbitak za razliku od igraca Bodoa, koji su odlicno kontrolisali loptu po njihovom STAKLENOM terenu, kada se gistima otvorila kontra ili je lopta bila jako brza ili su proklizavali po terenu, i to treba da se naglasi, jesu dali 6 komada, niti je Bodo ekipa koja uliva strah niti je Marakana stakleni teren, plus 50.000 Zvezdaša i ako Bog da jedno 30° publika sedi na tribine u jaknama, klimatski uslovi su jako bitni u fudbalu. Uruguaj recimo sve reprezentativne utakmice igra na ogromnoj nadmorskoj visini gde ni Argentina ne moze da pobedi. ZVEZDA DO LŠ.
h

hoces reci da je....

pre 20 dana

je zvezdi lakse da na 30plus stepeni juri rezultat nego tamo gde je bilo fino sveze na plus 15?
l

la ninja

pre 20 dana

Odakle Urugvaju ogromna nadmorska visina? Bolivija i Ekvador igraju na velikim nadmorskim visinama.
T

Trpke

pre 19 dana

Koja kolicina budalastina,druze ti nemas veze sa zivotom kamoli fudbalom
N

Nevidim

pre 20 dana

Nacin kako zvezda moze da prodje bodo,faktor navijaca i pune maraksne odavno nema nikakvu ulogu jer neigraju zvezdina deci,a na ove strance ima kontra efekat da se oni useru i da zvezda prima prva gol po obicaju.
Г

Горан Гоги

pre 20 dana

А значи само наше примадине одлажу утакмице....
A

Aman vise

pre 20 dana

Upravo je bode odlozio utakmicu koja je isla pre zvezde. Ne pisite napamet , proverite prvo
Г

Горан Гоги

pre 19 dana

Аман више@ они играју већ 20 кола чини ми се... друго и ми као да смо одложили пред гостовање играли смо четвртак и када нам је још пдлагање помогло????
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Kad se igra drugi set?
C

Cccc

pre 20 dana

Oni i u utorak da odigraju utakmicu bili bi spremniji i odmorniji od Rodica, Ivanica i kompanije.
G

Gde su sad

pre 20 dana

gde su ovi likovi da nam kazu sto znaju puno o fudbalu zasto zvezda nije napala i otvorila se , pa evo sad znate, neki bi radije gledali otvoren fudbal nego što žele zvezdi prolazak eto sta su danas navijači zvezde
J

Joe Black

pre 20 dana

Ko sme da se kladi da ce zvezda da pazari igrace Boda, samo.sto oni nece doci.
m

mileeeeeeee

pre 20 dana

Kad gledas ovu njihovu navalu i napad koliko brzo trce i kakve su to akcije podsecaju malo na neki Fulam ili Brajton, uglavnom te male PL timove. Namucili su ozbiljno svakog i po strani u Evropi ali do sada nisu imali srece. Nadam se da ce tako i u sredu biti ❤️🤍
a

aman

pre 20 dana

pa pobedili su besiktas u gostima prosle sezone
a

ajde mrs

pre 20 dana

@jovanczv @gost035 botine idite pratite svoj jsd
j

jovanczv

pre 20 dana

nikad necu cutati i praviti se slep, Miloje veze nema. Da, nas je i volim ga, doneo nam je bio LS ali vremena se menjaju, ovo sto on radi sa nasim timom je katastrofa, ucini Bodo da deluje kao City protiv Bahara
D

Delija NBGD

pre 20 dana

Duarte ce ovo da skoluje 🔴⚪
Н

Нико као ја

pre 20 dana

Наш највећи непријатељ у овом тренутку је њихова форма, углавном све Скандинавске екипе играју евро-квалификације добро, али кад дође новембар-децембар нису ни бледа сенка оних екипа из квалификација. Што се нас тиче ми нажалост још ни костур екипе нисмо направили, једино нам остаје да добро запнемо уз пуну Маракану и наравно Божију помоћ на о-рук да се пласирамо.
C

Czz

pre 20 dana

Nas najveci protivnik je odlaganje utakmica. Svaki put smo lose odigrali posle odlaganja. Ne znam koja je logika i kako misle da udju u formu bez takmicarskih utakmica. Drkusic je mogao da se proba protiv tac-a sad za vikend.
N

Nenad1246

pre 19 dana

A da probamo da se uzdamo u znanje umesto u imaginarnu silu?
G

Grupa JNA

pre 20 dana

Braca iz Bodea su druga dimenzija za FK Crvenu avzvezdanuCeferinTetrapak. Srecno braco u sredu!!!
D

Delija NBGD

pre 20 dana

Evo samo za vas plagijatore iz Grupe JNA cemo da udjemo u LS pa da mozete opet navijati za Liverpule, Bajerne, Reale, Juventuse i ostale a ne za tamo neki Bodo. Preporucujem vam da ih docekate u Zemunu kao Liverpul pa da im dres poklonite. Sve ste jadniji i jadniji...

Delija

pre 20 dana

Samo jedno pitanje, sa kojim ekipama se jos niste pobratimili?
j

jovanczv

pre 20 dana

Tako se igra fudbal, a ne 10 0 0 taktika, pa i u nasoj ligi se Miloje plasi i povlaci se protiv Cuke neznalica
l

lol12

pre 20 dana

Povuci Miloja
j

jovanczv

pre 20 dana

povucite me i ti i on. Ajde da se pravimo ludi da on zna sta radi.. Covek ucinio tim vredan 30m da deluje kao City jbt, ako ih prodje na Mari eto necu komentar vise ostaviti.
g

gost035

pre 20 dana

bitno da naše primadone sa primanjima od 1000+ evra po DANU, moraju da odmore i čekaju ove da nam uzmu meru na sred mare... ako nas pobede, neće biti nezasluženo, očajni smo, ne kao tim nego kao klub, sa ovim ljudima na čelu i burazerskim poslovanjem, nismo ni za K, mislim, LK.
a

ajde pali

pre 20 dana

sta smo ocajni? ima li sta u tvom mozgu pitam se
z

zvezdo srećno

pre 20 dana

i onda idu komentari i pitanaj zasto se smo se povukli na ovom terenu protiv "prosecnih norvezana" 90% ljudi nema pojma o fudbalu misle da je ovo 91 da smo jos velika Jugoslavija i razmazenost velika i sebicnost ubija i malo razuma što postoji, pa znate li vi koliko je norveška bogatija zemlja od Srbije... I likovi dodju da pljuju po Milojevicu
R

Robert Lewandowski

pre 20 dana

Miloje ima duplo vredniji tim od Bodea... Druga je stvar to sto Cz ima katastrofalnu upravu i dovodi igrace u sklopu menadzerskih kombinacija i to sto Miloje igra staromodni spori fudbal. Norvežani imaju igru, lopta im ide kao po bilijarskom stolu, odlicna tranzicija, pravi moderni fudbal. Najbolje bi bilo da vam teren bude kao oranica, kao ono kada ste igrali sa Krasnodarom, to ce vam dosta povećati sanse.
z

zvezdo srecno

pre 20 dana

i onda idu komentari i pitanaj zasto se smo se povukli na ovom terenu protiv "prosecnih norvezana" 90% ljudi nema pojma o fudbalu misle da je ovo 91 da smo jos velika Jugoslavija i razmazenost velika i sebicnost ubija i malo razuma što postoji, pa znate li vi koliko je norveška bogatija zemlja od Srbije... I likovi dodju da pljuju po Milojevicu
R

Rubikova kocka

pre 20 dana

❤️🤍❤️🤍👊